Toto prestížne podujatie je určené iba odbornej verejnosti. Pre majiteľov, F&B manažérov a šéfkuchárov si organizátori pripravili viacero live vystúpení a workshopov najlepších reštauratérov a šéfkuchárov Európy, ktorí návštevníkom prezradia nové trendy v modernej gastronómii a jej smerovanie. Ukážu, ako to robia oni a prečo sú úspešní.
Sympózium o modernej gastronómii a svetových trendoch, ktoré sa koná 23. apríla 2024 v Refinery Galery Bratislava.
Prečo by ste sa mali zúčastniť tohto prestížneho podujatia?
Pretože je to jediné podujatie, kde sa stretávajú všetci tí, ktorí niečo v slovenskej gastronómii znamenajú, všetci, ktorí sa snažia napredovať a držať krok so svetom. Je to ideálne miesto na stretnutia s kolegami, načerpanie inšpirácie, sebavzdelávanie a vzájomné rozhovory.
Pre hoteliérov a majiteľov, F&B manažérov a kuchárov sme pripravili množstvo live vystúpení a workshopov, MasterClassov a diskusií s najlepšími odborníkmi z celej Európy – ako to robia oni a prečo sú úspešní.
Môžete sa tešiť na:
- Interaktívnu live cooking show so Sebastianom Frankom – majiteľom a šéfkuchárom najlepšej reštaurácie v Berlíne a šéfkuchárom Európy za rok 2018. Prezradí nám svoj recept na úspech a predvedie aj pár svojich receptov. Ukáže nám svoj štýl kuchyne postavenej na filozofii, že aj bez mäsa to ide.
- Lukáš Hesko má 2 Zlaté vidličky a je už 2 x Kuchár roka na Slovensku. Spoznajte jeho štýl a filozofiu jeho reštaurácie Irin.
- Julian Stieger je rakúska vychádzajúca hviezda a jeho reštaurácia je najlepšou hotelovou reštauráciou v Rakúsku. Čo varí tento kuchár, ktorého si vychvaľovali aj v Geranium, Eleven Madison Park či Steiereck?
- Marek Minarič prekvapenie tejto sezóny – víťaz Slovenského kola Bocuse d´Or, aktuálne pôsobiaci v Dánsku nám rozpovie svoj príbeh, ako aj svoje dojmy z európskeho finále a predvedie nám, čím ohúril porotu. Je čerstvo postupujúci do svetového finále do Lionu!
- Andreu Genestra michelinom ocenený šéfkuchár z Mallorky mal na Madrid fusion skvelé vystúpenie a veríme, že zaujme aj vás.
- Tomáš Lysý, asi najlepší sushi majster na Slovensku a bývalý Chef Fou Zoo a Iasai, si pre vás pripravil jedinečný špeciálny 2 hodinový MasterClass o filetovaní, príprave a servírovaní rýb na japonský spôsob.
- Tomáš Ševčík – executive šéfkuchár skupiny ZARINVEST nám prezradí, ako prevádzkovať aj v hoteli zážitkovú reštauráciu.
Pre someliérov a čašníkov:
Someliéri a čašníci si môžu pozrieť a prechutnať zaujímavé Masterclass s Petrom Lunterom – somelierom reštaurácie ECK a Filipom Nagyom – vinmajster vinárstva Zlatý Roh, ktorí nám prezradia, ako vytvoriť vyváženú vínnu kartu a aké sú trendy v slovenských vinárstvach.
Kam smeruje vývoj výroby, prezentácie a servisu champagne nám prezradí Stephane BARLERIN – obchodný riaditeľ spoločnosti Champagne Henri Giraud – spojené aj s degustáciou.
Pre hoteliérov:
Hoteliéri sa môžu inšpirovať z prvej ruky až v troch samostatných vstupoch príbehmi Joschiho Walcha, majiteľa a riaditeľa rodinného hotela Rote Wand z Rakúska a Petra Mudrého so skupiny ZARINVEST (Hotel Lomnica, Kaštieľ Pálffy). Vyspovedať ich môžete počas talk show so Zlaticou Kramárovou, priamo na ich workshope na tému: Dá sa aj v hoteli vytvoriť zážitková reštaurácia? Alebo v live vystúpení šéfkuchárov oboch hotelových reštaurácií.
Pre Majiteľov a F&B manažérov
Majiteľov a F&B manažérov určite zaujme MasterClass o káve s Marekom Fajčíkom – Ebenica coffee, a jej mieste v kvalitnej reštaurácii a aké sú najčastejšie chyby pri jej výbere. Nie je káva ako káva – len príbeh nestačí.
Silvia Horecká, známa propagátorka zdravej stravy, si pripravila workshop o intoleranciách a ako sa s nimi vysporiadať a pripraviť sa na ne vo vašej reštaurácii.
Program stále dopĺňame o zaujímavé workshopy a Masterclassy.
Zvýhodnené ceny vstupeniek pre vás, podrobnosti a program nájdete na www.GastronomySlovakia.sk Množstevné zľavy od 3 osôb si vyžiadajte cez skalikova@pregurmanov.sk
sledujte nás na sociálnych sieťach:zdieľať tento článok na: