Ako online objednávkový systém od Spapaj.to pomáha reštauráciám zlepšiť efektívnosť a zvýšiť tržby

964

Prečo je online objednávkový systém výhodný pre reštaurácie

Všetky úspešné reštaurácie musia prispôsobovať svoje služby čoraz vyšším nárokom moderného spotrebiteľa. Jedným z hlavných trendov posledných rokov je práve využívanie online objednávkových systémov, ktoré pomáhajú reštauráciám zlepšiť ich efektívnosť a zvýšiť tržby.

V prvom rade je dôležité spomenúť, že online objednávkový systém umožňuje zákazníkom si jednoducho a rýchlo objednať jedlo priamo z ich mobilného telefónu či počítača. Nie je teda potrebné zdĺhavo riešiť objednávku s personálom telefonicky, ani čakať na obsluhu.

Zákazník si jednoducho vyberie to, na čo má chuť z ponuky jedál, upraví si produkt podľa svojich preferencií, pridá prípadné poznámky k vyhotoveniu a objednávku odošle priamo do vašej kuchyne.

Ako zlepšiť efektívnosť reštaurácie

Ak je objednávka odoslaná cez internet, reštaurácia nemusí zdĺhavo zapisovať objednávku, ale môže ju okamžite prijať a začať s prípravou jedla. Tým sa zároveň skracuje aj doba, kým sa objednávka dostane k samotnému zákazníkovi a znižujú sa náklady pre reštauráciu. Online objednávkový systém od Spapaj.to okrem toho poskytuje funkcionalitu výberu rôznych druhov dopravy, vrátane možnosti doručenia alebo osobného vyzdvihnutia objednávky na pobočke, čo uľahčuje plánovanie pre zákazníkov a prispôsobuje sa ich potrebám.

Spapaj.to obsahuje taktiež integrácie s vnútropobočkovými systémami, ktoré umožňujú automatické preposielanie objednávok na systémy používané vašimi kuchármi, čo značne zefektívňuje a zjednodušuje celý proces. 

Zvýšenie tržieb? So Spapaj.to žiadny problém

Keďže sú objednávky prijímané cez internet, reštaurácia môže rozšíriť svoje tržby aj na ľudí, ktorí by si inak neobjednali jedlo prostredníctvom telefónu, ani osobne.

V neposlednom rade umožňuje online objednávkový systém prevádzke lepšie využívať svoj potenciál. Reštaurácia môže využívať upsell techniku a ponúkať zákazníkom doplnkové služby, ako sú napríklad nápoje alebo dezerty. Pre ešte väčšie zvýšenie tržieb môže reštaurácia ponúkať exkluzívne zľavy a akcie pre zákazníkov, ktorí objednávajú jedlo cez ich webovú stránku. 

Šikovným nástrojom pre reštaurácie je aj oslovovanie svojich zákazníkov, ktorí si už dlhšie nič neobjednali, formou notifikácie cez email alebo pomocou SMS. Notifikácia môže obsahovať unikátny zľavový kupón, a tým svojich zákazníkov udržiavať v kontakte a motivovať ich k opätovnému nákupu.

Prečo využiť Spapaj.to ako online objednávkový systém

Ak hľadáte kvalitný a spoľahlivý online objednávkový systém pre vašu reštauráciu, odporúčame vám Spapaj.to. Vaša reštaurácia sa tak stane dostupnejšou pre všetkých zákazníkov a umožní im rýchlo a jednoducho si pravidelne objednávať svoje obľúbené jedlo. 

Nakoľko systém Spapaj.to ponúka širokú škálu užitočných funkcií, budete mať efektívnejšie riadenie svojej prevádzky v hrsti. Vďaka nemu môžete využiť funkciu pre automatické zverejňovanie obsahu na sociálne siete, pre pokročilých klientov ponúkame agregáciu objednávok z externých zdrojov na jedno miesto, prípadne iné marketingové nástroje, ktoré pomôžu vášmu podnikaniu rásť.

Ak sa chcete stať partnerom Spapaj.to, navštívte partnerskú stránku a zistite viac o možnostiach spolupráce.

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie