Tlačová správa: Nový portál Menučka.sk ponúka denné menu na jeden klik

1558
Menucka.sk - denné menu na jeden klik

Hľadáte denné menu vo svojom najbližšom okolí? Je tu pre vás nová webstránka Menučka.sk, stránka, ktorá už vo svojom slogane „denné menu na jeden klik“ sľubuje svojim návštevníkom to, že sa k informáciám o ponuke denného menu vo svojom  okolí dostanú veľmi rýchlo – na jeden klik.

Koncept nového webu vychádza z toho, že ľudia sa dnes potrebujú dostať k informáciám rýchlo, jednoducho a pohodlne. Cez stránku Menučka.sk sa k nim tak aj dostanú. Okrem aktuálnej polohy sa dá prostredníctvom portálu vyhľadať obedové menu podľa adresy či konkrétneho názvu reštaurácie. Tiež je možné označiť si obľúbené reštaurácie a nájsť tak na jednom mieste ich denné menu i menu na celý týždeň.

Portál ponúka aj možnosť vygenerovania vlastnej jedinečnej linky pre firmu, miesto či akýkoľvek iný objekt, cez ktorú sa dá k želaným výsledkom dostať hneď po zadaní do prehliadača. Tak si napríklad zamestnanci nejakej firmy môžu priamo cez link www.menucka.sk/vlastny-link, pozrieť denné menu v jej okolí.

Malá spotreba dát a veľké ambície

Nový web je vhodný aj pre mobilné zariadenia. Autori projektu si dali záležať na tom, aby bol systém prispôsobený aj pre prehliadanie v tablete či mobilnom telefóne. Použitím responzívneho dizajnu odstránili problém s prezeraním na mobilných zariadeniach, napriek tomu, že stránka zatiaľ nemá mobilnú aplikáciu. Načítanie stránky na mobilných zariadeniach je rýchle aj pri pomalšom dátovom spojení. Ďalšou výhodou je nízka spotreba dát.

Ambíciou novej webstránky Menučka.sk je stať sa najobľúbenejším portálom zameraným na denné menu v reštauráciách na celom Slovensku. Okrem klasického obsahu na túto tému, portál prevádzkuje aj vlastný blog na rôzne témy z oblasti gastronómie. Samozrejme, prioritou ostávajú obedy a denné menu.

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie