Tri stromy ponúkajú nezameniteľnú chuť poctivého remesla

4147
Štyri fľašky ovocného destilátu.

Ovocné destiláty sa u Slovákov tešia veľkej obľube. Tradície a osvedčená receptúra sa spájajú v produktovej rade Tri stromy.

Zrejme najpopulárnejšími destilátmi u slovenských zákazníkov je slivovica, hruškovica a marhuľovica. Základom dobrej chuti je starostlivo vyberané ovocie, ktoré ostáva čerstvé a nepoškodené až do samotného výrobného procesu.

Zrod v starej legende

Myšlienka celej produktovej rady Tri stromy vychádza zo starej legendy o troch stromoch. Tie pôvodne stáli relatívne ďaleko od seba, no všetky tri naberali na sile a košateli, až sa ich konáre začali prepletať a vznikol jeden veľký živý organizmus. Toto spojenie dalo ovociu z týchto stromov výraznú chuť, ktorá je typická pre produkty Tri stromy, ako aj pre prémiovú radu Zlaté Tri stromy. Z tejto skutočnosti vychádza aj samotný názov nového radu Tri stromy. Jeho príbeh nie je len starou legendou, ale stal sa akýmsi nepísaným zákonom, ktorý má na pamäti každý, kto je súčasťou procesu výroby týchto produktov.

Stávka na istotu

Značka Golden pri výrobe rady Tri stromy vsadila na overené preferencie slovenských zákazníkov. Základný rad tvoria 42 % destiláty pálené z čistého ovocia, bez prímesí, pridaného cukru či liehu. Všetky majú aj certifikát Kosher, čo potvrdzuje ich vysokú kvalitu. Tradičná poctivá výroba v kombinácii s náročnými technologickými testami, zdroj ovocia a samozrejme aj chuť, to všetko presvedčilo rabinát, aby destilátom Tri stromy udelil tento certifikát. 

Komu sa aj 42 % máli, má možnosť siahnuť po prémiovej rade pre fajnšmekrov – Zlaté Tri stromy. V ponuke je slivovica a hruškovica, obe vo výslednej 52 % podobe, pričom destilát je 3x destilovaný. Zlaté Tri stromy Hruškovica je vyrábaná výlučne z odrody hrušiek Williams pre ešte výraznejšiu vôňu a jemný doznievajúci tón hruškovej chuti. Aj pri výrobe slivovice z prémiovej rady sa využíva len to najkvalitnejšie ovocie, čoho výsledkom je zaujímavá chuť, ktorá poteší každého.

Viac info na https://www.goldenka.sk

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie