Známe reštaurácie Pulitzer a Pulitzer u zlatého jeleňa v centre Bratislavy pravidelne pripravujú pre svojich hostí rôzne špeciality a zvýhodnené ponuky. Aj vďaka tomu patria medzi najobľúbenejšie reštaurácie so širokou ponukou, skvelou obsluhou a na centrum príjemnými cenami. Nie je to len denné obedové menu ale aj špeciálne menu, ktoré je v ponuke každý deň vrátane víkendu a obsahuje vždy dve z najobľúbenejších jedál reštaurácie za zvýhodnenú cenu ako aj čerstvé domáce zákusky. Hostia si však pochvaľujú aj pravidelné sezónne špeciality, ktoré sú vždy v ponuke oboch reštaurácií. Aká je ich aktuálna sezónna ponuka? „Starší“ Pulitzer, v budove Domu novinárov na Župnom námestí pozýva svojich hostí na aktuálne zabíjačkové hody. Sesterský – novší Pulitzer u zlatého jeleňa sa zase pustil do aktuálnej ponuky špecialít z diviny, pod názvom „Poľovnícka sezóna„. Ochutnať môžete tieto konkrétne jedlá…
Pulitzer restaurant: Zabíjačkové hody
Predjedlo
Tlačenka s octom, červenou cibuľkou a zemiakovým chlebom 80g | 2,40 €
Oškvarková pomazánka na zemiakovom chlebe s červenou cibuľkou 50g | 1,70€
Bravčový paprikovo-cesnakový lalok podávaný s horčicou, baby cibuľkami a zemiakovým chlebom 80g | 2,40 €
Polievka
Zabíjačková prdelačka s rohlíkom 0,3l | 2,- €
Držková s rohlíkom – najobľúbenejšia polievka ktorú pre Vás varíme už ôsmy rok0,3l | 3,- €
Špeciality mäsiarskeho majstra
Pečené – jaternica, krvavnica a klobása, paprikovo cesnakový lalok, kyslá kapusta, horčica, baby cibuľky, zemiakový chlieb 600g | 9,90 €
Zabíjačkový guláš z bravčovej krkovičky a pečene, so žemlovou knedlou 200g | 5,90 €
Bravčové výpečky z bravčového pliecka a krkovičky s dusenou kapustou a žemlovou knedlou 200g | 5,90 €
Pečená jaternica podávaná s dusenou kapustou a varenými zemiakmi 160g | 3,90 €
Pečená krvavnica podávaná s dusenou kapustou a varenými zemiakmi 160g | 3,90 €
Grilovaná 100% bravčová klobása s horčicou, baby cibuľkou a zemiakovým chlebom160g | 3,90 €
Dezert
Ťahaná tvarohová štrúdla s hrozienkami, čokoládou a šlahačkou 100g | 3,90 €
Pulitzer u zlatého jeleňa: Poľovnícka sezóna
Predjedlo:
150g BAŽANTIA TERINA z bažanta s koreňovou zeleninou, stopkovým zelerom a petržlenovou vňaťkou podávaný v skle s baby cibuľkou a zemiakovým chlebom 5,90 €
Polievka
0,3l Horárska polievka, silný vývar z kostí z diviny s koreňovou zeleninou, lesnými hubami, zemiakmi a krúpami 2,20 €
Hlavné jedlo
200g Jelení steak z višňovou omáčkou 13,90 €
200g Grilované srnčie medajlónky s krémovou hríbikovou omáčkou 10,90 €
200g Poľovnícky divinový guláš zo srnca a jeleňa na tymiáne a borievkách servírovaný v chrumkavom chlebovom bochníku 9,90 €
200g Marinované pečené diviačie stehno so šipkovou omáčkou a karlovarským žemlovým knedlíkom so slaninkou 9,90 €
Dezert
120g Gaštanové pyré s karamelovou polevou a šlahačkou 3,70 €
sledujte nás na sociálnych sieťach:
zdieľať tento článok na: