Martin PYCO Rausch vydal novú kuchársku knihu Treba si variť. Kedy sa na ňu môžete tešiť?

1513
foto: FB PYCO

„Nebuď konzerva, treba si variť,“ znie heslo už štvrtej kuchárskej knihy z pera moderátora a vynikajúceho foodblogera Martina PYCA Rauscha. Čo všetko jeho nová kuchárka obsahuje, prečo sa ju rozhodol vydať a kedy sa na ňu môžete tešiť?

PYCO je vo svete slovenskej gastronómie veľmi známe meno. Okrem toho, že varí vynikajúce jedlá a inšpiruje doslova tisíce ľudí k tomu, aby si varili doma pestré jedlá bez mäsa, má aj veľký sociálny vplyv. Prejavilo sa to napríklad v divákmi obľúbenej ankete SOWA 2023 – Social Awards Slovakia, kde si PYCO spomedzi nominantov odniesol krásne prvé miesto. Gratulujeme!

Treba si variť prichádza na pulty kníhkupectiev

Kedysi sa viac orientoval na statické recepty plné krásnych fotografií, z ktorých vznikla unikátna trilógia kuchárskych kníh MOJE JEDLO. Pred siedmimi rokmi využil svoj dar reči a lásku k multimediálnym výstupom a svoj blog naplnil pestrofarebnými videoreceptmi. Vidieť ste ho mohli aj v populárnej Kuchyni Lidla, kde pre túto obchodnú spoločnosť opäť pripravoval krátke a zaujímavé recepty.

Chcete si prečítať starší rozhovor, v ktorom sa s nami PYCO rozprával o jedle? Mrknite sa na náš archívny článok z roku 2016!

Tento rok mu vyjde už jeho štvrtá kniha, do ktorej sa podľa jeho slov dostali tie najlepšie recepty za posledné roky. Poctivo si ich ukladal, vylepšoval podľa komentárov svojich followerov a opäť nezabúdal ani na krásne a lákavé fotografie. Informácie o knihe sú už viac-menej kompletne vonku, samotná kniha Treba si variť však vyjde až pred Vianocami. V predpredaji si ju s podpisom autora môžete objednať už teraz, distribuovať sa začne až po 10. októbri 2023.

foto: FB PYCO

Kniha je viac než len kuchárka

Poznáte Silviu Horeckú z blogu Terapia jedlom? V tom prípade môžete mať dvojnásobnú radosť, pretože kniha Treba si variť je popretkávaná jej odbornými poznámkami a komentármi. „Skúsenosti, ktoré mám z neustáleho vzdelávania sa, z dlhoročnej práce v gastrosegmente, osvojenia si mediteránskej kuchyne, orientálnej kuchyne, či v štúdiu potravinárskych technológií budem vkladať do receptov a blogov. Ide mi o maximálne využitie všetkého prospešného, čo nám príroda /ak sa to dá takto ešte nazvať/ v podobe potravín dáva a pripraviť s týchto surovín hodnotný a chutný pokrm,“ uvádza na svojom populárnom blogu Silvia. Dnes sa na ňu obracajú desiatky ľudí, ktorí majú záujem dozvedieť sa niečo viac o pravej podstate a sile jedla, spolupracuje s viacerými influencermi a teraz sa stala aj súčasťou printovej kuchárky.

Pre ďalšiu knižnú inšpiráciu:

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
reklama