Po rokoch väčšej či menšej driny príde ten okamih, na ktorý sa teší každý vysokoškolák. Je to zrejme posledná zastávka na ceste do dospeláckej reality, ak sa nechystáte na doktorandské štúdium. Slávnostne dostanete od vašej alma mater vytúžený diplom, pocítite hrdosť i radosť vašich rodičov, naposledy sa stretnete so všetkými spolužiakmi a každý sa vydá oslavovať svoj úspech v obklopení rodiny.

Znie to všetko jednoducho, ale prípravu na promócie by ste nemali podceniť, a to nielen čo sa stylingu a oblečenia týka, ale dôležité je aj miesto oslavy. Výnimočné chvíle si totiž zaslúžia špeciálne priestory.

Brassere Anjou Sheraton Bratislava hotel - promócie

Prekvapte ich niečím špeciálnym

Kedysi sa všetci snažili vybrať reštauráciu, čo najbližšie k škole. Prevládali klasické jedlá ako slepačí vývar, rezne, sviečková alebo si každý vybral z jedálneho lístka. Objednať vopred niečo, čo by každému z rodiny chutilo, bolo a aj teraz je náročné. Čo sa však zmenilo je, že dnes každý túži po nezabudnuteľnom nielen kulinárskom zážitku. 

„Oslava promócií je výnimočnou chvíľou. Na spoločnom obede by určite nemala chýbať najbližšia rodina: partner alebo partnerka, rodičia, súrodenci, starí rodičia. Zlatou strednou cestou je tak 8 až 10 osôb, niekedy sa však počet hostí vyšplhá aj na 15. Podľa mňa by mali hostia ochutnať niečo špeciálne, nové, čo si nemôžu uvariť doma,“ hovorí Tomáš Opletal, šéfkuchár reštaurácie Brasserie Anjou v Sheraton Bratislava Hotel.

Brassere Anjou Sheraton Bratislava hotel - promócie

Pochutí si každý

V Brasserie Anjou si môžete vybrať zo štyroch slávnostných menu, ktorých súčasťou je aj welcome drink, nealkoholický nápoj podľa vlastného výberu a dezert. Pochutíte si tak na kačacom rillettes so zeleninou, bravčovej panenke s paštrnákovým pyré, grilovanom zubáčovi či grilovaných kuracích prsiach supreme.

„Pokiaľ chce niekto ľahšie bezmäsité jedlo, tak máme preňho pripravené vegetariánske menu. Samozrejme, že ktorékoľvek menu vieme upraviť podľa individuálnych potrieb hosťa. Dôležité je si predsa užiť tento deň v kruhu svojej rodiny a spoločne ho osláviť,“ dodáva na záver Tomáš Opletal.

Tomáš Opletal: Úsmev mu pri práci nikdy neschádza z tváre, foto: archív T.O.
Promočné menu v Brasserie Anjou restaurant v Sheraton Bratislava Hotel zostavil a pripravuje šéfkuchár Tomáš Opletal, foto: archív T.O.

Zdroj: PR

Pozývame vás na tieto akcie, kde budeme aj my. Radi sa s vami stretneme :)

Vložiť komentár