Konferencia HORECA Manažment sa ani tento marec nezaobišla bez rozdávania cien pre najlepších šéfkuchárov, reštaurácie, hotely, penzióny či someliérov. Pozrite si prehľadný zoznam ohodnotených v TREND TOP 2019.
Hodnotenie TREND TOP 2019 bolo už sedemnástym v poradí. Na Slovensku je tento rebríček nielen najstarší, ale aj jediný a hodnotiaci si dávajú na výbere každý rok skutočne záležať.
Pri anonymnom posudzovaní navštívili hodnotiaci viac ako 200 gastronomických a hotelových zariadení po celom Slovensku. Do úvahy brali faktory ako kvalita servisu, jedál aj prostredia, ako aj servis či vybavenie ubytovacích zariadení.
Pozrite si výsledky TREND TOP 2019 za obdobie júl 2018 – február 2019:
TREND TOP 2019 – najlepšie reštaurácie
- 18,5 boda z 20
UFO watch.taste.groove., Bratislava
Riverbank, Bratislava
Globo Restaurant & wine bar, Bratislava
- 18 bodov
Afrodita, Čereňany
Top Restaurant, Žilina
Gašperov Mlyn, Batizovce
Víno & Tapas, Poprad
Fach restaurant, Bratislava
- 17,5 boda
Kogo, Bratislava
Grand Restaurant, Grand Hotel Kempinski, Štrbské Pleso
Sasazu, Bratislava
Albrecht, Bratislava
TREND TOP 2019 – najlepší šéfkuchári
- Peter Ďurčo, Top Restaurant, Žilina
- Jozef Masarovič, UFO watch. taste. groove., Bratislava
- Jozef Breza, Gašperov mlyn, Batizovce
- Jozef Riska, Savoy Restaurant, Bratislava
- Zuzana Sisáková, Víno & Tapas, Poprad
- Michal Škorec, Lavante Sky, Dubnica nad Váhom
- Marián Filo, Afrodita, Čereňany
- Braňo Križan, Globo Restaurant and wine bar, Bratislava
- Štefan Benďák, Reštaurácia Rouge, Nitra
- Jaroslav Žídek, River Bank, Bratislava
- Jozef Hromják, Reštaurácia Zore, Košice
- Juraj Hruška, Kaviareň Slávia, Košice
- Marián Harciník, Reštaurácia Albrecht, Bratislava
- Erik Volko, Bistro Chef, Zvolen
- Peter Kulhány, Bistro Smartfood, Banská Bystrica
- Martin Novák, Fach Restaurant, Bratislava
- Ari Munandar, Sasazu, Bratislava
- Imre Bindics, Amade Chateau, Vrakúň; Villa Rosa, Dunajská Streda
- Miroslav Zamiška, Grand Restaurant, Grand hotel Kempinski High Tatras, Štrbské Pleso
- Daniel Marek, Elite Restaurant, Nová Dubnica
Reštaurácia Pána šéfkuchára
Ocenenie, ktoré TREND každoročne udeľuje reštaurácií, v ktorej je šéfkuchár zároveň aj majiteľom, obdržal tento rok Zoltán Bako, majiteľ reštaurácie Restaurant 70 v Ostrove pri Piešťanoch.
TREND TOP 2019 – najlepšie hotely
- 18,5 boda z 20
Grand Hotel Kempinski High Tatras, Štrbské Pleso
Hotel Amade Chateau, Vrakúň
- 18 bodov z 20
Hotel Lomnica, Tatranská Lomnica
Wellness Hotel Chopok, Demänovská Dolina
Hotel Kaskády, Sliač-Sielnica
Hotel Zochova chata, Modra-Piesok
Hotel Partizán, Tále
- 17,5 boda z 20
Hotel Lesná, Stará Lesná
Hotel Zelená Lagúna, Domaša – Dobrá
Grand Hotel River Park, Bratislava
Zámocký hotel Galicia Nueva, Halič
Wellness Hotel Borovica, Štrbské Pleso
TREND TOP 2019 – najlepšie penzióny
- 15,5 bodov z 20
Wellness Penzión Strachan, Ždiar
- 15 bodov
Kaštieľ Čereňany, Čereňany
- 14,5 bodov
Penzión Drak, Demänová
Všetkým oceneným srdečne gratulujeme a prajeme im veľa úspechov a inšpirácie do ďalšej sezóny. Minuloročné výsledky hodnotenia od TREND-u nájdete na TOMTO odkaze.
Zdroj: TREND
Zdroj foto: Milan David
Zdroj titulná fotografia: GLOBO restaurant and wine bar
zdieľať tento článok na: