Zárukou výnimočných spomienok na svadbu je vždy kvalitná gastronómia. Skvelé jedlo má moc vyčariť úsmev, odpustiť drobné nedokonalosti, postarať sa o neopakovateľné chvíle. Keď svadobčanom a hosťom chutí, svadba je dokonalá. Odpustené je, aj keď vás tlačia pri tanci topánky, prípadne sa dídžej netrafí do vášho hudobného vkusu.
V súčasnej dobe si už podniky dávajú maximálne záležať na ponúkanom svadobnom menu. Zabudnite na šunkové rolky s chrenom, za nami sú časy dvoch druhov mäsa podávaného s ryžou a hranolkami. Servírované pokrmy sú sofistikované, esteticky doladené do dokonalosti, inšpirované kuchyňou tých najväčších majstrov.
Dnes dokonca ideme ešte ďalej a kým pred rokmi bolo trendom hovädzie carpaccio, panenka či rôzne mäsové rolády, aktuálne sú in výnimočné kombinácie, nezvyčajné a originálne chute a do dokonalosti vyladené servírovanie.
Presne to chcete? Snívate o svadbe, na ktorej skrátka budete mať skvelé a najmä chutné jedlo podľa najnovších trendov? Túžite prepojiť svoj veľký deň s gastronomickým zážitkom a maximálne si užiť pôžitok zo skvelých lahôdok?
Asertivita i dôvera
Dôležité je vybrať si správne, jasne formulovať svoje priania a dôverovať. Možno vám to pripadá jednoduché, no práve tieto body mnoho svadobčanov nezvláda. Darmo máte presnú predstavu o servírovanom menu, ak si zvolíte podnik, ktorý nespĺňa kvalitou služieb vaše požiadavky. Zbytočne máte k dispozícii skvelého šéfkuchára, ak mu neviete povedať, aké sú vaše preferencie. A otázka dôvery je tiež veľmi významná – dokázať delegovať starostlivosť o svadobné menu v plnej miere na zodpovedný personál nie je vôbec jednoduché, ale naozaj potrebné.
V Prešove vyniká podnik, v ktorom sa snúbi kvalita a teplo domácej kuchyne s najnovšími trendmi vo svete gastronómie. Plaza Beach Rezort má ambíciu splniť na sto percent priania všetkých svadobčanov, bez ohľadu na to, či skôr preferujú tradičnú alebo modernú kuchyňu. Stačí povedať a svadobné menu sa prispôsobí podľa vašich priorít, či už ide o servírované pokrmy, alebo teplý či studený bufet.
Vyberte si podľa preferencií
Cena svadobných balíčkov na osobu sa pohybuje od 55 do 90 eur, v závislosti od ich zloženia. Balík Basic napríklad pozostáva zo servírovaného menu v zložení aperitív, polievka, hlavné jedlo a káva, plus studený a teplý bufet. Samozrejmosťou je tradičné uvítanie mladomanželov a koordinácia hostí pri usádzaní, poskytnutie vonkajších priestorov pre produkciu svadobných fotografií, uskladnenie a servis prinesených zákuskov a tort ako aj darček v podobe svadobnej noci pre mladomanželov v izbe Standard s raňajkami.
Pokiaľ však túžite po luxuse, nechcete sa zapodievať výzdobou a chcete si dopriať maximálnu kvalitu, k dispozícii je napríklad balík Diamond, ktorý vám zabezpečí úplne všetko, čo si len viete priať, vrátane ochutnávky predjedla a hlavného menu pre budúcich mladomanželov.
Patríte k nerozhodným typom a radi by ste si menu vybrali z konkrétnej ponuky? Pre navnadenie sme sa opýtali najpovolanejšieho.
„Inšpirovať sa môžete napríklad naším obľúbeným svadobným menu, ktorého predjedlo tvorí domáca raviola plnená vaječným žĺtkom a ricottou s hľuzovkovou omáčkou, nasleduje bažantí vývar s mäsovým knedlíčkom a bylinkovými mini haluškami a Brunoise zeleninkou, hlavným chodom je teľacia sviečková souse-vide na blanšírovanej baby brokolici s pečenými baby zemiakmi a hríbová, prípadne demiglace omáčka a ako dezert neopakovateľná espresso pannacotta s karamelizovanými lieskovcami a kávovým crumble,” objasnil Matúš Harčarik z Plaza Beach Resort.
Zvoliť si však môžete napríklad aj marinovaného lososa Gravlax na tekvicových placičkách s limetkovým mascarpone, karfiolový krém so strateným prepeličím vajíčkom a slaninovým prachom, jelení chrbát v bylinkovej kruste s ratatouille zeleninou a créme bruleé.
Nezabudnite tiež od svojich hostí vopred zistiť prípadné alergie či intolerancie, prípadne vegetariánstvo či vegánstvo. Myslite tiež na najmenších hostí, ktorí majú často špeciálne a náročné požiadavky. V Plaza Beach Rezort vám aj v tomto ochotne vyjdú v ústrety a pripravia aj alternatívne menu, ktoré na bude brať ohľad na všetkých.
sledujte nás na sociálnych sieťach:zdieľať tento článok na: