5 tipov, ako ušetriť peniaze pri nakupovaní

1906
Kaufino

Pravidelným nákupom potravín a produktov do domácnosti sa nikto z nás nevyhne. Občas ale minieme viac, ako by sme chceli. Prinášame zopár tipov na to, ako pri pravidelných nákupoch zároveň šetriť svoje peniaze.

Väčšina obchodov s potravinami ponúka každý týždeň letáky plné zliav. Vďaka zľavám na vybraný sortiment dokážete ušetriť nemalé peniaze. Ako mať ale zľavy v obchodoch pod kontrolou? Stačí využívať web Kaufino. Kaufino ponúka každý deň najnovšie letáky obľúbených obchodov. Nemusíte teda čakať, kým vám leták dorazí do schránky. Všetky letáky nájdete vždy online.

Ušetrite desiatky eur

Ak sa na nákup vopred pripravíte, dokážete ušetriť desiatky eur. Ako na to? Sledujte letáky a zistite, čo je v daný týždeň v akcií. V obchode tak siahnete výhradne na to, na čo aktuálne platí výhodná zľava. Ak sa týmto tipom budete riadiť, určite si všimnete, že za nákupy budete platiť menej.

5 tipov ako ušetriť

Sledovanie letákov nie je jedinou možnosťou pre výhodnejší nákup. Skúste využívať aj tieto tipy.

  • Pripravte si nákupný zoznam.
  • Majte prehľad o akčných cenách vďaka Kaufino.
  • Nakúpte v obchode, ktorý ponúka najvýhodnejšie ceny.
  • Využívajte vernostné karty pre ešte väčšie zľavy a výhody.
  • Ak chcete niečo konkrétne, počkajte kým to bude v obchode v akcii.

Hypermarkety a supermarkety

Zľavové letáky ponúkajú aj obchody Lidl alebo Kaufland. Ich letáky sú plné sezónneho tovaru a aktuálnych akcií. Napríklad leták Billa nájdete na webe Kaufino každý pondelok. Platné sú od stredy rovnakého týždňa. Letáky Tesco sú na webe od pondelka a platné rovnako od stredy.

Platnosť letákov obchodov sa ale môže líšiť. Vždy si ju skontrolujte v popise daného letáku.

Prehľadný web Kaufino

Výhodou webu Kaufino je aj prehľadnosť a jednoduchosť vo vyhľadávaní. Najnovšie letáky nájdete každý deň na hlavnej stránke Kaufino. Ak hľadáte konkrétny leták, stačí využiť vyhľadávač. Inšpirovať sa môžete aj kategóriami obchodov Šport, Hypermarkety a supermarkety, Auto & Moto, Chovateľské potreby, Elektro alebo Bývanie a záhrada. Vo všetkých kategóriách nájdete tie najobľúbenejšie slovenské obchody, v ktorých môžete ušetriť.

Kaufino

Zdroj: Kaufino.sk

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie