Svadba v Prešove so super gastrozážitkom |
JEDLO
|
FILTRE
|
Denné menu (dnes)
Objednávky na telefónnom čísle 0911 191 891
Štvrtok (28.03.2024)
Piatok (29.03.2024)
Objednávky na telefónnom čísle 0911 191 891
Popis reštaurácie Moree reštaurácia
Z toho dôvodu nakupujeme mäso od malých farmárov, na prípravu našich jedál používame výhradne čerstvé suroviny a všetko si v našej reštaurácii pripravujeme sami. Každý deň máme v ponuke špecialitu z čerstvých rýb alebo morských plodov.
Ponúkame aj možnosť usporiadania firemných posedení, narodeninových osláv, promócii či uzavretej spoločnosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, či už osobne, telefonicky alebo prostredníctvom e-mailu. Na rezerváciu môžete využiť aj rezervačný formulár na našej webovej stránke.
Reštaurácia sa nachádza v blízkosti Hlavnej stanice a v pešej dostupnosti od centra mesta. Pre našich zákazníkov máme pred reštauráciou vyhradené parkovacie miesta.
"Znamenitá chuť v spojení s kvalitou a citom pre detail – to asi najviac vystihuje našu kuchyňu. S priemerným jedlom sa nikdy neuspokojíme. Jedlo je jednoducho naša srdcovka." TÍM MOREE
Otváracie hodiny
Pondelok - Nedeľa
10:00 - 22:00 hod.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (28.03.2024)
Popis reštaurácie Pizzeria Metropol
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Obedové menu III
Obedová 0,3l čapovaná kofola
Štvrtok (28.03.2024)
Piatok (29.03.2024)
Obedové menu III
Obedová 0,3l čapovaná kofola
Popis reštaurácie Štefánka by Pulitzer ®
Vernostný program Sphere
Zľava z jedálneho a nápojového lístka - 10%.
Zľava sa vzťahuje aj na denné obedové menu.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (28.03.2024)
Piatok (29.03.2024)
Popis reštaurácie La Cantina Tatracentrum
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (28.03.2024)
Piatok (29.03.2024)
Popis reštaurácie PICKNIK TATRACENTRUM
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (28.03.2024)
Piatok (29.03.2024)
Pondelok (01.04.2024)
Štvrtok (04.04.2024)
Piatok (05.04.2024)
Popis reštaurácie Le Petit - Caffe & Bar & Food
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (28.03.2024)
Piatok (29.03.2024)
Popis reštaurácie Olive Tree
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
TROCHU CRAZY A ÚPLNE COZY COZA SPOJENIA EURÓPSKYCH A ÁZIJSKÝCH CHUTÍ Z AUTENTICKÝCH SUROVÍN
"V Cozy Coza chcem priniesť sem do centra Bratislavy, ktorá je teraz mojím domovom, nové trochu fancy a trochu crazy jedlá a chute inšpirované ako Áziou tak aj Európou. Varenie je mojou vášňou a mal som v živote to šťastie, že sa mi podarilo vďaka láske k vareniu a tvrdej práci spoznať mnoho krajín a pracovať so špičkovými šéfkuchármi z rôznych regiónov. Vždy ma fascinovali kombinácie chutí, logika lokálnych kuchýň, ich duša a zmysel. Rád experimentujem a chcem Vám na tanier prinášať stále nové, hravé a možno trochu tvrdohlavé kombinácie, ktoré Vás prekvapia a zabavia...just Cozy Coza."
podľa Anjana Thambawitage
(šéfkuchár)
Štvrtok (28.03.2024)
Piatok (29.03.2024)
TROCHU CRAZY A ÚPLNE COZY COZA SPOJENIA EURÓPSKYCH A ÁZIJSKÝCH CHUTÍ Z AUTENTICKÝCH SUROVÍN
"V Cozy Coza chcem priniesť sem do centra Bratislavy, ktorá je teraz mojím domovom, nové trochu fancy a trochu crazy jedlá a chute inšpirované ako Áziou tak aj Európou. Varenie je mojou vášňou a mal som v živote to šťastie, že sa mi podarilo vďaka láske k vareniu a tvrdej práci spoznať mnoho krajín a pracovať so špičkovými šéfkuchármi z rôznych regiónov. Vždy ma fascinovali kombinácie chutí, logika lokálnych kuchýň, ich duša a zmysel. Rád experimentujem a chcem Vám na tanier prinášať stále nové, hravé a možno trochu tvrdohlavé kombinácie, ktoré Vás prekvapia a zabavia...just Cozy Coza."
podľa Anjana Thambawitage
(šéfkuchár)
Popis reštaurácie Cozy Coza (Kozia brána)
"V Cozy Coza chcem priniesť sem do centra Bratislavy, ktorá je teraz mojím domovom, nové trochu fancy a trochu crazy jedlá a chute inšpirované ako Áziou tak aj Európou. Varenie je mojou vášňou a mal som v živote to šťastie, že sa mi podarilo vďaka láske k vareniu a tvrdej práci spoznať mnoho krajín a pracovať so špičkovými šéfkuchármi z rôznych regiónov. Vždy ma fascinovali kombinácie chutí, logika lokálnych kuchýň, ich duša a zmysel. Rád experimentujem a chcem Vám na tanier prinášať stále nové, hravé a možno trochu tvrdohlavé kombinácie, ktoré Vás prekvapia a zabavia...just Cozy Coza."
podľa Anjana Thambawitage
(šéfkuchár)
Referencie:
One and Only 5 star restaurant in hotel Mirage Dubai
Carnival Cruise lines demi chef
Camouflage restaurant Jaroslav Žideks sous chef
SHERATON hotel executive chef
La Cocotte bistro executive chef
Špeciality šéfkuchára a Cozy obedy
Okrem našej hlavnej a la carte sezónnej ponuky pre Vás máme každý deň aj nové Chefs specials a Cozy obedy! Niekedy tradičnejšie, inokedy trochu crazy. Sledujte náš insta a fb a vyberajte zo stále nových chutí.
Prenájom priestorov
Užite si jedinečnú atmosféru tejto historickej budovy a jej interiéru a nechajte nás pripraviť Vám tu cozy súkromný event od menších neformálnych stretnutí až po väčšie eventy do 120 osôb. Zostavíme pre Vás menu podľa Vašich predstáv a rozpočtu. Platba kartou alebo na faktúru nie je žiadnym problémom. Ak máte záujem o prenájom menšej miestnosti s kapacitou do 45 osôb, alebo celých priestorov, kontaktujte nás na info@cozycoza.sk alebo na +421 903 773 767
Cozy nights
V CozyCoza sa môžte tešiť na tématické degustačné večery plné chutí z celého sveta.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (28.03.2024)
Piatok (29.03.2024)
Popis reštaurácie Slovak pub
Slovak Pub je vyhľadávaný tiež študentami, ktorí si tu organizujú svoje stretávky, krúžkovice a iné stretnutia aj po rokoch. Pub sa delí na 11 samostatných priestorov na dvoch poschodiach, každý je ladený do iného obdobia slovenských dejín.
Slovak pub je jedinečný aj vlastným pivovarom a farmou - Biofarmou. Z produktov farmy sa potom pripravujú kvalitné, domáce a čerstvé pochúťky. Rovnako tiež je v ponuke domáci chlebík, bochníky, ovčí syr, žinčica a podobné, ktoré sa dajú ochutnať aj v Slovak Pube aj na Biofarme. V Kláštornom remeselnom pivovare sa varí vlastné pivo Kláštorný ležiak 11°- nepasterizovaný svetlý ležiak plzenského typu a Dobré pivko 9° - nepasterizovaný svetlý ležiak.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (28.03.2024)
Piatok (29.03.2024)
Popis reštaurácie Bella Napoli - Drevená
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (28.03.2024)
Popis reštaurácie Galileo Restaurant
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.
pondelok - piatok: 11:00 - 15:00
Freshmarket
pondelok - piatok: 11:00 - 19:00
sobota: 11:00 - 16:00
1,1 km
Viac info o donáške a akcie
Online objednávka donášky
Zdravý catering
Stravovanie zamestnancov
Štvrtok (28.03.2024)
Piatok (29.03.2024)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.
pondelok - piatok: 11:00 - 15:00
Freshmarket
pondelok - piatok: 11:00 - 19:00
sobota: 11:00 - 16:00
Popis reštaurácie Veg life - Blumental
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (28.03.2024)
Popis reštaurácie Milenium cafe
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Obedová kofola 0,3l
Biznis menu
Štvrtok (28.03.2024)
Piatok (29.03.2024)
Obedová kofola 0,3l
Biznis menu
Popis reštaurácie Pulitzer ®
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (28.03.2024)
Piatok (29.03.2024)
Popis reštaurácie Bratislavská reštaurácia - Bratislava Flagship Restaurant
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Reklama:
PREVÁDZKUJETE REŠTAURÁCIU?
PRIDAJTE JU NA MENUČKA
Pozývame vás...
DANUBIUS GASTRO
11.-14.4.2024 - Incheba, Bratislavaveľtrh, najnovšie trendy v gastronómii
GASTRONOMY SLOVAKIA
24.4.2024 - Refinery Gallery, Vlčie hrdlo Bratislavamedzinárodné kulinárske sympózium
Two Coffee Champs 2024
10.-11.5.2024 - Nová Cvernovka, Bratislavafestival kávy - org. Roast Different
HORECA JAR 2024
13.-14.5.2024 - Hotel Seneckonferencia HN a AHRS
Folikulárna fáza po skončení menštruácie: Ako jesť počas menštruačného cyklu l |
Slovenský tím kuchárov zožal jedinečný úspech na súťaži Bocuse d'Or v nórskom Trondheime |
Medzinárodný deň šťastia: Pripomeňme si spolu, ako súvisia strava a naša mentálna pohoda |
Čokolatierka Kate Baranovič: Výroba niektorých praliniek trvá aj dva dni |
Jarné Vegánske hody lákajú hostí rastlinnou ponukou. Už túto nedeľu 17. marca! |
Delhi Dhaba, to je univerzálna odpoveď na to, kde majú skvelú indiu v Trenčíne |
Festival kávy Two Coffee Champs bude už po tretíkrát v Bratislave |
Sociálne siete reštaurácií: Ako sa o ne správne starať (tipy) |
Knižné novinky jar 2024: Objavte kúzlo ľahkých receptov aj čarovné knihy pre deti |
Poké ovládlo všetkých gastronadšencov. Čo to vlastne je?50192 |
Najlepšie slovenské reštaurácie a kuchári podľa Gurmán Award 202232716 |
9 najobľúbenejších reštaurácií v meste Topoľčany31900 |
All you can eat reštaurácie v Bratislave: Kam zájsť na bufetový obed či večeru?31363 |
Čo jesť pred spaním a čomu sa, naopak, vyhnúť? Tipy, ako si zabezpečiť kvalitný oddych počas noci29727 |
Kačacie a husacie hody sú späť. Pozrite sa, čo ponúkajú slovenské reštaurácie počas jesene 202225183 |
Chuť, chuťové poháriky a jazyk - čo ste o nich možno nevedeli22439 |
Valentínske menu 2022 v slovenských reštauráciách. Čo si na Valentína pripravili tento rok?20591 |
Papája naša každodenná - benefity papáje a jej semiačok18384 |
10 tipov na reštaurácie v Bratislave, kde vás zabaví živá hudba17075 |
MOBILNÁ APLIKÁCIA MENUCKA