![]() |
Navštívte pezinské Keramické trhy: Máme odporúčania na podniky, kde sa výborne najete |
JEDLO
|
FILTRE
|
Denné menu (dnes)
k menu polievka
samostatná polievka
Domáce pirohy slané aj sladké
Šúľance
Palacinky
Bubble wafle
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Sobota (14.06.2025)
Nedeľa (15.06.2025)
k menu polievka
samostatná polievka
Domáce pirohy slané aj sladké
Šúľance
Palacinky
Bubble wafle
Popis reštaurácie Sladká Bodka - NIVY
Pochutiť si tu môžete každý deň na výborných domácich plnených pirohoch na slano či na sladko (mäsových aj bryndzových), či šalátoch. Samozrejme nesmie chýbať teplá čerstvá polievočka (hlavne krémové) podľa dennej ponuky a každý deň dva druhy jedál na denné menu. Môžete sa tešiť napríklad na bravčovú panenku so šúľancami a omáčkou, či klasický segedínsky guláš. Varia domácky, chutne a s láskou :-). Poobede vám radi pripravia chutné čerstvé bubblewaffle – napr. čokoládové, ovocné, či oreo alebo corn-dogy – párok zapečený v kukuričnom cestíčku.
Okrem spokojnosti a plného bruška si odnesiete aj dobrý pocit, že ste pomohli Sociálnemu podniku a podporili tak hendikepovaných zamestnancov v Sladkej bodke. Obslúžia Vás o niečo pomalšie, no s o to vačšou láskou a snahou.
Sladká bodka na Nivách je prevádzkou spoločnosti Majolika-R, ktorá prevádzkuje ako chránená dieľňa aj výrobu SLADKÝCH čerstvých bubblewafflí a vyrába tradičnú slovenskú majoliku ako aj vlastnú BODKOVANÚ vintage keramiku. A tam vznikol aj názov SLADKÁ BODKA.
Jedlo sa dá objednať cez donáškovú službu BOLT a WOLT food.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Paradajková polievka
Domáca cestovina, bazalka, grana padano syr
samostatne:
s denným menu:
Denné menu (dnes)
Paradajková polievka
Domáca cestovina, bazalka, grana padano syr
samostatne:
s denným menu:
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Popis reštaurácie MINT Pradiareň
Mint je prevádzka v ktorej pulzuje život s miestom na praženie vlastnej kávy a profesionálnym baristom, výrobou a predajom croissantov priamo na prevádzke, kváskovou pizzou, vlastnou cestovinovou manufaktúrou, pekárňou a cukrárňou, či cornershopom s remeselnými výrobkami. Vaše jedlo si môžete vychutnať nie len na terase, ale aj v krásnych moderných interiéroch. Mint si jednoducho zamilujete.
MINT patrí do rodiny Medusa, ktorá je najväčšou gastronomickou spoločnosťou pôsobiacou na slovenskom trhu. Pracuje pre nás aktuálne viac ako 1.400 zamestnancov. Prevádzkujeme viac ako 40 vlastných gastrozariadení na Slovensku, v Česku, Rakúsku a Spojených arabských emirátoch. Máme aj samostatnú cateringovú divíziu, unikátny vernostný program Medusacard či vlastnú vzdelávaciu platformu Medusa Academy.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (12.06.2025)
Popis reštaurácie Šestka
Koncept našej kuchyne je založený na kombinácii moderných jedál súčasnej gastronómie a tradičných jedál kuchyne našich starých mám. V našej kuchyni si príde na svoje vegetarián aj milovník mäsa. Naša práca je založená na dlhoročných skúsenostiach v gastronómii.
Varíme pre vás zo surovín od overených dodávateľov, nepoužívame polotovary. To všetko s rešpektom k surovinám a láskou k nášmu remeslu. Dúfame, že se vám u nás bude páčiť a hlavne vám bude chutiť.
Tešíme sa na vás. Team Šestka Canteen
Otváracie hodiny:
Pondelok – Piatok 10.30 – 14.00
Sobota, nedeľa Zatvorené
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.


Viac info o donáške a akcie
Online objednávka donášky
Zdravý catering
Stravovanie zamestnancov
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.
Popis reštaurácie Veg life - CBC IV
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Popis reštaurácie Canteen Priatelia - Landererova 12
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Popis reštaurácie APOLKA Restaurant
V našej reštaurácii kladieme dôraz na využitie miestnych a čerstvých surovín, ktoré sú kľúčom k autentickému, no zároveň modernému chuťovému zážitku. Naše jedlá sú pripravované so starostlivosťou o detaily, s rešpektom k tradícii a s odvahou experimentovať. Ponúkame vám výbornú slovenskú kávu z domácej pražiarne, ovocné šťavy s vysokým obsahom živín a domáce limonády, ako aj bohatý výber vína.
Všetko toto robíme s cieľom, aby ste sa u nás cítili ako doma a radi sa k nám vracali. Reštaurácia APOLKA vás pozýva na kulinárnu cestu, kde tradičná Prešporská kuchyňa dostáva moderný nádych.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Sobota (14.06.2025)
Popis reštaurácie Veranda cantina
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Praženica
Na masle z 3ks vajíčok s jarnou cibuľkou , pečivo
Scrambled eggs on butter from 3 eggs with spring onions, roll 150g
1,3,7
Chlieb vo vajci
2 ks chlebíka vo vajíčku
2 pieces of bread in an egg 200g
1,3
Ham & Eggs
Vajíčka s opraženou šunkou alebo slaninkou na masle , pečivo
Eggs with fried ham or bacon in butter, roll 250g
1,3,7
Spišské párky
3 ks párkov , pečivo , horčica ,
3 sausages, mustard 250g
1,10
300g
Tuniakový šalát – listový šalát, čierné olivy, tuniak, cherry paradajky, paprika, uhorka, červaná cibuľa, olivovový olej / 4
300g
Cestovinový šalát – cestoviny, cherry paradajky, paprika, uhorky, sušené paradajky, rukola, bazalkové pesto / 1,3
300g
Cícerový šalát s pečenou zeleninou – pečené batáty, fazuľové struky, cícer, červená cibuľa, rukola, chilli, sezamová zálivka, olivový olej / 9,11
300g
Ázijský šalát – soba rezance, tofu, mrkva, reďkovka, mladá cibuľka, mungo klíčky, fava fazuľa, paprika červená, dresing so sezamovým olejom, limeta, zázvor , javorový sirup / 6,11
300g
Margharita- paradajkový základ , mozzarella , paradajky , bazalkové pesto
tomato base,mozzarella tomatoes,basil pesto 430g
1,7
Quattro formaggi- paradajkový základ , mozzarella , parmezán , eidam , niva
tomato base, mozzarella , parmesan , edam , blue cheese 430g
1,7
Capriciosa- paradajkový základ , mozzarella , šunka , kukurica , šampiňóny
tomato base, mozzarella ,ham , sweet corn , mushrooms 430g
1,7
Diavola-paradajkový základ , mozzarella , salama milano , jalapenos
tomato base, mozzarella , salami milano jalapenos 430g
1,7,8
Prosciutto- paradajkový základ , mozzarella , prosciutto , rukola , hobliny parmezánu
tomato base, mozzarella , prosciutto crudo , rocket , parmesan shavings 430g
1,7
Všetky pizze potierame , olivovým olejom, cesnakom a bylinkami
Extra príloha 30g –
Take away obal: pizza
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Praženica
Na masle z 3ks vajíčok s jarnou cibuľkou , pečivo
Scrambled eggs on butter from 3 eggs with spring onions, roll 150g
1,3,7
Chlieb vo vajci
2 ks chlebíka vo vajíčku
2 pieces of bread in an egg 200g
1,3
Ham & Eggs
Vajíčka s opraženou šunkou alebo slaninkou na masle , pečivo
Eggs with fried ham or bacon in butter, roll 250g
1,3,7
Spišské párky
3 ks párkov , pečivo , horčica ,
3 sausages, mustard 250g
1,10
300g
Tuniakový šalát – listový šalát, čierné olivy, tuniak, cherry paradajky, paprika, uhorka, červaná cibuľa, olivovový olej / 4
300g
Cestovinový šalát – cestoviny, cherry paradajky, paprika, uhorky, sušené paradajky, rukola, bazalkové pesto / 1,3
300g
Cícerový šalát s pečenou zeleninou – pečené batáty, fazuľové struky, cícer, červená cibuľa, rukola, chilli, sezamová zálivka, olivový olej / 9,11
300g
Ázijský šalát – soba rezance, tofu, mrkva, reďkovka, mladá cibuľka, mungo klíčky, fava fazuľa, paprika červená, dresing so sezamovým olejom, limeta, zázvor , javorový sirup / 6,11
300g
Margharita- paradajkový základ , mozzarella , paradajky , bazalkové pesto
tomato base,mozzarella tomatoes,basil pesto 430g
1,7
Quattro formaggi- paradajkový základ , mozzarella , parmezán , eidam , niva
tomato base, mozzarella , parmesan , edam , blue cheese 430g
1,7
Capriciosa- paradajkový základ , mozzarella , šunka , kukurica , šampiňóny
tomato base, mozzarella ,ham , sweet corn , mushrooms 430g
1,7
Diavola-paradajkový základ , mozzarella , salama milano , jalapenos
tomato base, mozzarella , salami milano jalapenos 430g
1,7,8
Prosciutto- paradajkový základ , mozzarella , prosciutto , rukola , hobliny parmezánu
tomato base, mozzarella , prosciutto crudo , rocket , parmesan shavings 430g
1,7
Všetky pizze potierame , olivovým olejom, cesnakom a bylinkami
Extra príloha 30g –
Take away obal: pizza
Popis reštaurácie OBEDERIA Bratislava
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Popis reštaurácie Fajne jedlo Tower
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.
pondelok - piatok: 11:00 - 15:00
Freshmarket
pondelok - piatok: 11:00 - 19:00
sobota: 11:00 - 16:00


Viac info o donáške a akcie
Online objednávka donášky
Zdravý catering
Stravovanie zamestnancov
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.
pondelok - piatok: 11:00 - 15:00
Freshmarket
pondelok - piatok: 11:00 - 19:00
sobota: 11:00 - 16:00
Popis reštaurácie Veg life - Pribinova
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Pažítka, olivový olej, krutóny
s hlavným jedlom z menù del giorno:
Denné menu (dnes)
Pažítka, olivový olej, krutóny
s hlavným jedlom z menù del giorno:
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Popis reštaurácie COMO - Eurovea 2
Kuchyňa je postavená na kvalitných surovinách a tradičných receptoch s moderným nádychom. Pražíme si vlastnú kávu, vyrábame vlastné cestoviny, limonády, fermentované nápoje a koktaily, ako napríklad limoncello, tibicos limonády a kombuchu. Príďte si vychutnať šálku kávy a sladký dezert či víkendové raňajky. Každý týždeň prinášame nové denné menu a pravidelne pripravujeme sezónne menu.
Či už prichádzate na romantické rande, stretnutie s priateľmi alebo si jednoducho chcete vychutnať pokojné chvíle osamote, ideálne miesto nájdete práve u nás. Sme otvorení pre všetkých, ktorí si chcú užiť kvalitné jedlo a nápoje v príjemnom prostredí.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Popis reštaurácie DOCK7
V národnej kultúrnej pamiatke – Sklad č. 7 na nábreží Dunaja v Bratislave sme vytvorili reštauráciu a pivovar, kde sa spája poctivé jedlo, remeselné pivá z vlastnej produkcie a jedinečný priestor. Priestor, kde industriálna história ožíva v harmónii s modernou atmosférou a vytvára nezabudnuteľný zážitok.
Mäsové špeciality aj vegetariánske jedlá
Každý kúsok mäsa najskôr 24 hodín odpočíva v marináde, potom sa 4 – 5 hodín údi na bukovom alebo dubovom dreve a nakoniec sa pomaly pečie 13 –15 hodín pre dokonalú chuť a šťavnatosť. Na svoje si prídu aj vegetariáni, ktorí si môžu vybrať z cestovín, šalátov a ďalších pestrých jedál. Nezabudli sme ani na najmenších hostí – pre ktorých sme pripravili obľúbené detské jedlá.
Pivo varené v pivovare DOCK7
A čo k skvelému jedlu? Predsa naše remeselné pivá. Ani jedno z nich nie je filtrované ani pasterizované, vďaka čomu si zachováva svoju prirodzenú chuť a arómu. V ponuke máme tradičné české ležiaky, tmavé pivá aj aromatickejšie pivné štýly typu ALE – či už si skúsený pivný nadšenec, alebo len objavuješ svet remeselných pív, u nás si prídeš na svoje. Za varením piva stojí československá dvojica – riaditeľ pivovaru a hlavný sládok DOCK7 Tomáš Holec a druhý hlavný sládok Mário Martinovič. Spájajú tradičné pivovarnícke metódy s modernými technológiami, aby priniesli pivo, ktoré si zamiluješ.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Popis reštaurácie Street Coffee & restaurant - Hotel Danubia Gate ****
Otváracie hodiny
Raňajky:
7:00 – 10:00
(do 11:00 v sobotu a nedeľu)
Restaurant:
pondelok – piatok: 11:00 – 22:00
sobota – nedeľa: 11:30 – 13:00, 17:00 - 21:00
*objednávky prijímame do 20:30
Hotelový bar:
pondelok – piatok: 10:00 - 22:00
sobota – nedeľa: 10:00 - 21:00
popoludňajšia prestávka 13:00 - 17:00
Kapacita
Restaurant 26
Cafe 20
Club 20
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.


Viac info o donáške a akcie
Online objednávka donášky
Zdravý catering
Stravovanie zamestnancov
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.
Popis reštaurácie Veg life - Prievozská
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
3ks náš kváskový chlieb 250 g –
Spišské párky 1,10
párky 3 ks, horčica, kečup, domáci chlieb 200 g –
Breakfast burger 1,3,7,10
brioche žemľa, sriracha majonéza, cheddar 250 g –
Egg salad toast 1,3,7
vajíčkový šalát, 3ks náš kváskový chlieb 250 g –
Scrambled eggs sandwich 1,3,7
nadýchaná praženica z dvoch vajec, majonéza, parmezán, pažítka 250 g –
Ovsená kaša 1,8
kozí jogurt, pečené orechy, sezónne ovocie, med 250 g –
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
3ks náš kváskový chlieb 250 g –
Spišské párky 1,10
párky 3 ks, horčica, kečup, domáci chlieb 200 g –
Breakfast burger 1,3,7,10
brioche žemľa, sriracha majonéza, cheddar 250 g –
Egg salad toast 1,3,7
vajíčkový šalát, 3ks náš kváskový chlieb 250 g –
Scrambled eggs sandwich 1,3,7
nadýchaná praženica z dvoch vajec, majonéza, parmezán, pažítka 250 g –
Ovsená kaša 1,8
kozí jogurt, pečené orechy, sezónne ovocie, med 250 g –
Popis reštaurácie PICKNIK PLYNÁRENSKÁ BBC5
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk

Reklama:

TIPY VO VAŠOM OKOLÍ:
OSLÁVTE S NAMI NAŠE 10. NARODENINY:

NARODENINOVÁ AKCIA PRE NOVÉ PREVÁDZKY:


![]() |
Marína restaurant & bar v Žiline mení jedlo na zážitok (nový koncept) |
![]() |
Reštaurácie v Algarve: Slnečný región, ktorý láka (nielen) fantastickým jedlom |
![]() |
Väčšina Slovákov navštívi obchodné centrum raz týždenne. Lákajú viaceré nákupy na jednom mieste a parkovanie |
![]() |
Menučka oslavujú 10 rokov: Rozdávame vouchery do reštaurácií za viac ako 1000 € |
![]() |
Reštaurácia Krone vo Svätom Jure slávi 6. narodeniny: Rodinný deň plný chutí, zábavy a výnimočnej atmosféry |
![]() |
Gault&Millau: Najlepšie slovenské reštaurácie a šéfkuchári si na galavečeri prevzali ocenenia (kompletné výsledky) |
![]() |
Dizajn reštaurácie ako kľúč k úspechu |
![]() |
METRO Slovakia sa stáva generálnym partnerom prestížneho gastronomického sprievodcu Gault&Millau |
![]() |
Ako spracovať jahody v sezóne? Urobte z nich zmrzlinu, tiramisu či voňavý džem |
![]() |
Poké ovládlo všetkých gastronadšencov. Čo to vlastne je?93570 |
![]() |
All you can eat reštaurácie v Bratislave: Kam zájsť na bufetový obed či večeru?68217 |
![]() |
Čo jesť pred spaním a čomu sa, naopak, vyhnúť? Tipy, ako si zabezpečiť kvalitný oddych počas noci50934 |
![]() |
9 najobľúbenejších reštaurácií v meste Topoľčany48590 |
![]() |
Najlepšie slovenské reštaurácie a kuchári podľa Gurmán Award 202241399 |
![]() |
Chuť, chuťové poháriky a jazyk - čo ste o nich možno nevedeli34318 |
![]() |
Valentínske menu 2022 v slovenských reštauráciách. Čo si na Valentína pripravili tento rok?31699 |
![]() |
Kačacie a husacie hody sú späť. Pozrite sa, čo ponúkajú slovenské reštaurácie počas jesene 202231670 |
![]() |
Papája naša každodenná - benefity papáje a jej semiačok29543 |
![]() |
Nie je kebab ako kebab: Poznáte rozdiel medzi döner, dürüm či gyrosom? + Tipy na domácu prípravu kebabu27281 |

MOBILNÁ APLIKÁCIA MENUCKA
Google Play - Android pre väčšinu smartfónov


Appstore - iOs pre iPhone



