Boutique Hotel Dubná Skala**** pripravil pre svojich hostí sladké Vianoce aj Silvester

2437
Boutique Hotel Dubná Skala****
Áno, Vianoce sa naozaj blížia. Napovedajú o tom nielen všadeprítomné vianočné reklamy a produkty, ale aj voňavé ponuky reštaurácií a kaviarní. Boutique Hotel Dubná Skala**** v Žiline láka aj počas neskorej jesene a vianočných sviatkov napríklad na dezerty, ktorým nemožno odolať. 

Každý, kto rád blúdi centrom Žiliny určite vie, kde leží Reštaurácia Dubná Skala. Okrem toho, že už na prvý pohľad zaujme puncom noblesy a elegancie, príkladne sa stará aj o svoju gastronomickú ponuku.

Sladkého potešenia nie je nikdy dosť

To vieme všetci, no napriek tomu máme občas výčitky, keď si dezert doprajeme. My však vieme o mieste, kde sú podávané dezerty naozaj dezertami, nielen pre ich chuť, ale aj kvalitné zloženie.

Boutique Hotel Dubná Skala****: Jeden z exkluzívnych dezertov
Jeden z exkluzívnych dezertov

Dezerty a zákusky pripravované priamo v Boutique Hoteli Dubná Skala**** v Žiline sú vždy čerstvo pripravované z najkvalitnejších lokálnych surovín. Nemusíte sa preto obávať, že napríklad maslo či šľahačka budú nahradené inou alternatívnou. Ich plná jemná chuť hovorí za prvotriedne suroviny.

“Pravidelne podávame dezert týždňa k dennému menu, hostia si môžu vybrať aj z á la carte ponuky. Tú meníme pravidelne raz za pol roka, takže výber je často iný a zaujímavý aj pre stálych zákazníkov,” objasňuje fungovanie ponuky dezertov riaditeľ hotela Juraj Gabaj.

K obľúbeným dezertom, na ktoré sa môžete tešiť aj počas vianočného obdobia, patria napríklad mrkvový koláč s mascarpone a ovocím, jablková štrúdľa s hrozienkami, panna cotta s ovocím či prémiová tekutá čokoláda s ovocnou ihlou.

Boutique Hotel Dubná Skala****: Ovocná ihla s prémiovou čokoládou
Ovocná ihla s prémiovou čokoládou

Oslávte posledný deň v roku netradične a s noblesou

“Samozrejme, nezabudli sme ani na Silvester, ktorý je priam synonymom výnimočného dňa. U nás ho môžu hostia osláviť slávnostným rautom, na ktorom si zaručene pochutia,” približuje ponuku hotelovej reštaurácie riaditeľ hotela.

Ten bude obsahovať špeciálny výber dezertov, ktorý predstavujú čokoládový brownies, tiramisu či ľahký cheesecake.

“Každý by sa mal počas sviatkov cítiť spokojne, obklopený láskou a príjemnými vecami. Presne o to sa snažíme aj v našom hoteli. Netreba sa báť maškrtiť bez výčitiek, veď chudnúť začíname všetci až od prvého januára,” dodáva riaditeľ napokon s úsmevom.

Boutique Hotel Dubná Skala****: Silvestrovská noc by mala byť výnimočná
Silvestrovská noc by mala byť výnimočná

Ak patríte k milovníkom sladkých a kvalitných dezertov, práve ste našli miesto, ktoré počas sviatkov nesmiete vynechať. Rozmaznajte seba a svojich blízkych a uvidíte, že ak dezerty z Boutique Hotela Dubná Skala**** raz ochutnáte, stanete sa pravidelným zákazníkom ich reštaurácie a kaviarne.

Zdroj: Boutique Hotel Dubná Skala****

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie