Vyskúšajte prvú kolagénovú zmrzlinu na Slovensku

2686
Koun a ich kolagénová zmrzlina

Chuť, aká tu ešte nebola. Vďaka kombinácii lokálnych surovín vznikla prvá kolagénová zmrzlina na Slovensku. Jedinečnú kombináciu chutí si môžete užiť až do konca leta.

Ak patríte medzi milovníkov zmrzliny, určite dobre poznáte obľúbenú bratislavskú zmrzlináreň KOUN. Tá spoločne so slovenskou značkou funkčných potravín Powerlogy vytvorila mrazivú dobrotu pre veľkých aj malých. Vďaka poctivo vyberaným surovinám si ju môžete vychutnať aj bez zbytočných výčitiek.

Nenechajte si ujsť tohtoročnú špeciálnu ponuku – zmrzlinu s kolagénom

Jedinečnú kolagénovú zmrzlinu môžete vyskúšať každý piatok, sobotu a v nedeľu až do konca leta v prevádzke Koun v centre hlavného mesta. Na výber máte dvojicu príchutí – Vegan smotana s kešu a marhuľami a Biela čokoláda s kurkumou, kolagénom a kúskami čokolády.

Ak by ste chceli vyskúšať aj iné pochúťky od slovenskej značky Powerlogy, nájdete ich v jednom z predajných kioskov, ktoré nájdete po celom Slovensku. Rozmiestnené inovatívne kiosky disponujú viacerými funkciami, ktoré v bežnom výdajnom automate nenájdete. Kiosk má obrazovku, kde si fanúšik funkčných potravín môže vyhľadať podrobné informácie o výrobku.

Vďaka kombinácii lokálnych surovín vznikla prvá kolagénová zmrzlina na Slovensku.

Je to podobné ako na stránke e-shopu, kde okrem informácií o produktoch nájdete aj video recepty a inšpirácie od ambasádorov značky. „Chceme, aby ľudia mali prístup aj ku zdravým a funkčným snackom, ktoré ich zasýtia a dodajú im zdravú energiu. Naše produkty dokonca spĺňajú kritériá najvyššej svetovej kvality a neobsahujú žiadne pridané konzervanty, „éčka“, palmový olej, lepok, či laktózu,“ dopĺňa Dušan Plichta

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie