![]() |
Stane sa bezlepková pizza postupne štandardom v ponuke reštaurácií? Máme tipy, kam na ňu zájsť |
JEDLO
|
FILTRE
|
Denné menu (dnes)
400g MARGHARITA /paradajkový základ, mozzarella, čerstvá bazalka/ 1,7,12
400g CAPRI /paradajkový základ, mozzarella, šunka, kukurica/ 1,7,12
400g SALAMI /paradajkový základ, mozzarella, saláma/ 1,7,12
400g FUNGHI /paradajkový základ, mozzarella, šampiňóny/ 1,7,12
400g PROSCIUTTO FUNGHI /paradajkový základ, mozzarella, šunka, šampiňóny/ 1,7,12
400g HAWAI /paradajkový základ, mozzarella, šunka, ananás/ 1,7,12
400g DIAVOLA /paradajkový základ, mozzarella, saláma, červená cibuľka/ 1,7,12
400g QUATTRO FORMAGGI /paradajkový základ, mozzarella, údený oštiepok, niva, hermelín/ 1,7,12
2. 0,10l Šumivé víno, 0,25l Slepačia polievka (1), 150g/200g Kurací steak s prosciutto chipsom podávaný so šalviovou omáčkou a karotkovým pyré (6,7), Cheesecake, jemný smotanovo-krémový dezert podľa originálnej receptúry (1,3,5,7,8)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
400g MARGHARITA /paradajkový základ, mozzarella, čerstvá bazalka/ 1,7,12
400g CAPRI /paradajkový základ, mozzarella, šunka, kukurica/ 1,7,12
400g SALAMI /paradajkový základ, mozzarella, saláma/ 1,7,12
400g FUNGHI /paradajkový základ, mozzarella, šampiňóny/ 1,7,12
400g PROSCIUTTO FUNGHI /paradajkový základ, mozzarella, šunka, šampiňóny/ 1,7,12
400g HAWAI /paradajkový základ, mozzarella, šunka, ananás/ 1,7,12
400g DIAVOLA /paradajkový základ, mozzarella, saláma, červená cibuľka/ 1,7,12
400g QUATTRO FORMAGGI /paradajkový základ, mozzarella, údený oštiepok, niva, hermelín/ 1,7,12
2. 0,10l Šumivé víno, 0,25l Slepačia polievka (1), 150g/200g Kurací steak s prosciutto chipsom podávaný so šalviovou omáčkou a karotkovým pyré (6,7), Cheesecake, jemný smotanovo-krémový dezert podľa originálnej receptúry (1,3,5,7,8)
Popis reštaurácie HAGARKA restaurant
ORGANIZÁCIA OSLÁV
V rámci našich priestorov vám vykúzlime nezabudnuteľnú atmosféru a zážitok pri príležitosti oslavy alebo svadby. Vaše požiadavky vnímame veľmi citlivo a pristupujeme k nim s maximálnou dôslednosťou a aj preto sme pre vás voľbou číslo jeden pri organizovaní vašich životných udalostí, na ktoré budete chcieť spomínať s úsmevom na tvári. Zabezpečíme vám catering na mieru podľa vašich požiadaviek a možností s dôrazom na úroveň a kvalitu. Naši klienti si môžu vychutnať tradičnú kuchyňu, ktorú sme obohatili o moderné prvky gastronómie. Tá vás bezpodmienečne poteší, zasýti a zahreje pri srdci.
CATERING
Za každou výnimočnou udalosťou sa skrývajú povinnosti a starosti spojené s organizáciou a jej priebehom. Dovoľte nám vás odbremeniť od všetkých povinností a priniesť vám tak jedinečný zážitok z vášho eventu, bez stresu a s perfektným dojmom na vašich hostí. Zabezpečíme vám catering nielen na veľkú firemnú akciu, ale aj akúkoľvek príležitosť či už v kruhu rodiny, kamarátov alebo blízkych. Naším cieľom je vám poskytnúť spokojnosť a preto na vaše požiadavky dbáme s empatiou a individuálnym prístupom. Catering vám vytvoríme na mieru podľa vašich preferencií, nech už ide o akékoľvek požiadavky.
NAŠA FILOZOFIA
Projekt Hagarka sme založili ako podnik s víziou stravovania najmä pre firmy a ich zamestnancov, ale aj pre širokú verejnosť.Naším cieľom je nielen variť tradične, chutne a za prijateľnú cenu ale samozrejme aj prompte doručiť jedlo klientovi či zákazníkovi. V spolupráci s teamom odborníkov na gastro segment sa dbáme na potreby a možnosti každého klienta osobitne a s empatiou. Prirodzeným vyústením dlhoročných skúseností bolo rozhodnutie vytvoriť projekt Hagarka nielen ako stravovacie zariadenie ale predovšetkým ako firmu, ktorá pri vás stojí aj pri príležitostiach firemných večierkov, cateringov alebo akejkoľvek príležitosti, ktorú vám s radosťou vytvoríme na mieru
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Pondelok (21.07.2025)
Utorok (22.07.2025)
Streda (23.07.2025)
Štvrtok (24.07.2025)
Piatok (25.07.2025)
Popis reštaurácie Fragolino Bistro - Reding tower 2
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Popis reštaurácie Kern restaurant
Reštaurácia sa pýši nádherným umením Hermanna Kerna, ktorého diela dodávajú priestoru kultúrne bohatstvo. Kern, známy svojím realistickým a sugestívnym štýlom, zachytáva scény z každodenného života s mimoriadnymi detailmi a emóciami. Jeho obrazy, ktoré sú vystavené v celej reštaurácii, nielen umocňujú atmosféru, ale zároveň spájajú stravníkov s hlbším umeleckým dedičstvom.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Sobota (19.07.2025)
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Popis reštaurácie Reštaurácia Peklo
Otváracie hodiny:
Pondelok - štvrtok: 10:30 - 22:00
Piatok: 10:30 - 00:00
Sobota: 11:00 - 00:00
Nedeľa: 11:00 - 22:00
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Popis reštaurácie Lozano Pub
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Popis reštaurácie Express Pizza Kebab
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Pondelok (21.07.2025)
Utorok (22.07.2025)
Streda (23.07.2025)
Štvrtok (24.07.2025)
Piatok (25.07.2025)
Popis reštaurácie Canteen Priatelia - Contera Park Rača
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Popis reštaurácie Prešporská kantína
Naša Malá rodinná spoločnosť pôsobí na trhu v oblasti gastro už dve desaťročia. Stáli sme pri zrode dokonalej kombinácie cigánskej pečienky s restovanou cibuľkou v rokoch milénia, boli sme pri rodiacom sa bufetovom „street food“ gastro v Petržalke. „Účinkovali“ sme v gastro zóne na festivale Pohoda, či vytvorili sme úspešný vinný koncept Starohájskej vinotéky. Dlhé roky sme boli kvalitnou súčasťou Staromestských vianočných trhov a jarmokov v Bratislavskom kraji, čo sa stalo našou gastro srdcovkou.
Prirodzeným vyústením dlhoročných skúseností bolo rozhodnutie otvoriť Prešporskú kantínu ako miesto snúbenia našej lásky k dobrému jedlu, našej pohostinnosti a radosti robiť ľuďom úsmev na tvári takou bežnou a obyčajou ako je dobré poctivé domáce jedlo.
Naša kuchyňa Vás poteší, zasýti a zahreje pri srdci. Tu sa budete vždy cítiť ako doma. Srdečne Vás pozývame do Prešporskej kantíny.
Otváracie hodiny
Pondelok: 07:00 – 15:00
Utorok: 07:00 – 15:00
Streda: 07:00 – 15:00
Štvrtok: 07:00 – 15:00
Piatok: 07:00 – 15:00
Sobota: zatvorené
Nedeľa: zatvorené
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Pondelok (21.07.2025)
Utorok (22.07.2025)
Streda (23.07.2025)
Štvrtok (24.07.2025)
Piatok (25.07.2025)
Pondelok (28.07.2025)
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.


Viac info o donáške a akcie
Online objednávka donášky
Zdravý catering
Stravovanie zamestnancov
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.
Popis reštaurácie Veg life - FreshMarket
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Popis reštaurácie MPL Canteen
Kvalitná kuchyňa
Naši kuchári s dlhoročnou praxou pri varení používajú osvedčené postupy. Moderne zariadená kuchyňa zabezpečuje kvalitné spracovanie potravín.
Raňajky, obedy
Jedlá pripravujeme denne z čerstvých surovín. Snažíme sa variť zdravo a chutne tak, aby zákazník odchádzal vždy spokojný.
Akcie, oslavy ...
V prípade záujmu si môžete naše priestory zarezervovať na zorganizovanie firemného večierka, rodinnej oslavy alebo inej udalosti.
Catering
Ponúkame kompletné cateringové služby, obsluhujúci personál, kompletný stravovací inventár vo Vami určených priestoroch.
Otváracie hodiny
Pondelok & piatok
od 07:00 h - 14:30 h
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Popis reštaurácie Jedáleň u Miňa
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Popis reštaurácie Hotel 21
Samozrejmosťou je bezplatné pripojenie na WiFi. Tešíme sa na Vás!
Otváracia doba: pondelok – nedeľa 8:00 - 22:00
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Popis reštaurácie Medium Inn
OTVÁRACIE HODINY
Po-Pi: 08:00 - 15:00
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk

Reklama:
TIPY VO VAŠOM OKOLÍ:
TIPY VO VAŠOM OKOLÍ:
MOBILNÁ APPKA MENUČKA:

![]() ![]() |
![]() ![]() |

![]() |
Aby boli letné večery dokonalé: Tipy, ako si skrášliť vonkajšie stolovanie |
![]() |
Obľúbená (ne)konferencia Gastrolove 2025 predstavuje program |
![]() |
Matej Pavlovič z UFO reštaurácie: Nealko párovanie nie je budúcnosť, už je to realita |
![]() |
Chorvátsky fastfood Koykan mieri na Slovensko. Prinesie chute zo sveta sveta aj zdravšie suroviny |
![]() |
Čokoláda od A po Z: Objavte jej históriu, základné druhy a zaujímavosti o pestovaní |
![]() |
Ako dosiahnuť naozaj chrumkavé tofu? Máme pre vás jednoduchý návod |
![]() |
Máte radi horúčavy? Poznáme TOP 5 nealko letných drinkov, ktoré vás toto leto schladia |
![]() |
Letné knižné novinky 2025: Užite si dovolenku s voňavou knihou v ruke (tipy) |
![]() |
Podivný barón v Púchove je miesto, kde sa stretávajú milovníci kávy, kníh a kultúry |
![]() |
Poké ovládlo všetkých gastronadšencov. Čo to vlastne je?97309 |
![]() |
All you can eat reštaurácie v Bratislave: Kam zájsť na bufetový obed či večeru?71494 |
![]() |
Čo jesť pred spaním a čomu sa, naopak, vyhnúť? Tipy, ako si zabezpečiť kvalitný oddych počas noci52290 |
![]() |
9 najobľúbenejších reštaurácií v meste Topoľčany50162 |
![]() |
Najlepšie slovenské reštaurácie a kuchári podľa Gurmán Award 202242152 |
![]() |
Chuť, chuťové poháriky a jazyk - čo ste o nich možno nevedeli35320 |
![]() |
Valentínske menu 2022 v slovenských reštauráciách. Čo si na Valentína pripravili tento rok?32440 |
![]() |
Kačacie a husacie hody sú späť. Pozrite sa, čo ponúkajú slovenské reštaurácie počas jesene 202232335 |
![]() |
Papája naša každodenná - benefity papáje a jej semiačok30450 |
![]() |
Nie je kebab ako kebab: Poznáte rozdiel medzi döner, dürüm či gyrosom? + Tipy na domácu prípravu kebabu30353 |
