Žena musí myslieť najskôr na seba, aby sa vedela postarať o svojich najbližších.

1810

Konferencia Pre zdravie ženy, ktorá sa koná už túto sobotu v Bratislave poukazuje na dôležitosť prevencie a učí ženy, aby si vedeli vyhradiť čas pre seba. Lebo len zdravá žena, môže byť šťastná žena. Či už je to mama, dcéra alebo manželka. 

Teplo rodinného krbu rozdúchava práve žena. Aj ona však musí niekde čerpať energiu a silu pre zabezpečenie každodenných povinností. Interaktívna konferencia o všetkom, čo sa týka zdravia žien a jeho prevencie ponúka priestor na získanie vedomostí, cvičenie aj konzultácie s odborníkmi. Stačí prísť do hotela Park Inn by Radisson Danube v Bratislave, v sobotu 16. 10. od 8.00 hodiny ráno.  

Žena musí myslieť najskôr na seba, aby sa vedela postarať o svojich blízkych. Znie to sebecky, ale tak nás to učia aj v lietadle. Mama, ktorá nemá kyslík, nevie pomôcť svojmu dieťaťu. To isté platí pri zdraví. Chorá žena nemá energiu ani silu. Preto sme si za podtitul konferencie vybrali práve spojenie zdravá žena = šťastná žena,“ približuje Martina Novotná, zakladateľka online magazínu Akčné ženy a srdce projektu Pre zdravie ženy. 

Organizátorky pripravili 16 tém rôznorodých odborností, ktoré spája téma mentálneho zdravia. Hovoriť sa bude o liečbe neplodnosti, krivých zúbkoch našich detí, terapeutickom potenciály CBD, fruktóze, ale aj o tom, že aj mama po pôrode sa musí cítiť krásna. 

Na pódiu odznie aj téma znovuobjavenia erotizmu a jeho vplyvu na mentálne zdravie alebo ako horieť, ale nevyhorieť. Témy sú vyskladané pre publikum každého veku a nie sú určené len ženám,“ hovorí Martina a dodáva, že „Tak, ako na pódiu a v expo zóne bude množstvo odborníkov z radov mužov, tak ich rady uvidíme aj v hľadisku.“ 

Program na pódiu uzavrie večerná talkshow s ambasádorkami konferencie. Sú to ženy, matky a influencerky, ktoré svojim životným štýlom inšpirujú na sociálnych sieťach ostatné ženy aj k starostlivosti o svoje zdravie. 

Vyšetrenia, odborné konzultácie, virtuálne vyrovnanie zubov, rady v oblasti osobnostného rozvoja či výchovy detí, ale aj ochutnávka zdravej čokolády, konzultácia v oblasti plastickej a estetickej medicíny a zážitkový nácvik prvej pomoci, to všetko čaká účastníčky v expo zóne. Netreba si zabudnúť pribaliť funkčné tričko a tenisky, lebo celý deň sa bude aj cvičiť. 

Konferencia Pre zdravie ženy prebehne už túto sobotu v hoteli Park Inn v Bratislave. Celodenný streaming ale zabezpečí možnosť účasti každej žene nech sa nachádza kdekoľvek. Vstupenky na obe formy je možné si zakúpiť do 14. 10. na eshop.akcnezeny.sk. 

Spíkri, program a harmonogram konferencie

Konferenciu PRE ZDRAVIE ŽENY organizuje portál Akčné ženy.

Viac info: Martina Novotná, ahoj@akcnezeny.sk, 0904 853 249

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie