![]() |
Obľúbená (ne)konferencia Gastrolove 2025 predstavuje program |
JEDLO
|
FILTRE
|
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.


Viac info o donáške a akcie
Online objednávka donášky
Zdravý catering
Stravovanie zamestnancov
Pondelok (14.07.2025)
Utorok (15.07.2025)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.
Popis reštaurácie Veg life - Blumental
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Popis reštaurácie Pizzeria Metropol
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Popis reštaurácie Bistro Žilinská
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
2x75g mäso, 2x cheddar, uhorka, grilovaná cibuľa, signature mayo
FRESH
2x75g mäso, 2x cheddar, uhorka, grilovaná cibuľa, paradajka, ľadový šalát, čerstvá cibuľa, signature mayo
CHIPOTLE
2x75g mäso, 2x cheddar, nachos, jalapeños, chipotle mayo
TRIPPLE BACON
3x75g mäso, 3x cheddar, slanina, uhorka, slaninová mayo
LOADED FRIES
burger podľa tvojho výberu, bez žemle, naložený na hranolkách
HRANOLKY
POSÝPKY
cheddar, cayanská paprika
OMÁČKY
signature, BBQ, chipotle, slaninová, hl'uzovková, pečený cesnak, curry, kečup
2x75g mäso, 2x cheddar, uhorka, grilovaná cibuľa, signature mayo
FRESH
2x75g mäso, 2x cheddar, uhorka, grilovaná cibuľa, paradajka, ľadový šalát, čerstvá cibuľa, signature mayo
CHIPOTLE
2x75g mäso, 2x cheddar, nachos, jalapeños, chipotle mayo
TRIPPLE BACON
3x75g mäso, 3x cheddar, slanina, uhorka, slaninová mayo
LOADED FRIES
burger podľa tvojho výberu, bez žemle, naložený na hranolkách
HRANOLKY
POSÝPKY
cheddar, cayanská paprika
OMÁČKY
signature, BBQ, chipotle, slaninová, hl'uzovková, pečený cesnak, curry, kečup
Popis reštaurácie Regal Underground Meet Point
Pokiaľ vás už nudia uhladené burgre so zeleninou a máte chuť na niečo poriadne, návštevu nášho trucku by ste si nemali nechať ujsť. V ponuke nájdete naložené Smash Burgre a chutné domáce hranolky ktoré si vyrábame priamo na prevádzke! Zastav sa u nás na v MeetPoint v Bratislave a vyhutnaj si jedinečný gastro zážitok.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Pondelok (14.07.2025)
Utorok (15.07.2025)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Popis reštaurácie Slovak pub
Slovak Pub je vyhľadávaný tiež študentami, ktorí si tu organizujú svoje stretávky, krúžkovice a iné stretnutia aj po rokoch. Pub sa delí na 11 samostatných priestorov na dvoch poschodiach, každý je ladený do iného obdobia slovenských dejín.
Slovak pub je jedinečný aj vlastným pivovarom a farmou - Biofarmou. Z produktov farmy sa potom pripravujú kvalitné, domáce a čerstvé pochúťky. Rovnako tiež je v ponuke domáci chlebík, bochníky, ovčí syr, žinčica a podobné, ktoré sa dajú ochutnať aj v Slovak Pube aj na Biofarme. V Kláštornom remeselnom pivovare sa varí vlastné pivo Kláštorný ležiak 11°- nepasterizovaný svetlý ležiak plzenského typu a Dobré pivko 9° - nepasterizovaný svetlý ležiak.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.


Viac info o donáške a akcie
Online objednávka donášky
Zdravý catering
Stravovanie zamestnancov
Pondelok (14.07.2025)
Utorok (15.07.2025)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.
Popis reštaurácie Veg life - CBC IV
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Listový šalát, rímsky šalát, hráškové a fazuľové struky, reďkovka, cherry paradajky, mladá cuketa a kaleráb, medovo–balzamicový dresing 400 g –
Bravčové líčka na paprike (1, 3, 7)
Omáčka z pečených červených paprík, opekané zemiakové šúľance, restovaný baby špenát, kyslá smotana, trebuľka 450 g / 200 g –
Guacamole fresh burger (1, 3, 7, 9, 10, 11)
Mletý hovädzí chuck roll, biely čedar, guacamole, ľadový šalát, paradajka, uhorka, červená cibuľa, majonéza s paradajkovou salsou, julienne hranolky 600 g / 160 g –
Smotanová tortička (1, 3, 7)
Piškóty, jahodový tvaroh s mätou, jahodové pyré, vanilková zmrzlina, čokoláda 200 g –
Pondelok (14.07.2025)
Utorok (15.07.2025)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Listový šalát, rímsky šalát, hráškové a fazuľové struky, reďkovka, cherry paradajky, mladá cuketa a kaleráb, medovo–balzamicový dresing 400 g –
Bravčové líčka na paprike (1, 3, 7)
Omáčka z pečených červených paprík, opekané zemiakové šúľance, restovaný baby špenát, kyslá smotana, trebuľka 450 g / 200 g –
Guacamole fresh burger (1, 3, 7, 9, 10, 11)
Mletý hovädzí chuck roll, biely čedar, guacamole, ľadový šalát, paradajka, uhorka, červená cibuľa, majonéza s paradajkovou salsou, julienne hranolky 600 g / 160 g –
Smotanová tortička (1, 3, 7)
Piškóty, jahodový tvaroh s mätou, jahodové pyré, vanilková zmrzlina, čokoláda 200 g –
Popis reštaurácie Centrálna Klubovňa
Vitajte v Klubovni :)
Design a interiér
Prvá – vlajková loď Klubovní – Centrálna Klubovňa vám poskytuje na stretnutia s priateľmi priestor 1400m2, pričom k dispozícii je až 500 miest na sedenie vnútri (260 nefajčiar, 240 fajčiar), vyše 180 miest na letnej terase. Obrovský priestor Centrálnej Klubovne je pripravený pre kopec dobrých ľudí. Zabávať sa môžete pri dobrej hudbe v priestore pre kapely, súťaživci si určite obľúbia náš stolný futbal a šípky a tí, ktorí uprednostňujú pokojnejšiu atmosféru, si môžu len tak posedieť pri pivku a dobrom rozhovore. Pre všetkých športových fanúšikov sme pripravili plátna a LCD obrazovky, aby nikomu neušiel žiadny podstatný zápas či športová udalosť.
Lokalita
Centrálna Klubovňa sa nachádza na križovatke ulíc Krížna a Trnavská. Jedinečnú atmosféru Klubovne dotvára aj fakt, že miesto, na ktorom je postavená sa vyznačuje mnohými špecifikami typickými pre mikroživot v tejto časti mesta. Napríklad budova prvej konskej železnice na križovatke Krížnej – Karadžičovej, je jedinečným historickým a architektonickým unikátom. Alebo lokalita bývalého štadióna Tehelné pole, ktorá odjakživa žila športom, je pre mnohých Bratislavčanov dodnes srdcovou záležitosťou. Chceli sme zachovať integritu miesta, preto v Klubovni nájdete väčšie či menšie drobnosti, ktoré špecifiká tejto štvrte pripomínajú.
Naše pivo
V Klubovni si môžete vychutnať viac ako šestnásť druhov piva. Pracne čapované, výberové belgické a anglické až po našu špecialitku – tankový Zlatý Bažant 12˚, ktorý nikde inde na Slovensku nedostanete. S kumštom varený Zlatý Bažant pre vás varia odborníci, ktorých vášeň pre pivo a skúsenosti nedokáže nahradiť žiaden moderný prístroj.
Navyše ponúkame aj naše unikátne vlastné pivo Klubovňácku 11°. Uvarili sme ho aj s vami! Aby sme zistili, aké pivo chcete v Klubovniach piť, spravili sme veľký pivný prieskum. Na základe výsledkov sme uvarili tri vzorky. A potom sme vylepšovali, upravovali, ochutnávali a uvarili ďalšie tri. Tie už ochutnávali, porovnávali a vyberali z nich tú najlepšiu odborníci zo sveta piva spolu s vami, našimi zákazníkmi a vernými milovníkmi piva. Výsledkom je Klubovňácka 11°. Pivo, ktoré môžete ochutnať iba v našich Klubovniach.
Na každom kroku udržujeme pivo pri ideálnej teplote 7 - 10˚C. na to nám slúži moderná a transparentná tankovňa a sudovňa, t.j. presklená chladiacia miestnosť, v ktorej sú zabezpečené ideálne teplotné podmienky pre pivo.
Naše jedlo
Našou túžbou je pripravovať chutné a kvalitné jedlo. Preto sa o kuchyňu a vaše chuťové poháriky bude starať jeden z top slovenských šéfkuchárov, Tomáš Sika.
Ak ste vyznávačom domácej kuchyne, určite Vás potešíme. Paprikáš z kuracieho stehna s maslovými haluškami a s pažítkou? Prisahali by ste, že v kuchyni ho práve uvarila Vaša babička.
Alebo čo také pečené špikové kosti s chrenom, bylinkami a hriankami? Kedy ste ich mali naposledy?
A môžeme vám zaručiť, že naše čerstvo pečené posúchy sa nedajú prestať jesť. Sú také výborné, že zrazu zistíte, že jete už štvrtý!
Centrálna Klubovňa má vlastný otvorený gril, pec a dokonca máme aj vlastnú údiareň. Na pravom bukovom dreve grilujeme a údime klobásky, rebrá, steaky, ryby.
Veríme, že si Klubovňu obľúbite rovnako, ako sme si ju obľúbili my :)
Na zdravie, dobrú chuť a príjemnú zábavu!
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Pondelok (14.07.2025)
Utorok (15.07.2025)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Popis reštaurácie Štefánka by Pulitzer ®

Zľava z jedálneho a nápojového lístka - 10%.
Zľava sa vzťahuje aj na denné obedové menu.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
1 km
Nedeľa (13.07.2025)
Popis reštaurácie SantaFe OD Prior Kamenné námestie
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Popis reštaurácie Street Coffee & restaurant - Hotel Danubia Gate ****
Otváracie hodiny
Raňajky:
7:00 – 10:00
(do 11:00 v sobotu a nedeľu)
Restaurant:
pondelok – piatok: 11:00 – 22:00
sobota – nedeľa: 11:30 – 13:00, 17:00 - 21:00
*objednávky prijímame do 20:30
Hotelový bar:
pondelok – piatok: 10:00 - 22:00
sobota – nedeľa: 10:00 - 21:00
popoludňajšia prestávka 13:00 - 17:00
Kapacita
Restaurant 26
Cafe 20
Club 20
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Pondelok (14.07.2025)
Utorok (15.07.2025)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Popis reštaurácie Bratislavská reštaurácia - Bratislava Flagship Restaurant
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Pondelok (14.07.2025)
Utorok (15.07.2025)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Popis reštaurácie Le Petit - Caffe & Bar & Food
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Každý kúsok je zážitok – či už prídete na raňajky, obed, večeru alebo len tak na pohár vína
biele víno, prosciutto crudo, rukola 350 g –
Krémové špenátové rizoto (7)
čerstvý špenát, kokosové mlieko, grilované halloumi 350 g –
Cviklové krémové rizoto (7)
s feta syrom a grilovanými kuracími prsiami 350 g –
Chrumkavý rezeň z panenky v panko strúhanke (1,3,7)
s domácimi hranolkami 350 g –
Kurací rezeň v panko strúhanke (1,3,7)
s domácimi hranolkami 350 g –
Grilovaná treska s citrónovou omáčkou (4,7)
zemiakové pyré a rukolový šalát 350 g –
Hovädzí guláš s karlovarskou knedľou (1,3,7) 350 g –
Pečené krídelká s javorovo-cesnakovou glazúrou (1,6)
podávané s miešaným šalátom a pečivom 400 g –
Bryndzové halušky so slaninou (1,3,7) 380 g –
Open sandwich s roastbeefom (1,3,7,10)
podávaný s horčicovou majonézou, nakladanou uhorkou a mix šalátom 250 g –
Prosciutto toast (1,3,7)
prosciutto, syr, kečup, čerstvý špenát, miešaný šalát 300 g –
Okrem hlavných jedál v ponuke aj polievky, predjedlá, šaláty a tiež sladké a slané raňajky. Kompletnú ponuku jedál nášho nového menu - leto 2025 - nájdete tu
Každý kúsok je zážitok – či už prídete na raňajky, obed, večeru alebo len tak na pohár vína
biele víno, prosciutto crudo, rukola 350 g –
Krémové špenátové rizoto (7)
čerstvý špenát, kokosové mlieko, grilované halloumi 350 g –
Cviklové krémové rizoto (7)
s feta syrom a grilovanými kuracími prsiami 350 g –
Chrumkavý rezeň z panenky v panko strúhanke (1,3,7)
s domácimi hranolkami 350 g –
Kurací rezeň v panko strúhanke (1,3,7)
s domácimi hranolkami 350 g –
Grilovaná treska s citrónovou omáčkou (4,7)
zemiakové pyré a rukolový šalát 350 g –
Hovädzí guláš s karlovarskou knedľou (1,3,7) 350 g –
Pečené krídelká s javorovo-cesnakovou glazúrou (1,6)
podávané s miešaným šalátom a pečivom 400 g –
Bryndzové halušky so slaninou (1,3,7) 380 g –
Open sandwich s roastbeefom (1,3,7,10)
podávaný s horčicovou majonézou, nakladanou uhorkou a mix šalátom 250 g –
Prosciutto toast (1,3,7)
prosciutto, syr, kečup, čerstvý špenát, miešaný šalát 300 g –
Okrem hlavných jedál v ponuke aj polievky, predjedlá, šaláty a tiež sladké a slané raňajky. Kompletnú ponuku jedál nášho nového menu - leto 2025 - nájdete tu
Popis reštaurácie Downtown Garden I Bratislava
Každý deň do 17:00 vám ponúkame aj obedové menu: jedno hlavné jedlo a jednu polievku.
Naša kaviareň nie je len miestom, kde si dáte kávu. Je to oáza pokoja priamo v srdci mesta. Či už hľadáte perfektné miesto na raňajky, chcete si vychutnať čerstvé dezerty, neskutočný obed alebo osviežujúce nápoje na našej slnečnej terase - máme všetko pre Váš dokonalý relax.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Podávané s batatovými hranolkami, coleslaw šalát (7,3) Porcia: 500 g / 150 g
Odporúčané víno: Mrva & Stanko, Sauvignon suché, 0,1 l – 3,30 €.
Talianska burrata na domácich paradajkách –
S bazalkovým pestom a grilovaným kváskovým chlebom (7,1) Porcia: 150 g / 150 g
Odporúčané víno: Mrva & Stanko, Cabernet Sauvignon Rosé suché, 0,1 l – 3,30 €.
Pražma kráľovská grilovaná na hrubej morskej soli –
Potretá cesnakom, grilovaná zelenina (4) Porcia: 400 g / 150 g
Odporúčané víno: Mrva & Stanko, Chardonnay suché, 0,1 l – 3,30 €.
Pondelok (14.07.2025)
Utorok (15.07.2025)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Podávané s batatovými hranolkami, coleslaw šalát (7,3) Porcia: 500 g / 150 g
Odporúčané víno: Mrva & Stanko, Sauvignon suché, 0,1 l – 3,30 €.
Talianska burrata na domácich paradajkách –
S bazalkovým pestom a grilovaným kváskovým chlebom (7,1) Porcia: 150 g / 150 g
Odporúčané víno: Mrva & Stanko, Cabernet Sauvignon Rosé suché, 0,1 l – 3,30 €.
Pražma kráľovská grilovaná na hrubej morskej soli –
Potretá cesnakom, grilovaná zelenina (4) Porcia: 400 g / 150 g
Odporúčané víno: Mrva & Stanko, Chardonnay suché, 0,1 l – 3,30 €.
Popis reštaurácie Pulitzer ®
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Sviečková na smotane, domáca parená knedľa
Vyprážaný syr, hranolčeky, tatárska omáčka, šalát
Nedeľa (13.07.2025)
Pondelok (14.07.2025)
Utorok (15.07.2025)
Streda (16.07.2025)
Štvrtok (17.07.2025)
Piatok (18.07.2025)
Sobota (19.07.2025)
Nedeľa (20.07.2025)
Popis reštaurácie U Zlatého Bažanta
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk

Reklama:
TIPY VO VAŠOM OKOLÍ:
TIPY VO VAŠOM OKOLÍ:
MOBILNÁ APPKA MENUČKA:

![]() ![]() |
![]() ![]() |

![]() |
Matej Pavlovič z UFO reštaurácie: Nealko párovanie nie je budúcnosť, už je to realita |
![]() |
Chorvátsky fastfood Koykan mieri na Slovensko. Prinesie chute zo sveta sveta aj zdravšie suroviny |
![]() |
Čokoláda od A po Z: Objavte jej históriu, základné druhy a zaujímavosti o pestovaní |
![]() |
Ako dosiahnuť naozaj chrumkavé tofu? Máme pre vás jednoduchý návod |
![]() |
Máte radi horúčavy? Poznáme TOP 5 nealko letných drinkov, ktoré vás toto leto schladia |
![]() |
Letné knižné novinky 2025: Užite si dovolenku s voňavou knihou v ruke (tipy) |
![]() |
Podivný barón v Púchove je miesto, kde sa stretávajú milovníci kávy, kníh a kultúry |
![]() |
Gurmánsky výlet v 5 krokoch: Ako si naplánovať nezabudnuteľnú cestu za jedlom |
![]() |
Rastlinné a vegánske alternatívy – mali by byť drahšie? Podniky sú nútené k určitej marži |
![]() |
Poké ovládlo všetkých gastronadšencov. Čo to vlastne je?97044 |
![]() |
All you can eat reštaurácie v Bratislave: Kam zájsť na bufetový obed či večeru?71267 |
![]() |
Čo jesť pred spaním a čomu sa, naopak, vyhnúť? Tipy, ako si zabezpečiť kvalitný oddych počas noci52206 |
![]() |
9 najobľúbenejších reštaurácií v meste Topoľčany50057 |
![]() |
Najlepšie slovenské reštaurácie a kuchári podľa Gurmán Award 202242083 |
![]() |
Chuť, chuťové poháriky a jazyk - čo ste o nich možno nevedeli35240 |
![]() |
Valentínske menu 2022 v slovenských reštauráciách. Čo si na Valentína pripravili tento rok?32376 |
![]() |
Kačacie a husacie hody sú späť. Pozrite sa, čo ponúkajú slovenské reštaurácie počas jesene 202232279 |
![]() |
Papája naša každodenná - benefity papáje a jej semiačok30380 |
![]() |
Nie je kebab ako kebab: Poznáte rozdiel medzi döner, dürüm či gyrosom? + Tipy na domácu prípravu kebabu30170 |
