Pizzeria Giuliano v Bratislave je dlhoročnou zárukou kvality

3321
zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin

Je to už pomerne dlho, čo sa talianske národné jedlo pizza stalo úspešné aj medzi nami Slovákmi. Takmer rovnako dlho nás svojou skvelou pizzou pečenou na dreve teší Pizzeria Giuliano na Panónskej ceste v Bratislave. 

Niekedy nemáme chuť experimenovať a túžime si len sadnúť a vybrať si spomedzi jedál, ktoré dobre poznáme a na ktoré sa môžeme spoľahnúť, že budú výborne chutiť. Preto často mierime do tých istých reštaurácií, ktoré majú v mieste nášho bydliska už vybudovanú reputáciu rokmi a dobrými recenziami. Skvelé jedlo a príjemná obsluha si robia reklamu sami za seba a tá sa šíri ústnym podaním oveľa rýchlejšie, ako by ste si mysleli. Pizzeria Giuliano v Bratislave sídli na Panónskej ceste a už viac ako 13 rokov si drží svoju stálu klientelu. Otvorená je však aj novým možnostiam a každého nadšenca kvalitnej talianskej kuchyne privíta s otvorenou náručou.

pizzeria giuliano: Pohľad na príjemný interiér ladený do žltej farby
Pohľad na príjemný interiér ladený do žltej farby, foto: giuliano.sk

Nezameniteľná chuť a vôňa pizze pečenej na dreve

Stavaná kameninová pec vykurovaná kvalitným bukovým drevom rozvonia celý podnik, a preto keď vojdete dnu, okamžite zacítite teplo domova a škvŕkanie v bruchu.  Pizza pečená v tejto kameninovej peci, ktorej teplota dosahuje až 400 °C, má nezameniteľnú chuť a vôňu a preto je najväčším lákadlom tejto pizzerie. 

„Cesto našej pizze je tenké, aby sa prepieklo za krátku dobu a suroviny na nej nestratili na kvalite. Chceli sme pizzu posadiť do vyššieho levelu s kvalitnými surovinami. Snažíme sa o vlastné receptúry. Odporúčame pizzu len čerstvú, práve vybratú z pece. Jej vôňa je neodolateľná. Kto nevyskúšal, nevie.“ hovorí Katarína Vörösová, majiteľka. Manželia Vörösovci vlastnia pizzeriu od jej začiatku a môžu byť na ňu právom hrdí.  

pizzeria giuliano: Stavaná kameninová pec dodáva každej pizzi originálnu vôňu
Stavaná kameninová pec dodáva každej pizzi originálnu vôňu, foto: giuliano.sk

Čo ešte ponúka jedálny lístok? 

Okrem 31 rôznych druhov pízz, medzi ktoré prednedávnom pribudli novinky POMODORI SECCHI (paradajková omáčka, syr, sušené paradajky, slanina, cukina) či GORGONZOLA (paradajková omáčka, syr, olivy, grilovaná paprika, gorgonzola) nájdete v ponuke aj iné talianske špeciality. Obľúbené cestoviny pripravené na viac ako 20 spôsobov potešia každého milovníka ľahkého obeda či večere a nechýba ani ďalšia talianska pochúťka, rizoto. To si môžete vychutnať pripravené s lesnými hubami, zeleninové či vynikajúcim kuracím mäskom. Jedlá obľúbené po celom svete v ponuke tiež nesmú chýbať – vyberať môžete denne spomedzi šalátov, bezmäsitých jedál, rýb a pokrmov pripravených z bieleho aj červeného mäsa. Obed či večeru môžete ukončiť hriešne dobrým dezertom. Nechali by ste sa zlákať skôr na palacinky, domáce tiramisu alebo horúce maliny?

Pozrite si príjemné priestory reštaurácie a pizzerie Giuliano v našej fotogalérii. Prajeme vám dobrú chuť!

sledujte nás na sociálnych sieťach:
FacebookpinterestlinkedinyoutubeinstagramFacebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin
reklama