Rozhovor s executive chef skupiny bratislavských reštaurácií Roman Restaurants, Danielom Hrivňákom a šéfkuchárom Portofino restaurant Tomášom Bakaiom počas gurmánskeho festivalu. Pýtal sa Ondrej Slašťan.
zdieľať tento článok na:Domov Reštaurácie Gurmánske reštaurácie Daniel Hrivňák a Tomáš Bakai predstavili Portofino restaurant
Daniel Hrivňák a Tomáš Bakai predstavili Portofino restaurant
2821
Najnovšie články
Poznáte najzdravšie potraviny na svete? Jedzte ich, no dajte si pozor na trend okolo...
Martina Gahérová -
0
Slovo superpotravina sa u nás používa pomerne často, pričom sa môžeme stretnúť s určitými trendmi. Raz to bolo ovocie goji, potom kyslá kapusta a ďalší...
Ervin Polívka z Banchan bistro: Nemám problém pripraviť kuracie paprčky či za hrsť pečených...
Ervin Polívka žil osem rokov v Južnej Kórei. Na Slovensku začal vyrábať vlastné kimchi a iné fermentované výrobky podľa originálnych kórejských receptov. Ľudia si...
Chystáte sa do Londýna? Nevynechajte Gourmaze, spojenie únikovej hry a fantastického jedla
Londýn je mesto, v ktorom dobré jedlo nájdete na každom kroku. Zároveň sa tu rodia rôzne trendy spojené s jedlom, ktoré sa následne dostávajú...
Hubár Erik Valentovič: Na Slovensku nám rastú aj chránené a veľmi vzácne druhy húb
Keď chcete zmeniť hobby na prácu alebo profesiu, ktorá vás ma aj uživiť, chce to veľké odhodlanie. Erik Valentovič ho má, a...
Vianočný prehľad gastro knižiek je konečne tu! Toto sú najkrajšie tipy na knižné darčeky
Vianoce sa blížia, o pár dní sa začína advent a hoci ste si (možno) aj tento rok povedali, že žiadne darčeky kupovať...