Denné menu je pre mnohé reštaurácie „nutné zlo“, pre iné vhodný doplnok štandardnej ponuky, pre ďalšie istota zárobku. Nech je to tak či onak, pravdou je, že v čase obeda chodí do slovenských reštaurácií práve na menučka stále veľa ľudí. Okrem výhodného a rýchleho obeda je to i možnosť vyskúšať nové reštaurácie, čím tie získavajú priestor na oslovenie nových zákazníkov netradičnými, zaujímavými jedlami aj v rámci denného menu. Preto je téma denných obedových menučiek stále aktuálna a venuje sa jej veľa prevádzok a viaceré internetové stránky… Prejsť na celý článok na Gastroweb.sk.
zdieľať tento článok na:Domov Profi gastro O nás Gastroweb: Menučka.sk – na internete sa objavil nový portál ponúkajúci denné obedové...
Gastroweb: Menučka.sk – na internete sa objavil nový portál ponúkajúci denné obedové menu
2559
Najnovšie články
Svadba v Prešove so super gastrozážitkom
Menučka -
0
Zárukou výnimočných spomienok na svadbu je vždy kvalitná gastronómia. Skvelé jedlo má moc vyčariť úsmev, odpustiť drobné nedokonalosti, postarať sa o neopakovateľné chvíle....
Folikulárna fáza po skončení menštruácie: Ako jesť počas menštruačného cyklu l
To, akým spôsobom vyživujeme svoje telo, veľmi ovplyvní aj to, ako sa budeme cítiť. Strava súvisí aj s menštruačným cyklom, oveľa viac,...
Slovenský tím kuchárov zožal jedinečný úspech na súťaži Bocuse d’Or v nórskom Trondheime
Tím pod vedením šéfkuchára Mareka Minariča získal krásne 9. miesto na európskom kole Bocuse d'Or v nórskom Trondheime. Spoločne s asistentom Márkom...
Medzinárodný deň šťastia: Pripomeňme si spolu, ako súvisia strava a naša mentálna pohoda
Marec v sebe nesie množstvo medzinárodných dní, je mesiacom knihy aj mesiacom žien. Jeden z najkrajších dní, ktoré si koncom marca pripomíname,...
Čokolatierka Kate Baranovič: Výroba niektorých praliniek trvá aj dva dni
Kate Baranovič je vyštudovaná právnička, ktorá chcela byť najskôr žurnalistkou. Momentálne však ani jedno z týchto povolaní nerobí a naplno sa venuje čokoláde.