![]() |
Sacherova torta, šampanské aj sóda bikarbóna: Ktoré jedlá a nápoje neodmysliteľne patria k decembru? |
JEDLO
|
FILTRE
|
Denné menu (dnes)
Stále ostáva možnosť osobného odberu.
Obedové menu sa podáva od 10.00 h do vypredania zásob.
Víkendová ponuka sa podáva počas celého dňa a čas jej prípravy je podobný ako á la carte ponuka.
Cena je uvedená za každé jedlo samostatne
Samostatná polievka =
Samostatná polievka (držková, gulášová, richtárska, boršč) =
Obal 1ks (pri osobnom odbere) =
Prevádzka si vyhradzuje právo kedykoľvek zmeniť obedové menu alebo cenu jedla.
Objednávky na tel. č. 02/628 59 572, 0902 382 139
ZOZNAM ALERGÉNOV: 1. obilniny, 2. kôrovce, 3. vajcia, 4. ryby, 5. arašidy, 6. sójové zrná, 7. mlieko, laktóza, 8. orechy, 9. zeler, 10. horčica, 11. sezamové semená, 12. oxid siričitý a siričitany, 13. vlčí bôb, 14. mäkkýše
Utorok (05.12.2023)
Streda (06.12.2023)
Štvrtok (07.12.2023)
Piatok (08.12.2023)
Sobota (09.12.2023)
Nedeľa (10.12.2023)
Stále ostáva možnosť osobného odberu.
Obedové menu sa podáva od 10.00 h do vypredania zásob.
Víkendová ponuka sa podáva počas celého dňa a čas jej prípravy je podobný ako á la carte ponuka.
Cena je uvedená za každé jedlo samostatne
Samostatná polievka =
Samostatná polievka (držková, gulášová, richtárska, boršč) =
Obal 1ks (pri osobnom odbere) =
Prevádzka si vyhradzuje právo kedykoľvek zmeniť obedové menu alebo cenu jedla.
Objednávky na tel. č. 02/628 59 572, 0902 382 139
ZOZNAM ALERGÉNOV: 1. obilniny, 2. kôrovce, 3. vajcia, 4. ryby, 5. arašidy, 6. sójové zrná, 7. mlieko, laktóza, 8. orechy, 9. zeler, 10. horčica, 11. sezamové semená, 12. oxid siričitý a siričitany, 13. vlčí bôb, 14. mäkkýše
Popis reštaurácie Rusovský Penzión
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
MENU1
MENU2
MENU ŠPECIÁL
cena detského menu
MENU1
MENU2
MENU ŠPECIÁL



À LA CARTE MENU
Biznis raňajky
Catering na domácu oslavu
LEON centrum - plávanie, tanec a cvičenie, jump a ninja park, jungle park, oslavy
Utorok (05.12.2023)
Streda (06.12.2023)
Štvrtok (07.12.2023)
Piatok (08.12.2023)
Sobota (09.12.2023)
Nedeľa (10.12.2023)
MENU1
MENU2
MENU ŠPECIÁL
cena detského menu
MENU1
MENU2
MENU ŠPECIÁL
Popis reštaurácie Leon reštaurácia
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
vývar, rezance, zázvor, cibuľa, thajská bazalka, mungo, koriander, chilli (4,6,9,14)
(0,25l) DENNÁ POLIEVKA 7,50€ podľa dennej ponuky
(0,35l) PHO
vývar, mäso, 63° vajíčko, rezance, zázvor, cibuľa, thajská bazalka, mungo klíčky, koriander, chilli (3,4,6,9,14)
~
(200g) MRKVOVÝ HUMMUS
cícer a mrkva, pečená mladá mrkva, slnečnica, kváskový chlieb (1,6,11)
(200g) HOVÄDZÍ TATARÁK
hovädzie, nakladané stonkové wasabi, wasabi majonéza, pažitka, kváskový chlieb (1,3,6,10)
(200g) KREVETY AGLIO OLIO
tigrie krevety, petržlenové pesto, konfitovaný cesnak, chilli mayo (2,3,6)
~
(260g) ŠPARGĽA
grilovaná špargľa, krém z modrého syra, nakladané hrozienka, balzamiková redukcia, slaný citrón (1,3,7)
(300g) KAČACÍ ŠALÁT
listový šalát, bylinkový drezing, marinované kačacie prsia, varené vajce, špargľa, marinovaná červená cibuľa, syr vršatec (3,7)
(300g) PSTRUH
filet lososovitého pstruha, špicatá kapusta, cmarová omáčka, fermentované púčiky cesnaku (3,7)
(300g) HOVÄDZIE
dusené rebro, ňoky z pečených zemiakov, pyré z medvedieho cesnaku, demi glace (1,6,7,9)
~
(150g) DATĽOVÝ KOLÁČIK
pečená biela čokoláda, hrušková zmrzlina, datľový karamel (1,3,7)
vývar, rezance, zázvor, cibuľa, thajská bazalka, mungo, koriander, chilli (4,6,9,14)
(0,25l) DENNÁ POLIEVKA 7,50€ podľa dennej ponuky
(0,35l) PHO
vývar, mäso, 63° vajíčko, rezance, zázvor, cibuľa, thajská bazalka, mungo klíčky, koriander, chilli (3,4,6,9,14)
~
(200g) MRKVOVÝ HUMMUS
cícer a mrkva, pečená mladá mrkva, slnečnica, kváskový chlieb (1,6,11)
(200g) HOVÄDZÍ TATARÁK
hovädzie, nakladané stonkové wasabi, wasabi majonéza, pažitka, kváskový chlieb (1,3,6,10)
(200g) KREVETY AGLIO OLIO
tigrie krevety, petržlenové pesto, konfitovaný cesnak, chilli mayo (2,3,6)
~
(260g) ŠPARGĽA
grilovaná špargľa, krém z modrého syra, nakladané hrozienka, balzamiková redukcia, slaný citrón (1,3,7)
(300g) KAČACÍ ŠALÁT
listový šalát, bylinkový drezing, marinované kačacie prsia, varené vajce, špargľa, marinovaná červená cibuľa, syr vršatec (3,7)
(300g) PSTRUH
filet lososovitého pstruha, špicatá kapusta, cmarová omáčka, fermentované púčiky cesnaku (3,7)
(300g) HOVÄDZIE
dusené rebro, ňoky z pečených zemiakov, pyré z medvedieho cesnaku, demi glace (1,6,7,9)
~
(150g) DATĽOVÝ KOLÁČIK
pečená biela čokoláda, hrušková zmrzlina, datľový karamel (1,3,7)
Popis reštaurácie Baroza restaurant & bistro
BAROZA BISTRO A REŠTAURÁCIA sa nachádza v tichej lokalite s množstvom zelene, v tesnej blízkosti prírodnej rezervácie Chorvátskeho a Jaroveckého ramena Dunaja a dunajskej hrádze. Dunajská hrádza slúži obyvateľom nášho mesta ako obľúbené miesto na rôzne druhy športov – bicyklovanie, kolieskové korčule, behanie a pod. Prírodná rezervácia v oblasti Chorvátskeho a Jaroveckého ramena a samotná rieka Dunaj dotvárajú pekné prostredie vhodné na prechádzky a výlety pod Dunaji z neďalekého prístavu rekreačných plavidiel. Budeme radi, ak nás počas týchto aktivít navštívite.
Pre našich najmenších ponúkame v rámci reštaurácie skvelé zázemie v podobe nadštandardne vybavenej interiérovej herne s certifikovaným holandským preliezkovým domom s kapacitou až 20 detí. Ponúkame možnosť organizovania seminárov a školení kongresovej rokovacej sále nášho hotela, vrátane poskytnutia prezentačnej techniky a občerstvenia.
Radi pre vás pripravíme rôzne spoločenské akcie (svadby, narodeniny, stretnutia, cateringové a banketové služby).
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Utorok (05.12.2023)
Streda (06.12.2023)
Štvrtok (07.12.2023)
Piatok (08.12.2023)
Popis reštaurácie Melrose restaurant
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Popis reštaurácie Yummy - Tematínska Petržalka
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Utorok (05.12.2023)
Streda (06.12.2023)
Štvrtok (07.12.2023)
Piatok (08.12.2023)
Popis reštaurácie Moja kuchyňa Technopol
Pondelok: 11:00 – 14:00
Utorok: 11:00 – 14:00
Streda: 11:00 – 14:00
Štvrtok: 11:00 – 14:00
Piatok: 11:00 – 14:00
Sobota: zatvorené
Nedeľa: zatvorené
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Rodinné oslavy
Svadby, stužkové, promócie
Firemné eventy
Bankety, večierky, plesy
Office catering
Závodné stravovanie
Vašu objednávku pripravujeme až na základe Vášho dopytu a vždy z čerstvých surovín.
Utorok (05.12.2023)
Streda (06.12.2023)
Štvrtok (07.12.2023)
Piatok (08.12.2023)
Rodinné oslavy
Svadby, stužkové, promócie
Firemné eventy
Bankety, večierky, plesy
Office catering
Závodné stravovanie
Vašu objednávku pripravujeme až na základe Vášho dopytu a vždy z čerstvých surovín.
Popis reštaurácie Maranello ristorante
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Popis reštaurácie TIK TAK rodinné centrum
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Utorok (05.12.2023)
Streda (06.12.2023)
Štvrtok (07.12.2023)
Piatok (08.12.2023)
Popis reštaurácie Petržalská Klubovňa
Vitajte v Petržalskej Klubovni :)
Design a interiér
Piata – Petržalská Klubovňa poskytuje 175 miest na sedenie v interiéri, vrátane zimnej záhrady. Exteriér má k dispozícii až neuveriteľných 330 miest, ktoré sú rozdelené na fajčiarsku a nefajčiarsku časť. Petržalská Klubovňa má najväčšiu terasu zo všetkých Klubovní, vrátane pódia pre vystúpenia hudobných skupín a detského ihriska. V interiéri nájdete veľa fotografií, ktoré zachytávajú históriu dostihovej dráhy, hrádze či prvého verejného bratislavského kúpaliska Lido. V našich pivárňach nechýba stolný futbal, šípky a veľké LCD obrazovky, na ktorých premietame športové prenosy.
Lokalita
Petržalská Klubovňa sa nachádza na Starohájskej 2, v oblasti Starý háj. Pôvodne sa tu nachádzal lesopark, kde sa konali poľovačky. Oproti Klubovni je známa a obľúbená dostihová dráha, ktorá vznikla ešte v roku 1974. Celoročnú dostihovú prevádzku zaviedla o rok neskôr.
Naše pivo
V Klubovni si môžete vychutnať viac ako šestnásť druhov piva. Pracne čapované, výberové belgické a anglické až po našu špecialitu – tankový Zlatý Bažant 12˚, ktorý nikde inde na Slovensku nedostanete. S kumštom varený Zlatý Bažant pre vás varia odborníci, ktorých vášeň pre pivo a skúsenosti nedokáže nahradiť žiaden moderný prístroj.
Zlatý Bažant vám do Klubovne vozíme v tepelne izolovanej cisterne priamo z pivovaru. Potom ho prečerpáme do pivných vakov v našich krásnych moderných nerezových tankoch. Práve vďaka tankovej technológii, ktorú využívame ako jediná prevádzka na Slovensku, vám Zlatý Bažant podávame vždy čerstvý a v 100% kvalite.
Na každom kroku udržujeme pivo pri ideálnej teplote 7 - 10˚C. Na to nám slúži moderná a transparentná tankovňa a sudovňa, t.j. presklená chladiacia miestnosť, v ktorej sú zabezpečené ideálne teplotné podmienky pre pivo.
Naše jedlo
V každej Klubovni si dávame extra záležať na chutnom a kvalitnom jedle. Preto sa o kuchyňu a vaše chuťové poháriky stará jeden z top slovenských šéfkuchárov, Tomáš Sika, ktorý má pod palcom kuchyne v celej klubovňáckej sieti. Spolu so svojím tímom spravili z jedálneho lístku zbierku poézie.
Ak ste vyznávačom domácej kuchyne, určite Vás potešíme. Denne pečená čerstvá sekaná so zemiakmi dusenými v smotane s čerstvým kôprom a vaječným žĺtkom? Prisahali by ste, že ju práve uvarila Vaša babička :)
A môžeme vám zaručiť, že naše čerstvo pečené posúchy sa nedajú prestať jesť. Sú také výborné, že zrazu zistíte, že jete už štvrtý!
Veríme, že si Klubovňu obľúbite rovnako, ako sme si ju obľúbili my. :)
Na zdravie, dobrú chuť a príjemnú zábavu!
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
0,30l
- Cigánska pečienka v domácej žemli s cibuľkou
a horčicou *1,3,9,10
230g
- Grilovaný losos na medových lúskoch s varenými
zemiakmi s maslom a vňatkou *4,7
150/300g
- Pečená klobása s horčicou a chlebom *1,3,10,12
150g
- Lokša plnená slivkovým džemom a makom *1,7
70g
- Varené víno *12 0,2l
Denné menu (dnes)
0,30l
- Cigánska pečienka v domácej žemli s cibuľkou
a horčicou *1,3,9,10
230g
- Grilovaný losos na medových lúskoch s varenými
zemiakmi s maslom a vňatkou *4,7
150/300g
- Pečená klobása s horčicou a chlebom *1,3,10,12
150g
- Lokša plnená slivkovým džemom a makom *1,7
70g
- Varené víno *12 0,2l
Utorok (05.12.2023)
Streda (06.12.2023)
Štvrtok (07.12.2023)
Piatok (08.12.2023)
Popis reštaurácie Engerau
Prevádzkové hodiny:
Po-Št:11:00-23:00
Pi-So:11:00-0:00
Ne:11:00-23:00
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Utorok (05.12.2023)
Streda (06.12.2023)
Štvrtok (07.12.2023)
Piatok (08.12.2023)
Popis reštaurácie Piváreň Hron
Otváracie hodiny
Pondelok - Nedeľa: 10:00 - 03:00
Kapacita
200
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Utorok (05.12.2023)
Streda (06.12.2023)
Štvrtok (07.12.2023)
Piatok (08.12.2023)
Popis reštaurácie REDCOCK - City Style Bistro
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Utorok (05.12.2023)
Streda (06.12.2023)
Štvrtok (07.12.2023)
Piatok (08.12.2023)
Popis reštaurácie Hotel a reštaurácia Dominika
Hotel DOMINIKA
je situovaný v Bratislave - Petržalke na Vlasteneckom námestí. Vo februári 2007 bola ukončená nová prístavba hotelovej časti k pôvodnému Penziónu Dominika, ktorá rozšírila dovtedajšiu kapacitu ôsmich izieb o ďalších 24 izieb a o 2 apartmány.
POLOHA
Hotel sa nachádza neďaleko Nového mosta, hraničného prechodu Berg, petržalskej železničnej stanice, Kongresového centra INCHEBA a nákupno-zábavného centra AU PARK.
VYBAVENOSŤ HOTELA
V hoteli sa nachádza reštaurácia, poľovnícky salónik, pizzeria a piváren. V relax centre nájdete parnú saunu, fínsku saunu a vírivku.Hotel disponuje vlastným stráženým parkoviskom, ktoré je podobne ako celý hotel monitorované nonstop nahrávacím kamerovým systémom.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
V čase od 11:00 – 15:00 hod. si môžete vyžiadať k jedlu:
– pohár vody
– 0,3 l Poctivá kola
– 0,3 l tankové pivo Krušovice 10
v cene obedového menu
*Maximálny počet 1x nápoj k jednému obedovému menu!!!
Utorok (05.12.2023)
Streda (06.12.2023)
Štvrtok (07.12.2023)
Piatok (08.12.2023)
Sobota (09.12.2023)
Nedeľa (10.12.2023)
V čase od 11:00 – 15:00 hod. si môžete vyžiadať k jedlu:
– pohár vody
– 0,3 l Poctivá kola
– 0,3 l tankové pivo Krušovice 10
v cene obedového menu
*Maximálny počet 1x nápoj k jednému obedovému menu!!!
Popis reštaurácie HALL OF KINGS
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Utorok (05.12.2023)
Streda (06.12.2023)
Štvrtok (07.12.2023)
Piatok (08.12.2023)
Popis reštaurácie Jedáleň Lokálka - Železničná stanica Petržalka
Otváracie hodiny
Pondelok - Piatok: 11.00 - 14.00
Kapacita
60 miest
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk

Reklama:


![]() |
Prečo niektoré jedlá chutia lepšie až na druhý deň? Tento dôvod vás možno prekvapí |
![]() |
Pitie čaju vo svete: Kde si ho vychutnávajú s koreninami a kde je najviac opradený legendami? |
![]() |
Poznáte najzdravšie potraviny na svete? Jedzte ich, no dajte si pozor na trend okolo superpotravín |
![]() |
Ervin Polívka z Banchan bistro: Nemám problém pripraviť kuracie paprčky či za hrsť pečených chrobákov |
![]() |
Chystáte sa do Londýna? Nevynechajte Gourmaze, spojenie únikovej hry a fantastického jedla |
![]() |
Hubár Erik Valentovič: Na Slovensku nám rastú aj chránené a veľmi vzácne druhy húb |
![]() |
Vianočný prehľad gastro knižiek je konečne tu! Toto sú najkrajšie tipy na knižné darčeky |
![]() |
Raňajky v kaviarni Koridor? Skvelý nápad vždy, keď ste v okolí Považskej Bystrice |
![]() |
Fenomén menom Hot Pot: Pripravte si jedlo priamo na stole |
![]() |
Poké ovládlo všetkých gastronadšencov. Čo to vlastne je?39083 |
![]() |
Najlepšie slovenské reštaurácie a kuchári podľa Gurmán Award 202227694 |
![]() |
9 najobľúbenejších reštaurácií v meste Topoľčany26746 |
![]() |
Kačacie a husacie hody sú späť. Pozrite sa, čo ponúkajú slovenské reštaurácie počas jesene 202223346 |
![]() |
Čo jesť pred spaním a čomu sa, naopak, vyhnúť? Tipy, ako si zabezpečiť kvalitný oddych počas noci23290 |
![]() |
All you can eat reštaurácie v Bratislave: Kam zájsť na bufetový obed či večeru?20708 |
![]() |
Chuť, chuťové poháriky a jazyk - čo ste o nich možno nevedeli17928 |
![]() |
Valentínske menu 2022 v slovenských reštauráciách. Čo si na Valentína pripravili tento rok?15577 |
![]() |
10 tipov na reštaurácie v Bratislave, kde vás zabaví živá hudba15189 |
![]() |
Tipy na valentínske menu slovenských reštaurácií v roku 2023: Láska na tanieri, hlava v oblakoch.13715 |
MOBILNÁ APLIKÁCIA MENUCKA



