7-chodová degustačná večera v košickom bistre & lounge Babetta KGP bude v znamení jesene

613
zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin

Tím bistra & lounge Babetta KGP na Werferovej 6 v Košiciach už pravidelne pripravuje pre svojich hostí gurmánsky zážitok v podobe degustačnej večere. Častokrát sa do príprav zapájajú zaujímaví hostia, napríklad Andrej Syč z ECK reštaurácie v Bratislave, alebo Árpad Bakcsy – šéfkuchár z Budapešti, ktorý je zároveň aj fotograf pre Michelin Guide. 

Pracujú tiež s lokálnymi slovenskými dodávateľmi surovín, ktorí dbajú na udržateľnosť a tvoria svoje produkty s vášňou pre remeslo:

  • chlebík – pekáreň Kromka Košice
  • párky a iné údeniny – Anton Kollár – Mäsiarstvo Tony
  • vajcia od šťastných sliepočiek – MVDr. Vladimír Pavúk, farma Kapušany
  • hovädzie mäso a výrobky z neho – Krava & Company, Vranov nad Topľou
  • divina – poľovné združenie Dvoršok, Banská Bystrica
  • mikrobylinky – Martin Leško, Lipany
  • chlebík, parfait z hríbov, hľuzovkový med
  • pstruh, kaviár, lieskové orechy, cvikla, cmar, vločky čiernej soli
  • krém z dubákov, hľuzovka, petržlenová vňať
  • kačka, kapucínka, zelené jablko
  • jeleň, konfitovaný cesnak, presovaný kaleráb, sous vide mrkva, slama, pažítka
  • čokoláda, arónia, višne
  • perník, ďatle, tonka fazuľa, rakytník, karamel, hruška

K jednotlivým chodom si pre hostí v spolupráci s Felix Wines a p. Vladimírom Čuchranom pripravili párovanie s vínom. A tentokrát budú mať aj novinku – nealko párovanie :) 

Rezervovať si miesta je možné mailom alebo telefonicky na babettakgp@ gmail.com, +421 918 740 987 alebo cez online rezerváciu.

sledujte nás na sociálnych sieťach:
FacebookpinterestlinkedinyoutubeinstagramFacebookpinterestlinkedinyoutubeinstagram

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin
reklama