Túžite po zdravšom životnom štýle? Podporte ho návštevou reštaurácie Boutique Hotel Dubná Skala****

1958
dubná skala
Mnoho ľudí, ktorí si potrpia na zdravý životný štýl a prvotriedne suroviny na svojom jedálničku, sa cielene vyhýba stravovaniu v reštauráciách. Varenie v kuchyni Boutique Hotela Dubná Skala**** v Žiline je však úžasné – na kvalitu surovín sa zaručene možno spoľahnúť. 

Základom zdravého stravovania je vyvážený príjem živín – skrátene povedané, je nutné brať každé jedlo ako možnosť vyživiť a ozdraviť svoje telo. Upravenie jedálnička je veľmi dôležité, no málo platné, pokiaľ je to, čo na ňom zostane, pripravované z lacnejších surovín a polotovarov.

Presne tomuto sa svojím prístupom k tvorbe jedálneho lístka vyhýba Boutique Hotel Dubná Skala****, špičkové hotelové a gastronomické zariadenie v Žiline. Všetky pokrmy, ktoré nájdete na ich jedálnom lístku, pozostávajú z výberových a zdraviu prospešných surovín. Naviac sú kombinované a pripravované s citom a vášňou pre varenie.

dubná skala****: Trhaný listový šalát s avokádom, kuracím mäsom a francúzskym dresingom, foto: FB hotela
Trhaný listový šalát s avokádom, kuracím mäsom a francúzskym dresingom, foto: FB Hotel Dubná Skala****

Lokálny dodávateľ je zárukou čerstvosti každý deň

Jedným zo základných indikátorov kvality jedálneho lístka tejto hotelovej reštaurácie sú dodávatelia vždy čerstvých potravín. Keďže sú lokálni, mäso a iné suroviny sa nemusia prevážať v mrazenom stave alebo nedozreté, ako to poznáme z obchodov a mnohých podnikov.

Plusom je obedové menu v rôznych verziách, upravené špeciálne podľa požiadaviek zákazníkov. Á la carte menu sa sezónne obmieňa, čo je ďalším dôkazom, že kuchársky tím pripravuje jedlo v súlade s prírodou a zdravím človeka.

Súhra prirodzenosti

Aj tak by sa dalo charakterizovať pravidelné stravovanie, ale aj občasná návšteva reštaurácie Boutique Hotela Dubná Skala****.

dubná skala****: Interiér reštaurácie, foto: FB hotela
Interiér reštaurácie, foto: FB Hotel Dubná Skala****

“Nami podávané jedlá sú nezameniteľné pre svoju prirodzenú chuť, krásu, vôňu a typickú jednoduchosť. Zostavený jedálny lístok pravidelne v lete a zime dopĺňame o nové recepty, sezónne menu a  exkluzívnu ponuku kvalitných vín,” hovorí na margo kvality surovín riaditeľ hotela Juraj Gabaj.

Denné menu aj á la carte ponúka tiež bezlepkové  jedlá a jedlá bez alergénov. Prispôsobuje sa tak aj osobám so špeciálnymi diétami a stravovacími požiadavkami, ktoré by mali byť v dnešnej dobe už samozrejmosťou. Napriek tomu samozrejmosťou nie sú, čo je pre Boutique Hotel Dubná Skala**** výhodou.

Prínosom pre ľudí preferujúcich ľahké a zdravé stravovanie je, samozrejme, verzia light menu, teda ľahšie stráviteľné a zdravšie obedové menu pozostávajúce z čo najviac vyvážených prísad.

dubná skala****: Linguine s hráškovými výhonkami, krevetami a parmezánom, foto: FB Hotel
Linguine s hráškovými výhonkami, krevetami a parmezánom, foto: FB Hotel Dubná Skala****

Z ponuky light menu vyberáme napríklad:

  • losos na spôsob teryiaky s bylinkovými zemiakmi a grilovanou cuketou,
  • listový šalát s hruškou, bryndzou, granátovým jablkom a bielym balsamicom,
  • tofu na hrášku a fazuľkových strukoch s natural ryžou

a mnohé ďalšie. Prajeme dobrú zdravú chuť a veľa vitality. :)

Kontakt: Boutique Hotel Dubná Skala****
         J. M. Hurbana 345/8, 010 01 Žilina
         Tel. č.: +421 41 507 91 00
         E-mail: hoteldubnaskala@doxx.sk

Zdroj foto: Facebook Hotel Dubná Skala****

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie