![]() |
METRO akadémia pokračuje: V programe sú nové reštaurácie, nová škola a nové talenty |
JEDLO
|
FILTRE
|
Denné menu (dnes)
Pondelok (23.06.2025)
Utorok (24.06.2025)
Streda (25.06.2025)
Štvrtok (26.06.2025)
Piatok (27.06.2025)
Popis reštaurácie Fragolino Bistro - Reding tower 2
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Pondelok (23.06.2025)
Utorok (24.06.2025)
Streda (25.06.2025)
Štvrtok (26.06.2025)
Piatok (27.06.2025)
Sobota (28.06.2025)
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
400g MARGHARITA /paradajkový základ, mozzarella, čerstvá bazalka/ 1,7,12
400g CAPRI /paradajkový základ, mozzarella, šunka, kukurica/ 1,7,12
400g SALAMI /paradajkový základ, mozzarella, saláma/ 1,7,12
400g FUNGHI /paradajkový základ, mozzarella, šampiňóny/ 1,7,12
400g PROSCIUTTO FUNGHI /paradajkový základ, mozzarella, šunka, šampiňóny/ 1,7,12
400g HAWAI /paradajkový základ, mozzarella, šunka, ananás/ 1,7,12
400g DIAVOLA /paradajkový základ, mozzarella, saláma, červená cibuľka/ 1,7,12
400g QUATTRO FORMAGGI /paradajkový základ, mozzarella, údený oštiepok, niva, hermelín/ 1,7,12
2. 0,10l Šumivé víno, 0,25l Slepačia polievka (1), 150g/200g Kurací steak s prosciutto chipsom podávaný so šalviovou omáčkou a karotkovým pyré (6,7), Cheesecake, jemný smotanovo-krémový dezert podľa originálnej receptúry (1,3,5,7,8)
Pondelok (23.06.2025)
Utorok (24.06.2025)
Streda (25.06.2025)
Štvrtok (26.06.2025)
Piatok (27.06.2025)
400g MARGHARITA /paradajkový základ, mozzarella, čerstvá bazalka/ 1,7,12
400g CAPRI /paradajkový základ, mozzarella, šunka, kukurica/ 1,7,12
400g SALAMI /paradajkový základ, mozzarella, saláma/ 1,7,12
400g FUNGHI /paradajkový základ, mozzarella, šampiňóny/ 1,7,12
400g PROSCIUTTO FUNGHI /paradajkový základ, mozzarella, šunka, šampiňóny/ 1,7,12
400g HAWAI /paradajkový základ, mozzarella, šunka, ananás/ 1,7,12
400g DIAVOLA /paradajkový základ, mozzarella, saláma, červená cibuľka/ 1,7,12
400g QUATTRO FORMAGGI /paradajkový základ, mozzarella, údený oštiepok, niva, hermelín/ 1,7,12
2. 0,10l Šumivé víno, 0,25l Slepačia polievka (1), 150g/200g Kurací steak s prosciutto chipsom podávaný so šalviovou omáčkou a karotkovým pyré (6,7), Cheesecake, jemný smotanovo-krémový dezert podľa originálnej receptúry (1,3,5,7,8)
Popis reštaurácie HAGARKA restaurant
ORGANIZÁCIA OSLÁV
V rámci našich priestorov vám vykúzlime nezabudnuteľnú atmosféru a zážitok pri príležitosti oslavy alebo svadby. Vaše požiadavky vnímame veľmi citlivo a pristupujeme k nim s maximálnou dôslednosťou a aj preto sme pre vás voľbou číslo jeden pri organizovaní vašich životných udalostí, na ktoré budete chcieť spomínať s úsmevom na tvári. Zabezpečíme vám catering na mieru podľa vašich požiadaviek a možností s dôrazom na úroveň a kvalitu. Naši klienti si môžu vychutnať tradičnú kuchyňu, ktorú sme obohatili o moderné prvky gastronómie. Tá vás bezpodmienečne poteší, zasýti a zahreje pri srdci.
CATERING
Za každou výnimočnou udalosťou sa skrývajú povinnosti a starosti spojené s organizáciou a jej priebehom. Dovoľte nám vás odbremeniť od všetkých povinností a priniesť vám tak jedinečný zážitok z vášho eventu, bez stresu a s perfektným dojmom na vašich hostí. Zabezpečíme vám catering nielen na veľkú firemnú akciu, ale aj akúkoľvek príležitosť či už v kruhu rodiny, kamarátov alebo blízkych. Naším cieľom je vám poskytnúť spokojnosť a preto na vaše požiadavky dbáme s empatiou a individuálnym prístupom. Catering vám vytvoríme na mieru podľa vašich preferencií, nech už ide o akékoľvek požiadavky.
NAŠA FILOZOFIA
Projekt Hagarka sme založili ako podnik s víziou stravovania najmä pre firmy a ich zamestnancov, ale aj pre širokú verejnosť.Naším cieľom je nielen variť tradične, chutne a za prijateľnú cenu ale samozrejme aj prompte doručiť jedlo klientovi či zákazníkovi. V spolupráci s teamom odborníkov na gastro segment sa dbáme na potreby a možnosti každého klienta osobitne a s empatiou. Prirodzeným vyústením dlhoročných skúseností bolo rozhodnutie vytvoriť projekt Hagarka nielen ako stravovacie zariadenie ale predovšetkým ako firmu, ktorá pri vás stojí aj pri príležitostiach firemných večierkov, cateringov alebo akejkoľvek príležitosti, ktorú vám s radosťou vytvoríme na mieru
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Pondelok (23.06.2025)
Utorok (24.06.2025)
Streda (25.06.2025)
Štvrtok (26.06.2025)
Piatok (27.06.2025)
Popis reštaurácie Express Pizza Kebab
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Pondelok (23.06.2025)
Popis reštaurácie Slovenská kuchyňa
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Pondelok (23.06.2025)
Utorok (24.06.2025)
Streda (25.06.2025)
Štvrtok (26.06.2025)
Piatok (27.06.2025)
Popis reštaurácie Bella Napoli - Kuchajda
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Pondelok (23.06.2025)
Utorok (24.06.2025)
Streda (25.06.2025)
Štvrtok (26.06.2025)
Piatok (27.06.2025)
Popis reštaurácie Kern restaurant
Reštaurácia sa pýši nádherným umením Hermanna Kerna, ktorého diela dodávajú priestoru kultúrne bohatstvo. Kern, známy svojím realistickým a sugestívnym štýlom, zachytáva scény z každodenného života s mimoriadnymi detailmi a emóciami. Jeho obrazy, ktoré sú vystavené v celej reštaurácii, nielen umocňujú atmosféru, ale zároveň spájajú stravníkov s hlbším umeleckým dedičstvom.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Pondelok (23.06.2025)
Utorok (24.06.2025)
Streda (25.06.2025)
Štvrtok (26.06.2025)
Piatok (27.06.2025)
Popis reštaurácie Prešporská kantína
Naša Malá rodinná spoločnosť pôsobí na trhu v oblasti gastro už dve desaťročia. Stáli sme pri zrode dokonalej kombinácie cigánskej pečienky s restovanou cibuľkou v rokoch milénia, boli sme pri rodiacom sa bufetovom „street food“ gastro v Petržalke. „Účinkovali“ sme v gastro zóne na festivale Pohoda, či vytvorili sme úspešný vinný koncept Starohájskej vinotéky. Dlhé roky sme boli kvalitnou súčasťou Staromestských vianočných trhov a jarmokov v Bratislavskom kraji, čo sa stalo našou gastro srdcovkou.
Prirodzeným vyústením dlhoročných skúseností bolo rozhodnutie otvoriť Prešporskú kantínu ako miesto snúbenia našej lásky k dobrému jedlu, našej pohostinnosti a radosti robiť ľuďom úsmev na tvári takou bežnou a obyčajou ako je dobré poctivé domáce jedlo.
Naša kuchyňa Vás poteší, zasýti a zahreje pri srdci. Tu sa budete vždy cítiť ako doma. Srdečne Vás pozývame do Prešporskej kantíny.
Otváracie hodiny
Pondelok: 07:00 – 15:00
Utorok: 07:00 – 15:00
Streda: 07:00 – 15:00
Štvrtok: 07:00 – 15:00
Piatok: 07:00 – 15:00
Sobota: zatvorené
Nedeľa: zatvorené
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Pondelok (23.06.2025)
Popis reštaurácie Fit Restaurant VIVO!
Raňajkové menu od:09:00 – 11:00,
Obedové menu od:11:00 – 15:00
Pokiaľ máte chuť na dobrú večeru, príďte si jedlo nakombinovať z nášho samoobslužného pultu od: 15:00 do 20:00, jedlá si sami naložíte za bezkonkurenčnú cenu 0.90 eur za každých 100g.
Otváracie hodiny
Pondelok – Nedeľa: od 9:00 do 21:00 hod.
Kapacita
100
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Pondelok (23.06.2025)
Popis reštaurácie SantaFe VIVO
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Pondelok (23.06.2025)
Popis reštaurácie L.A. finger food Vivo Bratislava
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Pondelok (23.06.2025)
Popis reštaurácie Bevanda Račiansky dvor
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Pondelok (23.06.2025)
Utorok (24.06.2025)
Streda (25.06.2025)
Štvrtok (26.06.2025)
Piatok (27.06.2025)
Popis reštaurácie Cantina SLSP
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Pondelok (23.06.2025)
Utorok (24.06.2025)
Streda (25.06.2025)
Štvrtok (26.06.2025)
Piatok (27.06.2025)
Popis reštaurácie Reštaurácia Peklo
Otváracie hodiny:
Pondelok - štvrtok: 10:30 - 22:00
Piatok: 10:30 - 00:00
Sobota: 11:00 - 00:00
Nedeľa: 11:00 - 22:00
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.


Viac info o donáške a akcie
Online objednávka donášky
Zdravý catering
Stravovanie zamestnancov
Pondelok (23.06.2025)
Utorok (24.06.2025)
Streda (25.06.2025)
Štvrtok (26.06.2025)
Piatok (27.06.2025)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.
Popis reštaurácie Veg life - FreshMarket
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk

Reklama:

TIPY VO VAŠOM OKOLÍ:
OSLÁVTE S NAMI NAŠE 10. NARODENINY:

NARODENINOVÁ AKCIA PRE NOVÉ PREVÁDZKY:


![]() |
Jedlo v lietadle vyzeralo v minulosti úplne inak. Kde sme urobili chybu, keď už na palube nejeme ustrice? |
![]() |
Druhy pizze vo svete: Dali by ste si taliansku, americkú či skôr niečo exotickejšie? |
![]() |
Salón piva Žilina 2025: Remeselný pivný festival sa vracia na Stanicu Žilina-Záriečie |
![]() |
Nové menu vo WERK-u: Šékuchár s michelinskými skúsenosťami a umelecké drinky v Jurkovičovej teplárni |
![]() |
Spolupráca s lokálnymi dodávateľmi: Poctivé suroviny pre slovenské reštaurácie |
![]() |
Navštívte pezinské Keramické trhy: Máme odporúčania na podniky, kde sa výborne najete |
![]() |
Marína restaurant & bar v Žiline mení jedlo na zážitok (nový koncept) |
![]() |
Reštaurácie v Algarve: Slnečný región, ktorý láka (nielen) fantastickým jedlom |
![]() |
Väčšina Slovákov navštívi obchodné centrum raz týždenne. Lákajú viaceré nákupy na jednom mieste a parkovanie |
![]() |
Poké ovládlo všetkých gastronadšencov. Čo to vlastne je?94757 |
![]() |
All you can eat reštaurácie v Bratislave: Kam zájsť na bufetový obed či večeru?69259 |
![]() |
Čo jesť pred spaním a čomu sa, naopak, vyhnúť? Tipy, ako si zabezpečiť kvalitný oddych počas noci51396 |
![]() |
9 najobľúbenejších reštaurácií v meste Topoľčany49126 |
![]() |
Najlepšie slovenské reštaurácie a kuchári podľa Gurmán Award 202241661 |
![]() |
Chuť, chuťové poháriky a jazyk - čo ste o nich možno nevedeli34663 |
![]() |
Valentínske menu 2022 v slovenských reštauráciách. Čo si na Valentína pripravili tento rok?31937 |
![]() |
Kačacie a husacie hody sú späť. Pozrite sa, čo ponúkajú slovenské reštaurácie počas jesene 202231886 |
![]() |
Papája naša každodenná - benefity papáje a jej semiačok29825 |
![]() |
Nie je kebab ako kebab: Poznáte rozdiel medzi döner, dürüm či gyrosom? + Tipy na domácu prípravu kebabu28368 |

MOBILNÁ APLIKÁCIA MENUCKA
Google Play - Android pre väčšinu smartfónov


Appstore - iOs pre iPhone



