Daniel Melicherík je predsedom bratislavského klubu Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov a aktívne sa podieľa na činnosti klubu a zväzu. Okrem toho je zároveň čerstvým šéfkuchárom reštaurácie Ministerstvo Pohody v bratislavskom NTC a tiež cateringovej spoločnosti Newcatering. V našom rozhovore nám porozprával o svojom pôsobení v reštaurácii, o aktivitách Zväzu, ako aj o blížiacej sa gastronomickej výstave spojenej so súťažami kuchárov – Danubius Gastro 2017.
zdieľať tento článok na:- Bratislava
- Denné obedové menu
- Inšpirácie
- Novinky
- Osobnosti z gastra
- Podujatia
- Predstavujeme
- Profi gastro
- Rozhovory
- Video
- Z kuchyne
Danel Melicherík o Ministerstve Pohody a Zväze kuchárov a cukrárov
3983
Najnovšie články
Čokolatierka Kate Baranovič: Výroba niektorých praliniek trvá aj dva dni
Simona Bagová -
0
Kate Baranovič je vyštudovaná právnička, ktorá chcela byť najskôr žurnalistkou. Momentálne však ani jedno z týchto povolaní nerobí a naplno sa venuje čokoláde.
Jarné Vegánske hody lákajú hostí rastlinnou ponukou. Už túto nedeľu 17. marca!
Jarné Vegánske hody, to už je tradícia, ktorou ľudia v Starej tržnici v Bratislave každoročne vítajú teplejšie počasie. Ako inak než skvelým...
Delhi Dhaba, to je univerzálna odpoveď na to, kde majú skvelú indiu v Trenčíne
Kam na indiu v Trenčíne? Každý v okruhu (minimálne) 10 kilometrov vám z vlastnej skúsenosti povie, že tú najlepšiu majú v podniku...
Festival kávy Two Coffee Champs bude už po tretíkrát v Bratislave
Ako môže vyzerať podujatie, na ktorom sa stretnú nadšenci kávy, kávoví odborníci a umelci na jednom mieste? Neviete? Aj pre nás je...
Sociálne siete reštaurácií: Ako sa o ne správne starať (tipy)
Sociálne siete reštaurácií sú rovnako dôležité, ako sociálne siete iných podnikov, ak nie viac. V ponuke máte veľmi špecifický produkt, pri ktorom...