![]() |
Spisovateľka Katarína Mayer: Detské kútiky v reštauráciach majú veľkú nevýhodu |
48.77264
18.624928
Denné menu (dnes)
Streda 20. 2. 2019 Šošovicová na kyslo – Domáci slepačí vývar s cestovinou, so zeleninou a s mäsom
Ponuka týždňa: Teľacie stehno na zelenine a tymiane /rezančeky/, dusená ryža, menu polievka
Šalát týždňa: Vyprážaný zubáč 120 g na zeleninovom šaláte s jogurtovým dresingom, toast, menu polievka
1. Zbojnícka pochúťka /bravčové stehno, pečienka, zeleninové lečo, hrášok, jemne pikantné /, dusená ryža
2. Vyprážané kuracie rezne /kuracie prsia/, zemiakový šalát s majonézou
3. Dusená zelenina /baby mrkvička a fazuľky, cuketa, paprika/ 250 g s kuracími prsiami z grilu, prírodná omáčka
4. Vyprážaná plnená treska so syrom 110 g, varené zemiaky, tatárska omáčka
5. Grilovaný Hermelín 120 g s vlašskými orechmi 20 g na listovom šaláte, brusnicový preliv, toast
Bavaria Pub
Streda (20.02.2019)
Streda 20. 2. 2019 Šošovicová na kyslo – Domáci slepačí vývar s cestovinou, so zeleninou a s mäsom
Ponuka týždňa: Teľacie stehno na zelenine a tymiane /rezančeky/, dusená ryža, menu polievka
Šalát týždňa: Vyprážaný zubáč 120 g na zeleninovom šaláte s jogurtovým dresingom, toast, menu polievka
1. Zbojnícka pochúťka /bravčové stehno, pečienka, zeleninové lečo, hrášok, jemne pikantné /, dusená ryža
2. Vyprážané kuracie rezne /kuracie prsia/, zemiakový šalát s majonézou
3. Dusená zelenina /baby mrkvička a fazuľky, cuketa, paprika/ 250 g s kuracími prsiami z grilu, prírodná omáčka
4. Vyprážaná plnená treska so syrom 110 g, varené zemiaky, tatárska omáčka
5. Grilovaný Hermelín 120 g s vlašskými orechmi 20 g na listovom šaláte, brusnicový preliv, toast
Štvrtok (21.02.2019)
Štvrtok 21. 2. 2019 Čínska ostro-kyslá − Slepačí vývar s cestovinou, so zeleninou a s mäsom
Ponuka týždňa: Teľacie stehno na zelenine a tymiane /rezančeky/, dusená ryža, menu polievka
Šalát týždňa: Vyprážaný zubáč 120 g na zeleninovom šaláte s jogurtovým dresingom, toast, menu polievka
1. Adamove pečené rebrá 350 g, horčica s chrenom a cibuľkou 40 g, kyslé uhorky 40 g, chlieb
2. Chilli con Carne /hovädzie pliecko, červená fazuľa, kukurica, pór, cesnak, paprika.../ s tortillou 50 g a dusenou ryžou
3. Francúzske palacinky s karamelizovaným pomarančom 3 ks/300 g, domáca šľahačka
4. Fazuľový prívarok so zemiakmi a s domácou údenou krkovičkou a cibuľkou 250 g/100 g, chlieb
5. Grilovaný Hermelín 120 g s vlašskými orechmi 20g na listovom šaláte, brusnicový preliv, toast
Piatok (22.02.2019)
Piatok 22. 2. 2019 Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami/s cestovinou, so zeleninou a s mäsom
Ponuka týždňa: Teľacie stehno na zelenine a tymiane /rezančeky/, dusená ryža, menu polievka
Šalát týždňa: Vyprážaný zubáč 120 g na zeleninovom šaláte s jogurtovým dresingom, toast, menu polievka
1. Vyprážané vegetariánske Combo /vyprážaný syr 50 g a zeleninový rezeň 70 g/, opekané zemiaky, tatárska omáčka
2. Plnený kurací batoh s brokolicou, so šunkou a so syrom na prírodnej omáčke, dusená ryža
3. Farfalle /cestoviny motýliky/ s bolonskou omáčkou a so strúhaným syrom
4. Plnené parené buchty s Nutellou 5 ks/250 g, posýpka orechová alebo Granko, maslový preliv
5. Grilovaný Hermelín 120 g s vlašskými orechmi 20 g na listovom šaláte, brusnicový preliv, toast
Popis reštaurácie Bavaria Pub
Príjemný podnik v centre mesta Prievidza, ktorý aspoň z malej časti priblížuje atmosféru Bavorska, či prostredím, alebo menším bavorským lístkom. Okrem pravidelnej ponuky denného menu je v ponuke na objednávku aj bavorské pečené koleno, či pečené prasiatko.
Samozrejmosťou je možnosť organizovať rodinné či firemné oslavy a posedenia.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.skDarujte zážitok - darčekové poukážky z nášho online obchodu:
Darcekove-vouchery.sk
Doprajte vašim blízkym ako darček zážitok z kvalitných reštaurácií a iných služieb. Online platby, vouchery e-mailom alebo vytlačené, rýchle dodanie, kvalitní a overení partneri.


Dávame do pozornosti v okolí:

|
![]() |
Tatrám pribudol nový skvost, reštaurácia Gašperov mlyn otvorila sesterskú prevádzku Moment |
![]() |
Valentínske menu v roku 2019 - čo si pripravili slovenské reštaurácie? |
![]() |
Krakov sa stal gastronomickým centrom Európy pre rok 2019 |
![]() |
Január sa končí, detox môže začať |
![]() |
Izraelská kuchyňa je pestrým mixom Európy a Blízkeho východu |
![]() |
Gastronomický veľtrh Danubius Gastro 2019 bude plný noviniek aj netradičných chutí |
![]() |
Začala sa revolúcia v stravovaní. Prsty v nej má Jamie Oliver |
![]() |
Kvízy v podnikoch - prečo ich popularita stúpa závratným tempom? |
![]() |
Zimný festival jedla opäť láka gurmánov do slovenských TOP reštaurácií |
![]() |
9 najobľúbenejších reštaurácií v meste Topoľčany7306 |
![]() |
Najlepšie slovenské foodblogy #17059 |
![]() |
Martin "Pyco" Rausch: Zabiť zviera kvôli potrave by som nedokázal5287 |
![]() |
3 najobľúbenejšie reštaurácie, kam na pizzu v Trnave4964 |
![]() |
Najlepšie slovenské foodblogy #24735 |
![]() |
10 tipov na reštaurácie v Bratislave, kde vás zabaví živá hudba4583 |
![]() |
Na Grape festival bude opäť skvelé jedlo4472 |
![]() |
Adriana Poláková: "Ak ste dobrý, vždy máte šancu uspieť."4427 |
![]() |
Aj vo Viedni si môžete dopriať slovenské a české dobroty4246 |
![]() |
Reštaurácie v Pezinku, ktoré patria medzi moje naj3897 |