Na Danubius Gastro v Inchebe ochutnáte aj jedinečné čokoládové pralinky

5361
Čokoládové pralinky Prešov predajňa
V bližšom centre Prešova sa nachádza zaujímavá predajňa plná čokolády. Maličké čokoládové kráľovstvo plné praliniek, čokoládových figúrok a iných dobrôt. Ak tam raz vojdete, neodídete s prázdnymi rukami a milovníci čokolády sa tam zastavujú po ceste z práce a zo školy. Niečo o spoločnosti a predajni “Čokoládové pralinky” nám porozprával jej konateľ, pán Ing. Ľuboš Čorej.

Kedy vzniklo Vaše čokoládové kráľovstvo a čo ponúkate?

Naša firma sa od roku 2006 špecializuje na predaj čerstvých čokoládových praliniek, čokoládových figúrok, dezertov a lízaniek z kvalitnej belgickej čokolády. U nás tiež nájdete svadobné balíčky, originálne darčekové balenia, figúrky z marcipánu, čokoládové a marcipánové ozdoby ako aj poťahovacie hmoty a pomôcky pre cukrárov. Pre veľký záujem sa od roku 2012 venujeme aj veľkoobchodu a dodávame čokoládu do prevádzok po celom Slovensku.
Čokoládové pralinky Prešov predajňa

Kto sú zákazníci predajne a veľkoobchodu “Čokoládové pralinky?

Našimi zákazníkmi sú samozrejme všetci, ktorí majú radi čokoládu. V našej predajni si zo širokého sortimentu môže vybrať každý. A keďže sme aj veľkoobchod, zásobujeme čokoládou ďalšie predajne s pralinkami a čokoládovým tovarom cukrárne, darčekové obchody a cukrárenské výroby. Pribúdajú aj firemní klienti, ktorí si objednávajú personalizované produkty, ktoré im ako sa vraví šijeme na mieru. Záujem narastá aj so strany ubytovacích zariadení, či miest a obci, pre ktoré tiež vytvárame typizované produkty.
Čokoládové pralinky Prešov predajňa

Predstavíte sa, na blížiacej sa výstave Danubius Gastro, čo môžu milovníci čokolády od vás očakávať?

Na výstave Danubius Gastro 2017 budeme prezentovať špeciálne čokoládové produkty spoločnosti LUCI pod značkou Lucifer. Návštevníci budú môcť ochutnať čokolády s rôznymi netradičnými príchuťami, čokoládu skombinovanú s medom alebo kvetmi, či raritu, čokoládu s príchuťou oškvariek a údenej soli, ale aj iné chutné dobroty. Týmto by sme chceli pozvať všetkých milovníkov čokolády do nášho stánku, nech sa sami presvedčia o výnimočnej chuti a kvalite čokolády, ktorú ponúkame.
cokoladove-pralinky-presov-predajna
Foto: Čokoládové-pralinky.sk
zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie