zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Ako mediálny partner by sme Vám radi dali do pozornosti druhý ročník SME konferencie HORECA summit 2021, ktorý sa bude konať 21. – 22. septembra v GRAND HOTEL BELLEVUE vo Vysokých Tatrách. Diskutovať sa bude o tom, ako zvládnuť toto ťažké obdobie, kde vziať a udržať si kvalitných nových zamestnancov, rovnako aj o novinkách, ktoré si pripravili hotelieri a gastronómi.

Konferencie sa môžete zúčastniť osobne – v Hoteli Bellevue vo Vysokých Tatrách, alebo aj na diaľku z pohodlia domova alebo kancelárie či priestorov Vašej reštaurácie. Viac informácií a registrácia tu. 

Viac info o konferencii a jej program:

Ako opätovne naštartovať podnikanie v stravovacích a ubytovacích službách, ktoré drasticky postihla druhá vlna pandémie koronavírusu? To je ústredná téma druhého ročníka SME konferencie HORECA SUMMIT 2021. Pozrieme sa, či sú opatrenia, ktoré pripravila vláda pre malých aj veľkých podnikateľov, dostačujúce a ako sme pripravení na pomoc horeca sektoru pri tretej vlne pandémie.

REKLAMA: Vyberte si z ponuky darčekových voucherov najmä do skvelých reštaurácií

Ako zvládli reštaurácie a ubytovacie zariadenia letný reštart a ako sú prevádzky pripravené na jesennú sezónu a rozbeh konferenčnej sezóny? Kde vziať a udržať si kvalitných nových zamestnancov v kvantite, ktorú horeca sektor potrebuje? Kreativita a inovácie idú ruka v ruke s ďalším rozvojom v sektore služieb. Aké novinky si pripravili hotelieri a gastronómi, aby prilákali zákazníkov do novootvorených prevádzok?

Pripravili sme diskusie s lídrami horeca biznisu a s expertmi, ktorí sa s vami podelia o svoje skúsenosti, ale aj načrtnú svoje predstavy o budúcnosti a fungovaní ich brandže.

21. september

Balík pomoci pre cestovný ruch – 13.00 – 14.30 h

Počíta Plán obnovy a odolnosti s pomocou cestovnému ruchu? Aká finančná pomoc a opatrenia sú pripravené na uľahčenie podnikania v horeca segmente v roku 2021?

Katarína Bruncková – štátna tajomníčka, Ministerstvo dopravy a výstavby SR
Václav Mika – riaditeľ SLOVAKIA TRAVEL
Tomáš Ondrčka – poradca ministra Ministerstvo dopravy a výstavby SR
Viliam Pavlovský – prezident, Aliancia Slovenskej Gastronómie
Marek Harbuľák – prezident, Zväz cestovného ruchu
Peter Vavro – moderátor, riaditeľ obsahu a podpory predaja, Divízia magazínov, Petit Press

Ako znova oživiť mestské hotely – 14.50  16.20 h

Mestské hotely počas pandémie utrpeli najviac, kvôli chýbajúcim konferenciám aj zahraničným turistom.

SWOT analýza: prvý krok k zlepšeniu konkurencieschopnosti. Definovanie USP /Unique Selling Preposition/ a slabých miest.

Jozef Orgonáš – prodekan pre rozvoj a zabezpečovanie kvality OF EUBA
Nina Erneker – Founding Partner, Audite Cogitare Facite (ACF)
Richard Pichonský– general director, Aquacity Poprad, Horizont Resort a Hotel Hills
Martin Volek – Google Certified Trainer, CEO, Volis International
Robert Tóth – riaditeľ, Radisson Blu Carlton Bratislava
Peter Vavro – moderátor, riaditeľ obsahu a podpory predaja Divízia magazínov, Petit Press

22. september

Trendom je profesionalita. Prax verzus školstvo – 10.00 – 11.30 h

Ako si vybrať kvalitný personál a udržať si ho? Počas pandémie si ľudia našli prácu v iných odvetviach, ako ich opäť prilákať do nestabilného sektora? Šikovní študenti dokážu prevádzke ušetriť čas aj peniaze, zďaleka nielen v kuchyni. Príklady efektívnej spolupráce prevádzok a stredných a vysokých škôl.

Vanda Maráková – vedúca katedry , Univerzita Mateja Bela, Ekonomická fakulta, Katedra cestovného ruchu
Petra Ďurčeková – riaditeľka, Hotel pod Lipou, Modra
Tatiana Orglerová – prezidentka, HRcomm
Milan Krajniak – minister, Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR (TBC)
Branislav Hadár – riaditeľ, Štátny inštitút odborného vzdelávania
Peter Vavro – moderátor, riaditeľ obsahu a podpory predaja, Divízia magazínov, Petit Press

Výzvy a budúcnosť HORECA – 11.45 – 13.00 h

Plusy a mínusy moderných platforiem: Oplatí sa využívať donášky jedla ako Bolt či Wolt, prípadne ponúkať izby cez Airbnb? Prečo sú online recenzie dôležité?

Ako postaviť marketingovú stratégiu: Ako definovať kľúčových klientov a čo najefektívnejšie ich osloviť? Cez ktoré kanály dostať produkt k potenciálnym klientom?

Ako pokročila digitalizácia služieb v reštauračnom a hotelovom segmente a ako využiť nové digitálne riešenia?

Oto Kóňa – Small Business Consultant
Shrey Kadam – šéfkuchár Karma Foods SK, MumBhai Express
Tomáš Beniak – generálny manažér , Wolt pre Slovensko
Tomáš Tejbus šéfkuchár, PiroHi!
Martin Labanc – šéfkuchár , Poľná kuchyňa, Streetfood

Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu programu konferencie.

Konferencie sa môžete zúčastniť osobne – v Hoteli Bellevue vo Vysokých Tatrách, alebo aj na diaľku z pohodlia domova alebo kancelárie či priestorov Vašej reštaurácie. Viac informácií a registrácia tu. 

Účastnícky poplatok:
Fyzická účasť – 159 EUR bez DPH (vstup na konferenciu bude umožnený len plne zaočkovaným osobám)
Online účasť – 129 EUR bez DPH

Viac info na oficiálnej webstránke konferencie.

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

sledujte nás na:

FacebooklinkedininstagramFacebooklinkedininstagram