![]() |
Valentínske menu v roku 2019 - čo si pripravili slovenské reštaurácie? |
Hotel Zlatý Kľúčik
Svätorubanská 27/a, 94901 Nitra , +421 37 655 02 89
A la carte reštaurácia s ponukou business menu, nedeľných obedov
48.330231
18.096804
Denné menu (dnes)
Valentínske menu:
Couvert: Domáce pečivo, bylinkové maslo
Predjedlo: Tartar z tuniaka s carpacciom z čerstvého manga, bazalkové chilli pesto, lupienky z ciabaty
Hlavné jedlo 1: Jelení chrbát sous-vide, jemný tekvicový krém, pečený zeler v soli, omáčka z červeného vína a čokolády
Hlavné jedlo 2: Parmezánové krémové rizoto s lúpanými slávkami a kúskami grilovaného lososa, cviklové pyré s citrónovou trávou
Dezert: Čokoládový mousse s ľadom, ananás sous-vide na 80 °C, domáci „Bailey´s“ s vanilkou
Cena na osobu:
49,00 €
Valentínske menu
Couvert:
Domáce pečivo, bylinkové maslo
Predjedlo:
Tartar z tuniaka s carpacciom z čerstvého manga, bazalkové chilli pesto, lupienky z ciabaty
Hlavné jedlo 1:
Jelení chrbát sous-vide, jemný tekvicový krém, pečený zeler v soli, omáčka z červeného vína a čokolády
Hlavné jedlo 2:
Parmezánové krémové rizoto s lúpanými slávkami a kúskami grilovaného lososa, cviklové pyré s citrónovou trávou
Dezert:
Čokoládový mousse s ľadom, ananás sous-vide na 80 °C, domáci
„Bailey´s“ s vanilkou
Cena na osobu:
Vo štvrtok, v piatok a v sobotu podávame menu o 19:00 a v nedeľu o 12:00. Stôl je nutné rezervovať vopred telefonicky na tel.: 037 655 02 89.
Domáce pečivo, bylinkové maslo
Predjedlo:
Tartar z tuniaka s carpacciom z čerstvého manga, bazalkové chilli pesto, lupienky z ciabaty
Hlavné jedlo 1:
Jelení chrbát sous-vide, jemný tekvicový krém, pečený zeler v soli, omáčka z červeného vína a čokolády
Hlavné jedlo 2:
Parmezánové krémové rizoto s lúpanými slávkami a kúskami grilovaného lososa, cviklové pyré s citrónovou trávou
Dezert:
Čokoládový mousse s ľadom, ananás sous-vide na 80 °C, domáci
„Bailey´s“ s vanilkou
Cena na osobu:
49,00 €
Vo štvrtok, v piatok a v sobotu podávame menu o 19:00 a v nedeľu o 12:00. Stôl je nutné rezervovať vopred telefonicky na tel.: 037 655 02 89.