Už tento pondelok sa v Bratislave uskutoční odborné gastronomické sympózium GASTRONOMY SLOVAKIA 2017, ktoré organizuje už štvrtý krát Radoslav Nackin a jeho tím. Na osvedčenom mieste z minulého roka – v priestoroch Refinery Gallery na Vlčom hrdle sa predstavia špičkoví kuchári zo Slovenska ale aj zo zahraničia, a opäť aj držitelia michelinskej hviezdy. Okrem ich pódiových live cookingov sa účastníci môžu tešiť aj na ďalší zaujímavý program v podobe workshopov odborníkov z HoReCa segmentu a tiež na ochutnávky a ukážky vystavovateľov.
Aj my budeme tento rok na akcii opäť a prinesieme vám z nej fotografie, informácie a možno aj nejaké videá, podobne ako minulý rok. Tu si môžete pozrieť dve videá, ktoré sme nakrútili minulý rok – so šéfkuchárom reštaurácie Fou Zoo Miškom Konrádom (mimochodom, ten tu nebude chýbať ani tento rok) a s organizátorom Radom Nackinom – po ukončení akcii.
Prečo by ste tu nemali chýbať ak ste z „gastra“ na akcii Gastronomy Slovakia 2017?
- Unikátne podujatie na Slovensku – Master clases avandgardných šéfkuchárov live priamo z pódia
- Osobne uvidíte top najkreatívnejších šéfkuchárov na svete
- Predstavia sa vám nové trendy, technické zručnosti a myšlienky zo svetovej gastronómie
- Trendy zo sveta someliérov a Master classes so svetovým vinárom
- Prezentácie a ochutnávky rôznych zaujímavých gastro produktov
- Gastronomická odborná verejnosť a ľudia z brandže na jednom mieste
- Skvelé miesto na stretnutia s priateľmi, partnermi a kolegami z gastra

Aký bude program tohto ročníka sympózia Gastronomy Slovakia 2017?
Hviezdy naživo na pódiu 2017
Gert de Mangeleer – Hertog Jan restaurant – 3 michelin
Michal Konrád – FOU ZOO Pan Asian restaurant – 3 vidličky
Allessandro Gilmozzi – El MOLIN Taliansko – 1 michelin
Jacob Holmström – Gastrologik, Švédsko – 1 michelin
Martin Záhumenský – Kuchár roka vo Veľkej Británii 2015 – majiteľ “Pappa Mia” delikatesy eshop
Peter Ďurčo – Top Restaurant, Žilina – 2 vidličky
Prednášky, workshopy, master class na Gastronomy Slovakia 2017
Ako sa presadiť s malým hotelom či penziónom so šéfkuchárskou reštauráciou
Alessandro Gilmozzi , 16 Gault Millau , 1 michelin , Taliansko
Prečo je komunikácia a tréningy personálu reštaurácie tak dôležitá, a prečo sa z toho stáva „ Neverending Story „ ?
Iveta Pupišová – Akadémia Hoteliera
Master class – kultúra kávy v reštauráciách
Marek Fajčík – majiteľ a kreátor známej slovenskej pražiarne značky kávy EBENICA COFFEE
Master class TOP Champagne
Brand ambassadorka Charlotte Borry-Castagnio z vinárskeho domu Vranken-Pommery.
Degustácia je limitovaná počtom 30 osôb !
Master class TOP vínárstva Nemecka
Majiteľ vinárstva: p. Roman Niewodniczanski – VAN VOLXEM WEINGUT, MOSEL – GERMANY
Degustácia je limitovaná počtom 30 osôb !
Master class Saké – od zrnka do fľaše.
Tomáš Šajgal somelier najlepšej reštaurácie Slovenska , Fou Zoo – 3 vidličky.

Medzi vystavovateľmi na Gastronomy Slovakia 2017 môžete stretnúť zástupcov týchto spoločností:
Budweiser Budvar SK
Toto známe prémiové české pivo patrí už od svojho zrodu k najobľúbenejším pivám po celom svete.
OFYR
OFYR je vlastne vonkajšie ohnisko, s oceľovou platňou navrchu. Platňa sa ohňom rozpáli a vy na nej môžete ihneď začať variť alebo grilovať.
BIONELA
Zdravotne nezávadné, kompostovateľné a ekologické obaly. Výhradné zastúpenie značiek Naturesse ,Biodora, Nowataste,Biopap.
ZEDA
Výrobca a dodávateľ textilu a produktov pre segment HORECA. Špecializuje sa na odevy pre gastronómiu, firemné odevy s brandingom a produkty pre hygienu práce.
Slowin Bratislava
Firma zaoberajúca sa dovozom, distribúciou a predajom svetových vín z klasických európskych vinárskych krajín, ako aj vín z iných oblastí Európy a Nového sveta.
Menucka.sk
Portál zameraný na rýchle a jednoduché sledovanie ponuky denného menu a obedov reštaurácií v okolí aktuálnej polohy zákazníka, alebo vyhľadanej lokality. V magazíne sa dočítate o rôznych zaujímavostiach zo sveta gastronómie, reštaurácií, jedál a nápojov či iných gastro produktov a služieb.
Kukkonia
Kukkonia je aj značkou prémiových potravinárskych produktov, ktorá je garanciou pôvodu a kvality.
ZEUS
Špecializuje sa na predaj čokolády a cukrárskych výrobkov pre profesionálov.
GPR
Predaj a servis zariadení do potravinárskych obchodov, mäsiarenských a vákuových baliacich strojov a chladiacej techniky.
EBENICA
Prestížna slovenská káva kreovaná špeciálne pre gurmánov a pre HoreCa segment ocenená množstvom odborných ocenení z celého sveta.
WINELOVERSCLUB.SK S.R.O.
Obchod s vínom a distribúcia vín z celého sveta. Vínne poradenstvo, distribúcia slovenských vín a odborné degustácie.
CELFIA
Distribúcia stolovej vody Gasteiner (Rakúsko) a predaj, údržba a dodávka nápojových a potravinových automatov, kávovarov a výdajníkov vody.
THURIES ACADEMY
Prvá akadémia pre profesionálov na Slovensku pod vedením michelinových šéfkuchárov určená všetkým, ktorý si chcú zvyšovať svoju profesionalitu a naučiť sa moderné trendy
WINE EXPERT
Zabezpečuje distribúciu vín zo Slovenska a zahraničia, poradenstvo pri tvorbe vínnych kariet, someliérske služby, degustácie a školenia a eventy spojené s vínom šité na mieru.
Gurmán na Slovensku
Jediný gastronomický sprievodca po najlepších reštauráciach a šefkuchároch Slovenska.
KEMA s.r.o.
spoločnosť zaoberajúca sa komplexnými návrhmi kuchýň pre reštaurácie a hoteli, dodávka a výroba špecializovaných zariadení kuchýň, profesionálne spotrebiče Electrolux a odborné poradenstvo.
ROIN s.r.o.
Profesionálna priemyselná hygiena. Hotelová kozmetika, gastro, plasty, hygiena. Online katalóg. Hotelový a reštauračný servis vrátane logistiky.
MADE IN JAPAN
Výrobky od japonských hrnčiarov sú vyrobené tradičným spôsobom MINO-YAKI odovzdávaným po celé generácie.

Prihláška na túto odbornú udalosť a stretnutie majiteľov, manažérov, šéfluchárov či kuchárov reštaurácií a hotelov je k dispozícii na oficiálnej stránke Gastronomy Slovakia 2017. Základné vstupné je v cene 59 eur a rozšírené v cene 95 eur.
Na pondelkovej akcii budeme aj my – z portálu, magazínu a gastrokatalógu Menučka.sk tak verím že sa uvidíme aj s vami. Tešíme sa na stretnutia.
sledujte nás na sociálnych sieťach:zdieľať tento článok na: