Ako schudnúť, keď ste gurmán? „To, že ste gurmán ešte neznamená, že musíte trpieť nadváhou.“

1543
Maroš Molnár

Téma ako schudnúť je jednou z najčastejších tém, ktoré v živote riešime. Najmä, keď nám pribúdajú roky. Poznáte to. Ja priberiem aj z vody. Priberiem, keď sa na jedlo čo len pozriem… Argumentov je veľa. No a navyše, čo robiť, keď chcete schudnúť a ste gurmán? Tak to je už iná dilema.. Však?

Martina Valachová, ktorá vedie online magazín 40plus.sk začala robiť aj video podcasty. Veľmi nás zaujal rozhovor s Marošom Molnárom, pretože v rozhovore rozobrali všetky aspekty chudnutia. Aj čo sa veku týka, ale aj argumenty podobné tým, ktoré sme uviedli vyššie…

Ako schudnúť, keď ste gurmán?

Keďže sa zaoberáme jedlom a združujeme pod sebou najmä gurmánov, diéty často vnímame ako odchod od užívania a vychutnávania jedla. 

Ale aj na otázku „Ako schudnúť, keď ste gurmán“ dal Maroš Molnár jasnú odpoveď. Znie to síce neuveriteľne, ale gurmáni to vraj majú jednoduchšie. Ak sa totiž rozhodnú, že si chcú jedlo skutočne vychutnať a neodopierať si, existuje na to stručný návod. Maroš ho prezradil v rozhovore.

Okrem výhovorky „ja som gurmán“ v rozhovore, ktorý sa dopodrobna zaoberá otázkou ako schudnúť, nájdete návody, ktoré podľa nás ešte nikde neodzneli.

K chudnutiu samozrejme patrí aj cvičenie. 

A skúšali ste cvičiť na gauči alebo v kresle? Aj toto sa moderátorke skvele vydarilo. Keďže položila Marošovi otázku, ktorá súvisí so štatistikou, že od počiatku pandémie polovica ľudí pribrala približne 6 kilogramov, Maroš nelenil a ukázal netradičné cvičenie na gauči – teda konkrétne v kreslách. 

Cviky na gauči sa zídu každému – najmä na jeseň či v zime, keď sme viacej doma (nielen kvôli pandémii)…

Celý rozhovor s Marošom Molnárom nájdete tu:

Pomôžte aj ďalším zistiť, ako schudnúť, keď ste gurmán…

Ak sa vám rozhovor zapáči a mohol by pomôcť ďalším gurmánom zodpovedať otázku ako schudnúť, keď ste gurmán, zdieľajte… 

Nenechávajte si to pre seba.

Lebo viac gurmánov bez stresu z chudnutia či priberania, viac prosperujúcich reštaurácií!

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie