Poľovník, milovník prírody, hubár a predovšetkým majiteľ a šéfkuchár TOP reštaurácie Afrodita a kaštieľa Čereňany. Marián Filo v krátkom rozhovore pre Menučka počas nedávneho gurmánskeho festivalu, kde predviedol aj svoju kulinársku show. O noblese a pokore, michelin hviezdach pre slovenské reštaurácie, či návrate k slovenskej kuchyni a tradíciám. Bolo nám cťou…
zdieľať tento článok na:Domov Reštaurácie Gurmánske reštaurácie Marián Filo z Kaštieľa Čereňany: Základom všetkého je skromnosť
Marián Filo z Kaštieľa Čereňany: Základom všetkého je skromnosť
6323
Najnovšie články
Svadba v Prešove so super gastrozážitkom
Menučka -
0
Zárukou výnimočných spomienok na svadbu je vždy kvalitná gastronómia. Skvelé jedlo má moc vyčariť úsmev, odpustiť drobné nedokonalosti, postarať sa o neopakovateľné chvíle....
Folikulárna fáza po skončení menštruácie: Ako jesť počas menštruačného cyklu l
To, akým spôsobom vyživujeme svoje telo, veľmi ovplyvní aj to, ako sa budeme cítiť. Strava súvisí aj s menštruačným cyklom, oveľa viac,...
Slovenský tím kuchárov zožal jedinečný úspech na súťaži Bocuse d’Or v nórskom Trondheime
Tím pod vedením šéfkuchára Mareka Minariča získal krásne 9. miesto na európskom kole Bocuse d'Or v nórskom Trondheime. Spoločne s asistentom Márkom...
Medzinárodný deň šťastia: Pripomeňme si spolu, ako súvisia strava a naša mentálna pohoda
Marec v sebe nesie množstvo medzinárodných dní, je mesiacom knihy aj mesiacom žien. Jeden z najkrajších dní, ktoré si koncom marca pripomíname,...
Čokolatierka Kate Baranovič: Výroba niektorých praliniek trvá aj dva dni
Kate Baranovič je vyštudovaná právnička, ktorá chcela byť najskôr žurnalistkou. Momentálne však ani jedno z týchto povolaní nerobí a naplno sa venuje čokoláde.