Radoslav Nackin po akcii Gastronomy Slovakia 2016

3298
Prihláste sa na odber článkov:
najnovšie články 1 x týždenne

Vložením e-mailovej adresy do poľa a potvrdením políčka prihlásiť sa udeľujete prevádzkovateľovi súhlas so spracovaním osobných údajov. Bližšie informácie, ako spracúvame vaše osobné údaje nájdete v sekcii Ochrana osobných údajov.
zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin

Krátke zhodnotenie sympózia pre gastro profesionálov Gastronomy Slovakia 2016 v rozhovore s jeho organizátorom Radoslavom Nackinom, krátko po skončení akcie a tiež zhrnutie ďalších jeho aktivít na poli slovenskej gastronómie.

sledujte nás na sociálnych sieťach:
FacebookpinterestlinkedinyoutubeinstagramFacebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin