sobota, máj 25, 2019

Najnovšie články

kuchynské doplnky

Štýlové doplnky, ktoré nesmú chýbať v žiadnom podniku

Vždy nám padne dobre, keď sa o nás niekto stará a zaujíma sa o naše potreby. Keď sa vyberieme do baru alebo kaviarne, profesionálne nám pripravia a naservírujú obľúbené nápoje, zatiaľ čo my si užívame...

Blíži sa Festival PO NAŠOM! Prezentovať bude myšlienku udržateľnosti očami detí

PO NAŠOM! – udržateľnosť očami detí: Aj deti majú čo povedať k téme udržateľnosti Zeme. Aj preto vznikol prvý ročník detského festivalu, v rámci ktorého môžu deti vyjadriť svoj postoj k...
Café Hygge:

Café Hygge priniesla do Púchova kúsok severskej útulnosti

Zariadenie v štýle, ktorého prvotným cieľom je útulnosť a pohodlie. To si zvolil pre svoju kaviarničku Matej Brnka, majiteľ a manažér príjemného púchovského konceptu Café Hygge. Keď...
festival DOBROTA:

Prievidzu čaká v máji prvý street food festival s príznačným názvom DOBROTA

Poctivé, kvalitné a tuzemské pouličné jedlo je na vzostupe a tento fenomén mieri po prvýkrát do Prievidze. Od piatka 17. do nedele 19. mája budú návštevníkov na Námestí slobody v Prievidzi...
Jordi's Chocolate:

Monika Kleinová z LiMMaD Jordi’s Chocolate: Výrobný proces čokolády je neopakovateľný zážitok

"Chcem ukázať ľuďom, že dať si kúsok pravej čokolády nie je hriech, ale zdravý pôžitok," začala svoje rozprávanie Monika Kleinová, ktorá sa venuje dovozu a predaju kvalitnej českej čokolády Jordi's Chocolate....
bryndza:

Kombinácie od Martina Pyca Rauscha: bryndza ako ju nepoznáte

Slovenská bryndza by mala byť súčasťou každého zdravého jedálnička. Každý gram liptovskej bryndze obsahuje prospešné mikroorganizmy, vápnik, ktorý podporuje normálny energetický metabolizmus a ďalšie zdraviu prospešné zložky. Bryndza...
ALEJ Bojnice

Reštaurácia ALEJ Bojnice vás pozýva do kuchyne. Doslova!

Turistom aj domácim Bojničanom každý deň ponúkajú poctivé jedlá pripravené s láskou. Sú presvedčení o tom, že v jednoduchosti je krása a darí sa im o tom presviedčať aj svojich zákazníkov....
Eco Village:

Eco Village zažije už svoj 6. ročník. Tento raz 16. mája v biznis zóne...

Populárne zelené trhovisko Eco Village sa vo štvrtok 16. mája 2019 uskutoční už po šiesty raz. Srdce biznis zóny na Plynárenskej ulici v Bratislave sa vďaka prvej zelenej kancelárskej budove BBC 1 Plus opäť premení...
zdražovanie chleba:

Slovenskí pekári čelia neprimeranému cenovému tlaku aj po zrušení osobitného odvodu

Napriek skutočnosti, že Národná rada SR prijala zákon o zrušení osobitného odvodu, ktorý mal pôvodne zaťažiť predovšetkým veľké obchodné reťazce, slovenskí pekári sa pri vyjednávaní o odbytových cenách nestretávajú s pochopením. Kým postupne dochádza...
JUMP STREET:

JUMP STREET v Bratislave je jedno z najmodernejších burgerbistier na Slovensku

Pokiaľ by ste radi vyskúšali niečo netradičné s nádychom skutočného luxusu, zamierte do pomerne čerstvého a chrumkavého bratislavského konceptu JUMP STREET. V srdci Bratislavy, priamo na Šafárikovom...
Simona Budinská:

Simona Budinská z portálu Kávičkári: Gastronómia je láska, ktorú sa snažíme ukázať ľuďom

O portáli Kávičkari.sk ste už zrejme počuli. Jeho zakladateľka, šéfredaktorka a duša projektu Simona Budinská nosí v srdci nielen kvalitnú kávu. Cit má aj pre gastronómiu a svojím pôsobením prináša na...

Príbeh Anteho Tomića: Nebojte sa experimentovať

V našom magazíne radi poskytujeme priestor talentovaným ľuďom z gastronomickej oblasti. Tentokrát sme sa rozhodli pre trochu netradičnejší formát a nechali sme samotného šéfkuchára reštaurácie Hidden Garden Bratislava, aby nám porozprával...
Zimný festival jedla 2019:

Takmer 8 500 ľudí si vychutnalo Zimný festival jedla 2019

Ochutnať Slovensko sa oplatí! Pod týmto sloganom lákal tento rok Zimný festival jedla 2019 gurmánov z celého Slovenska, aby prišli ochutnať špeciality do vybraných reštaurácií. Jedlá od TOP šéfkuchárov v tých najlepších reštauráciách...
Ria Zelisková:

Ria Zelisková z vinárstva Zeliska: Chceme, aby v našom víne bolo cítiť lásku

Ria Zelisková bežne prevádza ženy a páry cez historické pivnice a dáva im ochutnávať produkciu Vína Zeliska. Nás previedla životom Vinárovej ženy z blogu a skutočnej vinárovej ženy a maminy troch...
TOP TREND 2019:

TREND TOP 2019: poznáme najlepších šéfkuchárov, reštaurácie aj hotely za uplynulý rok

Konferencia HORECA Manažment sa ani tento marec nezaobišla bez rozdávania cien pre najlepších šéfkuchárov, reštaurácie, hotely, penzióny či someliérov. Pozrite si prehľadný zoznam ohodnotených v TREND TOP 2019.
tmavé reštaurácie

Večera v tmavej reštaurácii je intenzívnym zážitkom pre ostatné zmysly. Najbližšiu nájdete v susednej...

Priznajme sa, kto z nás po zhliadnutí filmu Lásky čas netúžil navštíviť reštauráciu celkom bez svetla a dodať tak slepému rande celkom iný zmysel? My napríklad rozhodne patríme...
Ži:va

Ži:va žije vlastným životom alebo Ako kaviareň nemusí znamenať len kávu či čaj

Už aj Bánovce nad Bebravou sa môžu pochváliť unikátnym priestorom, ktorý spája voňavú kávu, kvalitný čaj či čokoládu so skutočnými pôžitkami života. Činorodý priestor prerobený z maličkej cukrárne ponúka radosť svojim...
Boutique Hotel Dubná Skala****

Hľadáte návrat k overeným hodnotám? Boutique Hotel Dubná Skala**** v nich má dlhoročnú tradíciu

História hotela siaha až na začiatok minulého storočia. Dnešný moderný hotel s jedinečným gastronomickým konceptom nadväzuje na jeho pôvodnú tradíciu a láka čoraz viac hostí. Boutique Hotel...
Zuzana Čaputová

Kandidátka na prezidentku Zuzana Čaputová: Imponuje mi krása a estetika na tanieri

"Radšej varím podľa receptov a inštrukcií. Možno preto, že som právnička," popisuje svoje kuchynské zvyky Zuzana Čaputová, sympatická a ľudská kandidátka na prezidentku v blížiacich sa voľbách.
Katarína Mayer

Spisovateľka Katarína Mayer: Detské kútiky v reštauráciach majú veľkú nevýhodu

Katarína Mayer je príjemná a otvorená žienka, ktorá si cieľavedomo ide za svojím snom. Zakrátko ju čaká krst jej novej knižky Gamblerky, v ktorej sa zaoberá ženskou tematikou. Okrem toho je...

Rozhovory

Monika Kleinová z LiMMaD Jordi’s Chocolate: Výrobný proces čokolády je neopakovateľný...

Jordi's Chocolate:
"Chcem ukázať ľuďom, že dať si kúsok pravej čokolády nie je hriech, ale zdravý pôžitok," začala svoje rozprávanie Monika Kleinová, ktorá...

Simona Budinská z portálu Kávičkári: Gastronómia je láska, ktorú sa snažíme...

Simona Budinská:
O portáli Kávičkari.sk ste už zrejme počuli. Jeho zakladateľka, šéfredaktorka a duša projektu Simona Budinská nosí v srdci nielen kvalitnú kávu....

Príbeh Anteho Tomića: Nebojte sa experimentovať

V našom magazíne radi poskytujeme priestor talentovaným ľuďom z gastronomickej oblasti. Tentokrát sme sa rozhodli pre trochu netradičnejší formát a nechali...

Ria Zelisková z vinárstva Zeliska: Chceme, aby v našom víne bolo...

Ria Zelisková:
Ria Zelisková bežne prevádza ženy a páry cez historické pivnice a dáva im ochutnávať produkciu Vína Zeliska. Nás previedla životom Vinárovej...

Kandidátka na prezidentku Zuzana Čaputová: Imponuje mi krása a estetika na...

Zuzana Čaputová
"Radšej varím podľa receptov a inštrukcií. Možno preto, že som právnička," popisuje svoje kuchynské zvyky Zuzana Čaputová, sympatická a ľudská kandidátka...

Spisovateľka Katarína Mayer: Detské kútiky v reštauráciach majú veľkú nevýhodu

Katarína Mayer
Katarína Mayer je príjemná a otvorená žienka, ktorá si cieľavedomo ide za svojím snom. Zakrátko ju čaká krst jej novej knižky...

Profi gastro

kuchynské doplnky
Vždy nám padne dobre, keď sa o nás niekto stará a zaujíma sa o naše potreby. Keď sa vyberieme do baru alebo kaviarne, profesionálne nám pripravia a naservírujú obľúbené nápoje, zatiaľ čo my si užívame jeden druhého v príjemnom prostredí podniku. Čím štýlovejšie doplnky v ňom nájdeme, tým radšej ho budeme navštevovať. Bez doplnkov to v kaviarni nejde
Jordi's Chocolate:
"Chcem ukázať ľuďom, že dať si kúsok pravej čokolády nie je hriech, ale zdravý pôžitok," začala svoje rozprávanie Monika Kleinová, ktorá sa venuje dovozu a predaju kvalitnej českej čokolády Jordi's Chocolate. Každý si je vedomý toho, že v dnešnej dobe je ponuka čokolády na trhu neuveriteľne široká. Samotných výrobcov čokolády existuje veľké...
bryndza:
Slovenská bryndza by mala byť súčasťou každého zdravého jedálnička. Každý gram liptovskej bryndze obsahuje prospešné mikroorganizmy, vápnik, ktorý podporuje normálny energetický metabolizmus a ďalšie zdraviu prospešné zložky. Bryndza Liptov je výnimočná aj chuťou, vôňou a textúrou. Čo dodáva tejto bryndzi také špecifické parametre? Pôvod mlieka. Na výrobu sa používa len slovenské mlieko a iba od...
Simona Budinská:
O portáli Kávičkari.sk ste už zrejme počuli. Jeho zakladateľka, šéfredaktorka a duša projektu Simona Budinská nosí v srdci nielen kvalitnú kávu. Cit má aj pre gastronómiu a svojím pôsobením prináša na slovenskú kulinársku scénu čerstvý vietor. Simona, pred založením portálu Kávičkári.sk ste sa venovali viacerým profesijným činnostiam. Ktorá vás najviac ovplyvnila v smerovaní ku...
V našom magazíne radi poskytujeme priestor talentovaným ľuďom z gastronomickej oblasti. Tentokrát sme sa rozhodli pre trochu netradičnejší formát a nechali sme samotného šéfkuchára reštaurácie Hidden Garden Bratislava, aby nám porozprával svoj životný a najmä profesionálny príbeh. Uvarte si dobrú kávu, pohodlne sa usaďte a začítajte sa. Nech sa páči, Ante Tomić.

Odporúčame

darčekové poukážky do reštaurácií

Najnovšie články

kuchynské doplnky

Štýlové doplnky, ktoré nesmú chýbať v žiadnom podniku

Vždy nám padne dobre, keď sa o nás niekto stará a zaujíma sa o naše potreby. Keď sa vyberieme do baru alebo kaviarne, profesionálne nám...

Blíži sa Festival PO NAŠOM! Prezentovať bude myšlienku udržateľnosti očami detí

PO NAŠOM! – udržateľnosť očami detí: Aj deti majú čo povedať k téme udržateľnosti Zeme. Aj preto vznikol prvý ročník detského...
Café Hygge:

Café Hygge priniesla do Púchova kúsok severskej útulnosti

Zariadenie v štýle, ktorého prvotným cieľom je útulnosť a pohodlie. To si zvolil pre svoju kaviarničku Matej Brnka, majiteľ a manažér...
festival DOBROTA:

Prievidzu čaká v máji prvý street food festival s príznačným názvom DOBROTA

Poctivé, kvalitné a tuzemské pouličné jedlo je na vzostupe a tento fenomén mieri po prvýkrát do Prievidze. Od piatka 17. do...
Jordi's Chocolate:

Monika Kleinová z LiMMaD Jordi’s Chocolate: Výrobný proces čokolády je neopakovateľný zážitok

"Chcem ukázať ľuďom, že dať si kúsok pravej čokolády nie je hriech, ale zdravý pôžitok," začala svoje rozprávanie Monika Kleinová, ktorá...

Najčítanejšie články

Reštaurácie

Rozhovory

Naše videá