Prvý Bernard Pub na Slovensku: Zažite poctivú gastronómiu, skvelé pivo a vždy usmiaty personál

2630

V ubytovacom rezorte Maladinovo, len pár metrov od Liptovskej Mary a priamo oproti Tatralandii, môžete zažiť gastronómiu, ktorá sa za pár mesiacov stala silnou konkurenciou aj pre tie najlepšie reštaurácie v okolí. Franšíza Bernard Pub vás očarí nielen výbornými jedlami, kvalitným českým pivom, ale tiež ústretovým personálom a nádherným prostredím.

Reštaurácia s kapacitou až 140 miest v interiéri (v lete pribudne ďalších 80 miest na terase) zaujme na prvý pohľad. Priestoru dominuje bar s pípou, kde sa čapuje pivo z českého rodinného pivovaru Bernard a príjemnú atmosféru dotvárajú jaseňové stoly a drevené doplnky.

Zdroj: Marek Hajkovsky foto

Výhodou Bernard Pubu je aj nová oddeliteľná spoločenská miestnosť, kde pre vás pripravia rodinnú oslavu, teambuilding alebo firemnú akciu. Samozrejmosťou sú rôzne hry ako biliard, stolný futbal, šípky a nechýba detský kútik.

Kvalita namiesto kvantity

„Filozofiou reštaurácie je ponúkať hosťom špičkovú gastronómiu,“ hovorí obchodno-marketingová riaditeľka Tereza Tkáčová a dodáva, že sa zameriavajú najmä na kvalitu jedál a piva a na to, aby sa hostia cítili dobre. V Bernard Pube varia dvaja šéfkuchári s bohatými skúsenosťami, ktoré nadobudli počas 20 rokov varenia v poprednej viedenskej reštaurácii. Nenechajte sa preto zmiasť slovom „Pub“ v názve, pretože tu nájdete špičkovú gastronómiu tvorenú z tých najkvalitnejších surovín.

Zdroj: Bernard Pub

Počas roka v reštaurácii robievajú aj špeciálne menu, napríklad v jeseni to boli jedlá zo zveriny či húb, počas Valentína zas pripravili špeciálne menu pre zamilovaných. Zúčastniť sa tu môžete dokonca aj na pivných slávnostiach so sládkom z pivovaru Bernard. Ten hostí učí to, ako má vyzerať správne načapované pivo a dokonca si každý hosť pivo aj sám načapuje. Ak vás takáto akcia zaujala, ďalšia bude počas Veľkej Noci.

Pivo Bernard je skutočne výnimočné

Práve koncept pivovaru Bernard zaujal majiteľov reštaurácie natoľko, že sa rozhodli pre franšízu s touto českou značkou. Zaujímavosťou je, že majitelia sa k značke Bernard dostali viac-menej náhodou. „Vedeli sme, že chceme skvelú kuchyňu a skvelé pivo, no na Slovensku sme nenašli dodávateľa, ktorý by nás oslovil.“ Následne dostali majitelia tip na pivovar Bernard a po návšteve bolo rozhodnuté, keďže ich koncept franšízy veľmi zaujal.

Zdroj: Bernard Pub

To bolo v roku 2018 a už o dva roky na to dokončili reštauráciu spolu s celým rezortom Maladinovo. Slávnostné otvorenie prebehlo v roku 2021, pričom sa museli prispôsobiť aktuálnej situácii. „Jedlo sme vozili do firiem, domácností, ale tiež sme ho nosili priamo do apartmánov našim hosťom,“ opisujú situáciu počas opatrení.

Pre ubytovaných hostí aj pre Liptovčanov

Do Bernard Pubu si chodia na výbornom jedle pochutiť nielen hostia ubytovaní v Maladinove, ale taktiež obyvatelia Liptovského Mikuláša. „Naši hostia sa u nás stravujú najmä na raňajky a večere, cez obedy spoznávajú krásy Liptova.“ A práve preto šéfkuchári pripravujú aj denné menučka vo vysokej kvalite, na ktoré chodia Liptovčania. Tí si sem zvykli chodiť dokonca aj na obchodné a pracovné stretnutia.

Zdroj: Marek Hajkovsky foto

V reštaurácii nájdete typické jedlá k pivu, niečo tradičné slovenské ale tiež modernú gastronómiu. „Na dennom menu sa naši šéfkuchári vedia vyšantiť, radi skúšajú menej tradičné kombinácie, ktoré naši stáli hostia oceňujú,“ hovorí Tereza Tkáčová. Čo je ale najobľúbenejším jedlom v Bernard Pube? Jednoznačne teľací rezeň, vyprážaný syr a hamburger.

Spoznajte rezort Maladinovo

Názov Maladinovo vznikol z historického pomenovania oblasti, v ktorej sa rezort nachádza – Maladinky. Za rezortom s wellness centrom a reštauráciou Bernard Pub nestoja žiadni developeri, ale obyčajní ľudia. Ich filozofiou je poctivosť, ktorú implementovali do svojich služieb. Pobyt tu si skutočne vychutnáte naplno.

Zdroj: Bernard Pub

Viac informácií, aktuálne denné menu a alacarte menu ako aj online objednávku donášky nájdete TU

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie