Už tento pondelok sa v Bratislave uskutoční odborné gastronomické sympózium GASTRONOMY SLOVAKIA 2017, ktoré organizuje už štvrtý krát Radoslav Nackin a jeho tím. Na osvedčenom mieste z minulého roka – v priestoroch Refinery Gallery na Vlčom hrdle sa predstavia špičkoví kuchári zo Slovenska ale aj zo zahraničia, a opäť aj držitelia michelinskej hviezdy. Okrem ich pódiových live cookingov sa účastníci môžu tešiť aj na ďalší zaujímavý program v podobe workshopov odborníkov z HoReCa segmentu a tiež na ochutnávky a ukážky vystavovateľov. 

Aj my budeme tento rok na akcii opäť a prinesieme vám z nej fotografie, informácie a možno aj nejaké videá, podobne ako minulý rok. Tu si môžete pozrieť dve videá, ktoré sme nakrútili minulý rok – so šéfkuchárom reštaurácie Fou Zoo Miškom Konrádom (mimochodom, ten tu nebude chýbať ani tento rok) a s organizátorom Radom Nackinom – po ukončení akcii.

Prečo by ste tu nemali chýbať ak ste z “gastra” na akcii Gastronomy Slovakia 2017?

  • Unikátne podujatie na Slovensku – Master clases avandgardných šéfkuchárov live priamo z pódia 
  • Osobne uvidíte top najkreatívnejších šéfkuchárov na svete
  • Predstavia sa vám nové trendy, technické zručnosti a myšlienky zo svetovej gastronómie
  • Trendy zo sveta someliérov a Master classes so svetovým vinárom
  • Prezentácie a ochutnávky rôznych zaujímavých gastro produktov
  • Gastronomická odborná verejnosť a ľudia z brandže na jednom mieste
  • Skvelé miesto na stretnutia s priateľmi, partnermi a kolegami z gastra
Gastronomy Slovakia 2016 -
Na minulom ročníku sa predviedol aj Mikael SVENSSON. Záujem o ochtnávku jeho umenia bol obrovský.

Aký bude program tohto ročníka sympózia Gastronomy Slovakia 2017?

Hviezdy naživo na pódiu 2017                                                   

Gert de Mangeleer – Hertog Jan restaurant – 3 michelin

Michal Konrád – FOU ZOO Pan Asian restaurant – 3 vidličky

Allessandro Gilmozzi – El MOLIN Taliansko – 1 michelin

Jacob Holmström – Gastrologik, Švédsko – 1 michelin

Martin Záhumenský – Kuchár roka vo Veľkej Británii 2015 – majiteľ “Pappa Mia” delikatesy eshop

Peter Ďurčo – Top Restaurant, Žilina – 2 vidličky

Gastronomy Slovakia 2017 - sefkuchari live cooking

Prednášky, workshopy, master class na Gastronomy Slovakia 2017

Ako sa presadiť s malým hotelom či penziónom so šéfkuchárskou reštauráciou
Alessandro Gilmozzi , 16 Gault Millau , 1 michelin , Taliansko

Prečo je komunikácia a tréningy personálu reštaurácie tak dôležitá, a prečo sa z toho stáva „ Neverending Story „ ?
Iveta Pupišová – Akadémia Hoteliera

Master class  – kultúra kávy v reštauráciách
Marek Fajčík – majiteľ  a kreátor známej slovenskej pražiarne značky kávy EBENICA COFFEE

Master class   TOP Champagne
Brand ambassadorka Charlotte Borry-Castagnio z vinárskeho domu  Vranken-Pommery.
Degustácia je limitovaná počtom 30 osôb !

Master class TOP vínárstva  Nemecka
Majiteľ vinárstva: p. Roman Niewodniczanski –   VAN VOLXEM WEINGUT, MOSEL – GERMANY
Degustácia je limitovaná počtom 30 osôb !

Master class Saké  – od zrnka do fľaše.
Tomáš Šajgal somelier  najlepšej reštaurácie Slovenska , Fou Zoo – 3 vidličky.

Kompletný program nájdete tu.

Gastronomy Slovakia 2016 - Branislav Križan - Hotel Matyšák
Minulý rok mohli účastníci vidieť aj live cooking šéfkuchára reštaurácie Matyšák, Braňa Križana

Medzi vystavovateľmi na Gastronomy Slovakia 2017 môžete stretnúť zástupcov týchto spoločností:

Budweiser  Budvar SK
Toto známe prémiové české pivo patrí už od svojho zrodu k najobľúbenejším pivám po celom svete.

OFYR
OFYR je vlastne vonkajšie ohnisko, s oceľovou platňou navrchu. Platňa sa ohňom rozpáli a vy na nej môžete ihneď začať variť alebo grilovať.

BIONELA
Zdravotne nezávadné, kompostovateľné a ekologické obaly. Výhradné zastúpenie značiek Naturesse ,Biodora, Nowataste,Biopap.

ZEDA
Výrobca a dodávateľ textilu a produktov pre segment HORECA. Špecializuje sa na odevy pre gastronómiu, firemné odevy s brandingom a produkty pre hygienu práce.

Slowin Bratislava
Firma zaoberajúca sa dovozom, distribúciou a predajom svetových vín z klasických európskych vinárskych krajín, ako aj vín z iných oblastí Európy a Nového sveta.

Menucka.sk

Portál zameraný na rýchle a jednoduché sledovanie ponuky denného menu a obedov reštaurácií v okolí aktuálnej polohy zákazníka, alebo vyhľadanej lokality. V magazíne sa dočítate o rôznych zaujímavostiach zo sveta gastronómie, reštaurácií, jedál a nápojov či iných gastro produktov a služieb.

Kukkonia
Kukkonia  je aj značkou prémiových potravinárskych produktov, ktorá je garanciou pôvodu a kvality.

ZEUS
Špecializuje sa na predaj čokolády a cukrárskych výrobkov pre profesionálov.

GPR
Predaj a servis zariadení do potravinárskych obchodov, mäsiarenských a vákuových baliacich strojov a chladiacej techniky.

EBENICA
Prestížna slovenská káva kreovaná špeciálne pre gurmánov a pre HoreCa segment ocenená množstvom odborných ocenení z celého sveta.

WINELOVERSCLUB.SK S.R.O.
Obchod s vínom a distribúcia vín z celého sveta. Vínne poradenstvo, distribúcia slovenských vín a odborné degustácie.

CELFIA
Distribúcia stolovej vody Gasteiner (Rakúsko) a predaj, údržba a dodávka nápojových a potravinových automatov, kávovarov a výdajníkov vody.

THURIES ACADEMY
Prvá akadémia pre profesionálov na Slovensku pod vedením michelinových šéfkuchárov určená všetkým, ktorý si chcú zvyšovať svoju profesionalitu a naučiť sa moderné trendy 

WINE EXPERT
Zabezpečuje distribúciu vín zo Slovenska a zahraničia, poradenstvo pri tvorbe vínnych kariet, someliérske služby, degustácie a školenia a eventy spojené s vínom šité na mieru.

Gurmán na Slovensku
Jediný gastronomický sprievodca po najlepších reštauráciach a šefkuchároch Slovenska.

KEMA s.r.o.
spoločnosť zaoberajúca sa komplexnými návrhmi kuchýň pre reštaurácie a hoteli, dodávka a výroba špecializovaných zariadení kuchýň, profesionálne spotrebiče Electrolux a odborné poradenstvo.

ROIN s.r.o.
Profesionálna priemyselná hygiena. Hotelová kozmetika, gastro, plasty, hygiena. Online katalóg. Hotelový a reštauračný servis vrátane logistiky.

MADE IN JAPAN
Výrobky od japonských hrnčiarov sú vyrobené tradičným spôsobom MINO-YAKI odovzdávaným po celé generácie.

Gastronomy Slovakia 2017 -
Retigo – český výrobca parných konvektomatov a iného gastronomického vybavenia na Gastronomy Slovakia 2016

Prihláška na túto odbornú udalosť a stretnutie majiteľov, manažérov, šéfluchárov či kuchárov reštaurácií a hotelov je k dispozícii na oficiálnej stránke Gastronomy Slovakia 2017. Základné vstupné je v cene 59 eur a rozšírené v cene 95 eur.

Na pondelkovej akcii budeme aj my – z portálu, magazínu a gastrokatalógu Menučka.sk tak verím že sa uvidíme aj s vami. Tešíme sa na stretnutia.

Pozrite si video predstavenie našej novej mobilnej aplikácie :)

Vložiť komentár