Ladislav Musil: “Ak nedodáme tovar včas, dostane ho zákazník zadarmo”

2554
Frikas

Garanciou dodávky zdarma v prípade nedodania objednaného tovaru za dohodnutých podmienok akcentuje distribútor gastropotravín – spoločnosť Frikas svoju spoľahlivosť.

Filozofiu zabezpečenia perfektných individuálnych služieb gastronomickým prevádzkam posilňuje spoločnosť Frikas od septembra 2016 bezprecedentným záväzkom. Ak niektorému zo svojich odberateľov dodá tovar po dohodnutom termíne, príslušnú dodávku si nebude účtovať.

Distribútor potravín pre zariadenia spoločného stravovania vysiela týmto krokom signál, že jeho prvoradým záujmom je zabezpečenie bezchybného chodu prevádzok jeho zákazníkov. “Naša skúsenosť hovorí, že odberateľ je spokojný vtedy, keď sa môže absolútne spoľahnúť. Každá dodávka musí byť v stopercentnej kvalite a prísť včas. A takúto dodávku sme sa rozhodli garantovať silným záväzkom,” vysvetľuje majiteľ spoločnosti Frikas Ladislav Musil.

Gastroservis v Bratislave a v bratislavskom i v trnavskom kraji poskytuje Frikas od roku 1992. Svoje služby prispôsobuje individuálnym potrebám odberateľov a ako jediná spoločnosť vo svojom segmente prijíma každý deň objednávky do tretej hodiny rannej s rozvozom od siedmej. Nekladie zákazníkom podmienku minimálneho množstva objednaného tovaru. “Maximálne vychádzame v ústrety logike praktického fungovania reštaurácií. Objednávky zadané do ôsmej hodiny vybavujeme ešte v ten istý deň, spravidla do 120 minút. Veľmi dobre chápeme, že naši zákazníci jednoducho potrebujú tovar v reálnom čase,” zdôrazňuje Ladislav Musil.

Portfólio spoločnosti tvorí viac ako 40-tisíc druhov potravín pre všetky významné kuchyne sveta. A hoci odberatelia uprednostňujú kvalitu a spoľahlivosť pred najnižšími cenami, Frikas poskytuje svojim zákazníkom aj možnosť získať benefity, ktoré umožňujú najvýhodnejší nákup surovín. Svojím rozhodnutím garantovať stopercentnosť svojich služieb dodávkou zdarma v prípade nedodania tovaru za dohodnutých podmienok posúva gastro v Bratislave a v celom západoslovenskom regióne na úplne novú úroveň.

Viac informácií: www.frikas.sk

Zdroj úvodnej fotografie: Frikas, s.r.o.

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie