Danel Melicherík o Ministerstve Pohody a Zväze kuchárov a cukrárov

4303
zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin

Daniel Melicherík je predsedom bratislavského klubu Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov a aktívne sa podieľa na činnosti klubu a zväzu. Okrem toho je zároveň čerstvým šéfkuchárom reštaurácie Ministerstvo Pohody v bratislavskom NTC a tiež cateringovej spoločnosti Newcatering. V našom rozhovore nám porozprával o svojom pôsobení v reštaurácii, o aktivitách Zväzu, ako aj o blížiacej sa gastronomickej výstave spojenej so súťažami kuchárov – Danubius Gastro 2017.

sledujte nás na sociálnych sieťach:
FacebookpinterestlinkedinyoutubeinstagramFacebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin
pripravte sa na Vianoce :)