Jedna z najsledovanejších postáv súčasného online marketingu, aktuálne dvojnásobný bloger roka (gratulujeme!), lektor, konzultant, špecialista na digitálny online marketing a najnovšie už aj moderátor vlastnej video relácie. Kamil je môj bývalý kolega z práce spred asi siedmych rokov. Odvtedy sa celkom slušne “vyšvihol” a v oblasti, ktorej sa venuje je neprehliadnuteľný. V našom rozhovore sme sa dozvedeli napríklad aj to, že má k profesionálnej gastronómii bližšie ako by sa mohlo zdať.
Aký je tvoj vzťah k jedlu?
Čo ty a varenie?
Aké máš rád reštaurácie?
Máš nejaké pikošky súvisiace s jedlom a reštauráciami alebo varením?
Ako je to u teba s jedlom v práci? Stíhaš sa kvalitne najesť?
Zo zahraničnej kuchyne je ktorá tvoja najobľúbenejšia?
Ako si spomínaš na svoje začiatky v online, keď si pracoval na gastro portáli Obedovat.sk a neskôr ZlavaDna, ktorý bol v začiatkoch tiež prevažne zameraný na jedlo?
Kľudne si daj otázku na akú by si rád odpovedal, ideálne v súvislosti s gastrom ale kľudne aj mimo…
Čomu sa aktuálne venuješ? Čo ťa teší alebo naopak trápi?
Online marketingu :) Mám veľa projektov v tomto smere rozbehnutých.. Novú konzultačnú agentúru, Marketing Backstage, Digitálne štvrtky a ták podobne.
Čo ma trápi sú hlúpi ľudia, ktorí sa nechajú ľahko zlanáriť fašistickou “alternatívou”, ktorá nie je alternatíva ale hrozba pre všetkých na Slovensku. Preto by sa ľudia mali viac vzdelávať a zisťovať si informácie a stále si hľadať nové možnosti a vychytávočky, čo ich bavia, aby nezačali stagnovať a sťažovať sa na život a všetko naokolo.
————————————————
Viac info: kamilaujesky.com
Zdroj foto: Kamil Aujeský
V cykle Marketing Backstage Kamil spovedá zaujímavých ľudí z oblasti reklamy a marketingu, v tomto prípade Michala Pastiera zo Zaraguzy.